עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    כי ככה אני אמרתי!

    0

    "קייטרינג היצירה" - חיה פיינשטין 3 פתח תקווה

    3 תגובות   יום שבת, 23/10/10, 10:11

    ''

    "קייטרינג היצירה" – שילוב של מעדניה, מסעדת פועלים ואוכל מוכן, בפינה רחוקה של פתח תקווה, בין תחנת כבאים לאולם שמחות. בימי השבוע זו מסעדה לכל דבר, עם ארוחות עסקיות ב30 שקלים, או באוכל על פי משקל שאפשר לבוא ולאכול במקום על כמה שולחנות. בסופי שבוע וערבי חג המקום הופך את פניו והופך לשוק אוכל גדול, עם מגוון אדיר של מאכלים, מכל העדות ומכל הסגנונות, כולל דברים נלווים כמו סוגי לחם, עוגות ואוכל משתנה לפי החג.

    ''

    בין המגוון האדיר ניתן למצוא למשל שעועית מוקפצת ב29 שקלים לקילו, עם דגש אסייתי,

    ''

    קובה אורז ובשר (58 שקלים לקילו) שהדעות עליו בביתי היו חלוקות ונעו בין "אני לא אוהב" של הבן החייל ל"טעים מאד ומתובל במידה" (שני המבוגרים בבית), מאכלים המתאימים לילדים ולבררניים כמו שניצלים ודגים מטוגנים בצורות שונות, (שניצלונים בצ'ילי ב79 שקלים לקילו, וקציצות בשר בקר ברוטב – ב59 שקלים לקילו, שהפכו לחביבות של הבן החייל ואומצו לחיקו באהבה  ), שוקיים בברביקיו – 61 שקלים לקילו שהיו עסיסיות מאד,

    ''

    ושוקיים בדבש שהיו קצת פחות ונטו ליבשושיות בחלקים הפנימיים, טורטיות בשר (61 ₪ לקילו) שנראו מפתות מאד ושבהחלט אטעם בעתיד, ומצד שני פרגיות ממולאות בבשר, שפחות אהבתי שוב, בגלל דומיננטיות יתר של העוף עצמו, שנטה ליבשושיות, ועוד מנה שאני פשוט חייבת לטעום בעתיד- של ריאות ב66 שקלים לקילו.

    בין עשרות סוגי התוספות הלכנו על האורז הפשוט עם הירקות, נוסחא מנצחת ב29 שקלים לקילו, שרק חסר בו קצת מלח אבל בהחלט היה ,"אורז אחד אחד",

    ''

    והפייבוריט שלנו – ירקות מוקפצים ב37 שקלים לקילו, שדורשים להגיע מוקדם כי הלקוחות "דגים" מתוכם את הפטריות....

    מתוך מגוון הסלטים דגמנו את סלט המלפפונים, שהיה בסדר, לא יותר מזה, ואת הוולדורף שאני אישית מאד אוהבת. מחירי הסלטים לא רשומים על המדף אבל בכל שבוע יש סלט תורן במבצע, השבוע זה היה סלט ווינגרט בכמות של רבע קילו בשנים וחצי שקלים בלבד.

    עוד במבחר גם עוגות בגודל "עוגת הבית" ב20 שקלים לעוגה רגילה ו25 לגרסת הדיאט (למה בעצם)? ועוגיות שונות, חלקן ללא סוכר.

    ביציאה עוד מוצא מבצע אחרון – של "חלה בשקל" והן נחטפות. החלה עצמה בסדר, לטעמי טיפטיפה אפויה מדי, מה שנותן קצת ארומה חרוכה לחלק העליון שלה אבל בשביל שקל, התוך הלבן בהחלט מפצה ובדרך כלל חלקים מפנים החלה נאכלים עוד בנהיגה הביתה.

    ''

    יצויין לשבח השירות המעולה, שכולל שתי קופות שעובדות בקצב ומתגברות על התורים הגדולים, שמגובות באורזות שעוטפות ומסדרות את כל הקניות כדי לפנות מקום ללקוח הבא, יחד עם הצעות לרטבים ודרכי הגשה למנות שנרכשו, ויחד עם אנשי מטבח שממהרים למלא מגשים שהתרוקנו.

    לסיכום, אחרי שטועמים את המגוון בהחלט ניתן למצוא מספיק מנות שישמחו את ליבו של כל סועד באשר הוא, ויקצרו בהרבה הכנות לסוף שבוע וחגים.

    דרג את התוכן:

    הציון שלי: 4 מתוך 5

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        23/10/10 18:40:
      האוכל מזכיר לי את המזנון באוניברסיטה ולא במובן הטוב של המילה.
        23/10/10 13:36:

      צטט: ששת שצ 2010-10-23 12:21:37

      בדרך כלל אני לא אוהב אוכל מוכן...

       

      אני חושבת שתלוי איפה. הקפואים התעשייתיים למשל, הם משהו שקרוב לבלתי אכיל, אבל במעדניות בדרך כלל זה משהו שבושל על ידי שף ולא עבר הקפאות למוות, ואז זה די קרוב לאוכל של מסעדה, רק בלי המלצרים ועם שירות עצמי...

      תודה על הכיכוב!!

        23/10/10 12:21:
      בדרך כלל אני לא אוהב אוכל מוכן...