עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    Drinking is a skill

    אין - גיליז לארוחות בוקר, אאוט - גיליז לארוחות ערב

    4 תגובות   יום ראשון, 17/10/10, 12:38

    ''


    ארוחת ערב. קצת אורחים מחו"ל. או בעצם אורחות, צעירות ממנהטן. אין צורך להרשים (הן יהודיות) אבל רוצים לאכול טוב. וקצת הורים. נחמדים.


    ההתלבטות (לא שלי) היתה בין גיליז לבין מנטה ריי. תוכלו לשים לב שהמכנה המשותף (זה בגדר הניחוש, כי שוב, ההחלטה לא היתה שלי) הוא הקרבה לים.


    גיליז, זאת מסעדה שבאמת נעים לשבת בה, והחומרי גלם באמת טובים, ככה שבארוחות בוקר הם אלופים (קשה להיות מסעדה טובה ולהרוס חביתות...) אבל הם נדיבים בהיצע ובאיכות...למרות שאינם זולים.


    מנטה ריי, גם הם טובים בארוחות בוקר, מלא הפתעות מלא מבחר. אבל..לגיליז אני הולכת יותר.


    ואולי, רק אולי נבחרה גיליז גם לערב.


    טעות.


    היה נעים, רוח חמימה, הרבה ים, חום טיילת, ושירות לא רע. שתינו קצת יין וקצת בירה וקישקשנו הרבה. אבל האוכל הוא לא זה שהפך את הערב למוצלח.


    בין הטרטר בקר שאכלתי שהיה חסר טעם חלוטין, אפילו בליויי עיגולי פלפלים קטנים ואפילו בליווי הטוסטונים הקטנים , שלא היו קלויים בכלל, לא היה מזיק להוסיף לזה תיבול ...נגיד לימון, פטרוזיליה..משהו! זה נראה כמו בשר טחון וזהו.


    השאר אכלו (אולי בגלל ייקור העגבניות והאטרף עליהם) איזה סלט עגבניות אורוגולה וגבינה. כן, גם פה לא היה מוטיב מחבר, אבל כל אחד מהמרכיבים היה טעים, אז ביחד זה יצא בסדר.


    את העיקריות אני יכולה לסכם בלייבל של "מסעדה עם חומרי גלם טובים, אבל ביצועים גרועים". כאילו לא ידעו מה לעשות עם ה"פרודוקטים".

    אני מודה שהייתי חלשה והזמנתי מנה שהשם שלה מצא חן בעיני, פלוס אני נוטה תמיד להזמין דברים מטוגנים... המנה נקראית "מעורב לא ירושלמי"...תודו שזה שם חמוד...והמנה היא למעשה שרימפס, קלמרי ומעט נתחוני דג בטמפורה ובשמן עמוק. כן... משלמים על זה למחרת עם אקווריום בבטן.

    זה היה לא משהו בכלל. מטוגן מדי, חסר טעם... והרוטב החמיא מעט אבל לא מספיק בשביל להציל את זה.


    אם אתם מסעדה טובה עם דגים טובים וטריים (זה מורגש) למה לא תשימו איזה תיבול חדשני, מורגש וטעים במנות כ"כ מיינסטרים כאלה ורק יהללו אותכם בביקורת בעכבר קפה?


    גם השאר שאכלו פילה דניס עם רוטב מסביב היו לא קשורים, ההמבורגרים הקטנים היו טעימים אך מעט שומניים.. הסלטים הגדולים היו חסרי ייחוד.


    אה...ומנטה ריי? מדהימים. מנות סופר מיוחדות, טעמים קולעים חדשניים וערבים לכל (!!) חך. והנוף, השירות והאווירה אדירים גם כן.


    אז מה אמרתי...


    גיליז לארוחות בוקר - IN


    וגיליז לארוחת ערב.....OUT.

    דרג את התוכן:

    הציון שלי: 2 מתוך 5

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        21/10/10 09:16:
      מסכימה בהחלט, חויתי את אותה חויה בדיוק.
      הערב מאכזב.
        20/10/10 16:19:
      "הבוקר הוא שיקול... כן, כן, הוא שיקול"
        18/10/10 15:39:

      כן, יש טובים יותר, אבל ההיצע נחמד. אבל בערב זה פשוט לא זה .

        18/10/10 14:25:
      גם הבוקר כבר מזמן וממש לא מה שהיה פעם