עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    טירונות בעכבר Cafe

    אקרמן - אלכוהול לגוף ולנפש

    1 תגובות   יום רביעי, 15/9/10, 13:18

    ''

    אלכוהול נמצא במקום השני אצלי, מיד אחרי האוכל. הוא מלווה ארוחה מעולה, נשפך בכמויות בבר השכונתי או נמזג במנות קטנות בערב בבית עם חברים. אבל אף פעם לא מוקדש מאמץ רב בהכנת המשקה ואין בררנות יתר לגבי הטעמים המדויקים.

     

    יבואני המשקאות אקרמן שינו את צורת המחשבה הזאת אצלי.

    אקרמן ארגנו מפגש בלוגרים (ובני זוגם - תוספת נהדרת לערב שתייה) בטישלר והביאו ברמן אומן מאנגליה, בירת האלכוהול (לצורך פוסט זה).

     

    http://cafe.mouse.co.il/image/1777095/

     

    הברמן, מארק פלמברידג', הגיע מאובזר בסיפורים על המשקאות השונים שאקרמן מייבאת ובהמון ציוד להכנת קוקטיילים ומשקאות שונים.

    הסיפורים היו, בין היתר, על הוודקה גריי גוס ומפתחה סידני פרנק, שעסק ביצור קוניאק עשיר בטעמים ואז החליט ליצר וודקה ובכך הפליא את כל חבריו, שלא הבינו איך אפשר לעבור מיצור משהו בעל טעם כל כך עז למשהו חסר טעם בכלל. אז הבשלן שלנו החליט להוסיף טעמים לגריי גוס שלו, וכך קיבלנו את גריי גוס בטעמים.

     

    מארק זרק גם טיפים מעניינים כמו שקופסא של פילם צילום (זוכרים? היה כזה פעם...) היא בדיוק 25 מל' ואפשר להשתמש בה כמודד. או שבקרדי יכול לאזן משקאות. או שלהזליף קצת לימון על כוס המשקה עצמה משאיר על כל האיברים שנגעו בכוס את הריח, מה שגורם לך לרצון חוזר לשתות אחרי שהמשקה נגמר והכוס כבר לא בידך... רעיון מכירתי חמוד מאוד.

     

    אבל דיבורים לחוד ומעשים לחוד..

     

    שאז האמן המהולל שלנו התחיל להכין קוקטיילים. קוקטיילים פשוטים שכולנו מכירים, כמו מוחיטו ודריי מרטיני ואפילו קפירינה במנות אישיות, שהכילה את הוודקה גריי גוס במקום רום. לכאורה הייתם אומרים נו, בשביל זה באנו? כן, חברים, בשביל זה באנו... המשקאות הבנאליים האלה קיבלו פן חדש תחת ידיו. הטעמים המדויקים, כמות נכונה מכל מרכיב והטאצ'ים הסופיים שלו הפכו את המשקאות המוכרים ליצירת מופת אמיתית.

     

    http://cafe.mouse.co.il/image/1777104/

     

    http://cafe.mouse.co.il/image/1777109/

     

    http://cafe.mouse.co.il/image/1777114/

     

    וכאן אנחנו מגיעים לבעייתיות העניין.. זה לוקח המון זמן, במונחים ישראליים כמובן. אני לא יכולה לדמיין בר מתנהל כתקנו אם כל משקה שני או שלישי או אפילו חמישי שמוצא מהבר דורש זמן הכנה כזה. לכן נגזר עלינו לשתות מוחיטו עם נענע שחורה, דריי מרטיני ממותק מידי וקפירינה עם כמות אלכוהול מוגזמת.

     

    עם כל הפינוקים שהברמן הרעיף עלינו מצאתי את עצמי בשלב מסוים עם שלושה משקאות מולי... וווואאוו זה היה כיף.

     

    http://cafe.mouse.co.il/image/1777117/

     

     

    והנה מתכון קטן למשקה שתוכלו להכין בבית ולצאת מארחים למופת:

    Monaco

     

    I N G R E D I E N T S

    2 parts GREY GOOSE® Vodka

    2 lemon wedges

    sugar for rimming the glass

    4 dark red grapes and 2 for garnish

    1 tsp sugar

    1 part Grand Marnier®

     

    I N S T R U C T I O N S

    Rub a lemon wedge around the rim of a cocktail glass. Roll the moistened glass in the sugar. In a cocktail shaker, combine grapes, lemon wedges and 1 tsp of sugar and muddle well. Add GREY GOOSE® Vodka, Grand Marnier® and ice. Shake well until the outside of the shaker is frosted and beaded with sweat. Strain into the martini glass and garnish with grapes speared like olives.

     

    http://cafe.mouse.co.il/image/1777144/

     

     

    דרג את התוכן:

    הציון שלי: 5 מתוך 5

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
      יש לך מתכון לג'יימסון עם שתי קוביות קרח?