עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    טירונות בעכבר Cafe

    ביסטרו גורדון - פוטנציאל אדיר, שיווק גרוע, או איך לא לארגן אירוע יח"צ....

    3 תגובות   יום שלישי, 10/8/10, 19:12

    ''

    *הבהרה חשובה - פוסט זה הוא יותר הצצה אל מאחורי הקלעים של אירוע יח"צ לבלוגרים מאשר ביקורת על ביסטרו גורדון (שהיא דווקא אחלה מסעדה)..

     

    הפעם אני רוצה להתחיל מהסוף.

    ביסטרו גורדון ממוקמת בפינה מעולה, עם נוף לים ונופח אורבני, כדי שלא נשכח לרגע שאנחנו עדיין בתל אביב. האוכל שהמסעדה מגישה מוצלח ברובו והיא בהחלט היתה יכולה להיחשב כאחת המסעדות הנעימות וה"איניות" בעיר, ויכולה להוות אופציה לבילוי בכל שעות היום.

     

    ''

     

    אבל... בעיית שיווק קלה? לא, באמת.

    מיקום כל כך סקסי - על הירקון (פינת גורדון, כמובן) פונה לים/טיילת;

     

    ''

     

    ''

     

    ''

     

    אוכל מוצלח - מגוון רחב של מנות שיתאים לכל חיך, כל אחת מוקפדת וטעימה בדרכה היא;

     

    עיצוב נקי ורענן - שנע בין הלבן הדומיננטי בפנים לדק מעץ שבחוץ.

     

    ''

     

    ''

     

    כל זה, ובהתחשב בכך שהמסעדה פתוחה כבר שלושה חודשים (יש מקומות בעיר שכבר מעבר לשיא שלהם בתקופה כזו)... והמקום עדיין ריק או מאוכלס בחלקו באוכלוסיה לא סקסית בעליל.

     

    הניסיון שלי במקום נתן לי לגמרי הרגשה של "אנחנו לא יודעים למכור את עצמנו!"

     

    הוזמנתי לארוחת בלוגרים מטעם משרד היח"צ של המלון.

    הגעתי לכניסת המסעדה. שלט "נא להמתין למארחת" מתנוסס על עמדת המארחת. חיכיתי... חיכיתי... ואז החלטתי לנצל את ההמתנה לצילום כמה תמונות של המקום. אחרי כמה שוטים התייאשתי ונכנסתי פנימה. נכון שרוב האנשים בארצנו לא יחכו את הזמן שאני חיכיתי ופשוט יכנסו בלי גינונים, אבל ביניהם יהיו הנעלבים שיסתובבו וילכו... כבר התחלה לא טובה.

     

    מארגנות האירוע, בנות מאוד לבביות, קידמו את פני כשנכנסתי. התיישבנו, קשקשנו קצת ואז החלטנו להמתין לבלוגרים המאחרים... מצד אחד יפה כלפי המאחרים, מצד שני זלזול באלה שכבר היו שם? (פולניה, אני יודעת)

     

    כעבור שלושת רבעי השעה, אחרי שכולם התאספו, הגיע הבעלים של המלון והמסעדה, יניב ארז, כדי לספר לנו על הקונספט של המקום ועל תהליך הבניה. באמת שאפו על היוזמה וההשקעה (כי במקום שהיום עומד מלון בוטיק מקסים, הייתה פעם חורבה). יניב התחיל את הנאום ב"אקצר בדבריי..." וסיים כעבור חצי שעה ב"נו, אין לכם יותר שאלות...? אולי בכל זאת...?"

     

    בסופו של דבר התחילו להגיע המנות הראשונות, אבל כולן ביחד! מה שהקשה על ריכוז בכל מנה ומנה בנפרד.

    בזמן שכל אחד מנסה לצלם (כי אנחנו בלוגרים רציניים ואוהבים את הביקורות שלנו אותנטיות), לכתוב את שם המנה ויחד עם זה גם להספיק לטעום ולהפנים את הטעם... מגיע השף של המסעדה (עם השף הסליחה, לא הספקתי לרשום את השם..) ומתחיל לשפוך את כל המידע על כל המנות שהרגע הוגשו לשולחן.... מתיש.

     

    אני לא ארחיב על כל מנה ומנה כי כל אחת טובה ומיוחדת בדרכה שלה. אני אתן לתמונות (ולכיתוב תחתיהן) לדבר בשם עצמן.

     

    ''

    טרטר טונה - הדג טרי, הביצוע טיפה אנמי ובכל זאת מנה טובה

     

     

    ''

    סלט סנט מור ופירות העונה - סלט מוצלח ביותר, קיצי ומרענן

     

     

    ''

    סלט ניסואז - עם טונה צרובה, המון טעמים שמתערבבים ויוצרים מנה טובה

     

     

    ''

    סשימי ים תיכוני - לוקוס טרי וטעים, השילוב של היוגורט במנה לא מוסיף

     

     

    הפסקה מתודית... ושוב חוזר על עצמו כל הסיפור מהתחלה עם המנות העיקריות, רק הפעם בסוגים רבים מספור (הצצה בתפריט גילתה שהופיעו שם 90 אחוז ממנו) ובדגימה אחת מכל אחת מהן. המלחמה הפעם היתה ממש קשה כי לצלם ולכתוב את שם המנה לא מספיק כדי בסופו של דבר לכתוב חוות דעת עליה... רצוי גם לטעום. בסופו של דבר נאלצנו לבקש תוספת לחלק מהמנות. באמת סיטואציה לא נעימה.

     

    http://cafe.mouse.co.il/image/1708739/

    קלמרי סגול ממולא בריזוטו תמרים - הקלמרי יצא עשוי מידי והריזוטו קצת פחות מידי, אבל הרוטב מעולה

     

     

    http://cafe.mouse.co.il/image/1708740/

    פילה מוסר ים

     

     

    http://cafe.mouse.co.il/image/1708777/

    ניוקי תרד עם צנוברים - ניוקי תעשייתי, אבל חביב ביותר

     

     

    http://cafe.mouse.co.il/image/1708741/

    צלעות טלה - מנה טעימה

     

     

    http://cafe.mouse.co.il/image/1708776/

    פרגית על העצם - כמה שקשה להפתיע עם עוף, המנה הזו היתה מעולה

     

     

    http://cafe.mouse.co.il/image/1708775/

    פפרדלה ראגו טלה - מיוצרת במקום. מנה מוצלחת

     

     

    http://cafe.mouse.co.il/image/1708778/

    סטייק אנטריקוט - קצת צ'ואי, אבל הטעמים חזקים ועסיסיים

     

     

    הקינוחים הגיעו דווקא בכמות סבירה ובמבחר הגיוני.

     

    http://cafe.mouse.co.il/image/1708780/

    קונסומה פירות יער - קינוח קליל ומרענן

     

     

    http://cafe.mouse.co.il/image/1708782/

    עוגת פרג עם גלידה - עוגה טעימה, משאירה קצת מרירות באפטרטייסט. דווקא הגלידה כאן משובחת ביותר

     

     

    http://cafe.mouse.co.il/image/1708783/

    פאדג' שוקולד - טעים, אך לא מרשים

     

     

    נכון, אני לא מבקרת לפרנסתי ואני לא אעזוב את "עבודת היום" שלי, אבל יש משהו שהבנתי על ארוחות מסוג זה (מהצד המארח): בחרו כמה מנות בודדות מהתפריט, הרבו בכמויותיהן, ותנו זמן לאורחים לאכול.

     

    בואו נשים לב שאלכוהול לא הוגש בארוחה, וכידוע יין ישמח לבב אנוש וימתיק כל ביקורת נוקבת... עוד טעות שיווקית...

     

    ושוב אני אחזור להתחלה (או שמא זהו הסוף), באמת חבל שמקום כזה לא ממריא. יש לו את כל הנתונים הדרושים להיות אחד המצליחים בעיר.

     

     

    ביסטרו גורדון - רח' גורדון 2, תל-אביב

    דרג את התוכן:

    הציון שלי: 4 מתוך 5

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        9/10/10 20:04:
      ביקורצ שעושה חשק. מקוה שהבעלים או המנכ"ל יקחו לתשומת ליבם את מה שכתבת.
      מבחינתי חלק מהמנות נראות ממש טוב ועושות חשק להגיע למקום.
        9/10/10 19:50:
      אני חושב שכתבת יפה
      ונראה שחלק מהמנות לוקות בחסר מבחינת פרזנטציה
        11/8/10 19:00:
      מרשים ביותר