עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    אנטריקוטה, מעוז חדש לקרניבורים

    ביקורת על "אנטריקוטה, בר לאוהבי בשר"

    אנטריקוטה, מעוז חדש לקרניבורים

    3

    מסעדות ואוכל  

    9 תגובות   יום שלישי, 11/5/10, 11:42

    אחת לכמה זמן, אני נתקל במקום ומתאהב במבט ראשון, בדרך כלל זה קשור בצורה כלשהי בבשר. לצערי, לאחרונה זה לא קרה הרבה ולכן כששמעתי לפני כמה חודשים שנפתח מקום חדש בראשון-לציון עם השם המחייב "אנטריקוטה, בר לאוהבי בשר" ידעתי שאני חייב לקפוץ לשם ולנסות.
     
    המקום הוא לא יותר מדוכן אוכל מהיר, עם מספר מועט של מקומות ישיבה על הבר, משהו שמתחרה בגזרת הפלאפל והשווארמה ומציע בסה"כ ארבע מנות: סנדוויץ' אנטריקוט (34 ש"ח), סנדוויץ' עוף (30 ש"ח), סלט עם אנטריקוט (34 ש"ח) או סלט עם עוף (30 ש"ח).

     

     

     


    אבל למרות הפשטות, העממיות וחוסר המורכבות, המקום מצליח להפתיע ברמתו ובטעמים, הרבה בגלל השימוש במרכיבים טריים ואיכותיים. בשר האנטריקוט מיובא מארגנטינה, מיושן ומעושן במקום והוא מאוד איכותי. העוף הוא פילה עוף רגיל למדי אבל גם הוא טעים. הצ'ימיצ'ורי שהוא הבסיס למנות האנטריקוט ומשמש גם קצת בעת הצלייה על הפלנצ'ה מוכן במקום והוא משובח ויש גם רטבים נלווים איכותיים, בעיקר הצ'ילי המתוק שהוא שילוב של רוטב טריאקי וצ'ילי ומשמש גם בעת צליית העוף על האש.
     
    גם הלחמניה בה מכינים את הסנדוויצ'ים, נאפית במקום, לחמניה מרוקאית עגולה גדולה, שהיא סוג של פוקצ'ה אוורירית במיוחד עם טעם עדין שמשאיר מקום לשאר המרכיבים לדבר.
     
    את כל המנות מכינים על הפלנצ'ה בליווי בצל וצ'ילי חריף לפי בחירת הלקוח, אשר כלולים במחיר וניתן בתוספת מחיר גם להוסיף פטריות או ביצה עין לסנדוויץ' (4 ש"ח לתוספת). המנות עצמן נדיבות למדי וכוללות כ-150 גרם בשר. מספיק בהחלט.
     
    בצד החיובי, מדובר במקום קטן ואיכותי שמכין סנדוויצ'ים ממרכיבים איכותיים, בעיקר בשר האנטריקוט שמיושן ומעושן במקום והטעם שלו מצוין. לפני שצולים את המנה שלך על האש, אפשר לראות את הבשר עם השומן הידוע של האנטריקוט שנפרס לרצועות לא דקות מדי ונצלה על הפלנצ'ה. בקיצור, בסיס טוב לסנדוויץ'.
     
    גם סנדוויץ העוף, היותר שגרתי לכאורה, הצליח להפתיע אותי בטעם החרפרף-מתקתק שלו, אודות לרוטב הצ'ילי המתוק האיכותי והטעים, איתו הוא הוכן.
     

     


    בצד השלילי, המחיר ממצב את המקום כקצת יקר. במחיר של עוד כעשרה שקלים אפשר היום למצוא עסקיות עם מנת מניפת אנטריקוט ו250 גרם בשר, במיטבול למשל. עוד משהו שאכזב אותי אישית זה שבפעם האחרונה שביקרתי שם גיליתי שהוציאו את רוטב השום מהתפריט, משהו שבעיני מהווה תחליף לשונאי המיונז ותפור כמו כפפה על בשר כמו אנטריקוט. לטענתם הם הוסיפו שום טרי לצ'ימיצ'ורי במקום והוא אכן היה הפעם עם יותר מדי שום בעיני. הערתי לבעלים על השינוי והוא הבטיח לחשוב על זה. אני מאוד מקווה שזה ישתפר בחזרה ובכל מקרה מדובר במקום חדש, בן כמה חודשים, שאפשר לומר שהוא עדיין בהרצה.
     
    לסיכום, "אנטריקוטה, בר לאוהבי בשר", מגישים אוכל בסיסי אבל משובח בעיקר בגלל שהם לא חסכו במרכיבים וכמעט הכול מוכן במקום. אלו בדיוק המקומות שאני רוצה בטובתם ומקווה שהם יצליחו. מומלץ בחום לבקר, לטעום משני הסנדוויצ'ים, שהם מאוד שונים בטעמם, וליהנות.


    אנטריקוטה, הרצל 84, ראשון לציון
    דרג את התוכן:

      תגובות (9)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        7/7/10 18:51:
      בדיוק בשבילי!
        7/7/10 17:40:
      היינו שם היום בצהריים, ככה סתם- המליצו לנו כי היינו ליד. בתי, חתנה ואני . הטעם - נהדר !!!! היחס- מצויין !!! בקיצור - חוויה לבטן ולנשמה. אורי.
        29/5/10 11:02:

       

      צטט: ציון0001 2010-05-28 22:33:12

      דרך אגב חזר הרוטב שום  .מומלץ ביותר כדאי לטעום

      כתובת המקום:הרצל 84 ראשון לציון  לאוהבי בשר

       

       

      טוב לשמוע

      הוספתי כבר את הכתובת לתחתית בכתבה

        28/5/10 22:33:

      דרך אגב חזר הרוטב שום  .מומלץ ביותר כדאי לטעום

      כתובת המקום:הרצל 84 ראשון לציון  לאוהבי בשר

       

        17/5/10 14:50:

      צטט: אישגדול1 2010-05-15 11:19:39


      שכחת פרט קטן וחשוב: כתובת???

       

      צודק, הוספתי

        16/5/10 17:19:

      בשר מיובא מארגנטינה זה אומר בשר קפוא..איך מיישנים בדיוק בשר קפוא? אחרי שמפשירים אותו? ואם הוא מיובא מארגנטינה אז זה אומר שנשחט על ידי שוחטי הרבנות הראשית ועבר תהליך הכשרה (אולי לא)..סוררי אבל אני תמיד מעדיף בשר טרי
        15/5/10 11:19:

      שכחת פרט קטן וחשוב: כתובת???
        12/5/10 18:14:

      נשמע מעניין..

      ממליץ לך לפרסם את הרשומה על הקיר של קבוצת הקרניבורים בפייסבוק.

        11/5/10 15:38:


      תודה :)

      יועבר לגורמים המתאימים.