עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    איגלו: חוויית-גלידה

    ביקורת על "igloo - איגלו - תל אביב"

    איגלו: חוויית-גלידה

    5

    מסעדות ואוכל  

    4 תגובות   יום שישי , 7/5/10, 22:54

     

    גילוי נאות: הייתי אורחת של הסניף, ולא שילמנו על הגלידות והמוצרים שטעמנו.

     

    את הסניף הנתנייתי של איגלו הכרתי כבר לפני כשנתיים, אחרי הפתיחה. חברה שלי הכריחה אותי לבוא ולראות את השואו שהם עושים מהגלידה שלהם. כשהיא הוסיפה שיש להם Reese’s Pieces מקוריים בשקית כתוספת, התייצבתי.

     

    איגלו נתניה איגלו

     

    המחירים, יש לציין, לא זולים במיוחד, ומעבר לתוספת הבודדת שכלולה במחיר, כל תוספת תוסיף לכם עוד כמה שקלים לחשבון (כשהתוספות השוות יותר יקרות יותר). יש קופון באתר שלהם לתוספת חינם, אז תדפיסו אם אתם מתכננים ללכת.

    לכבוד פתיחת הסניף השני ברח’ ירמיהו 47 בת”א, הוזמנו מספר בלוגרים להנות מהגלידה, בגלל כמה בעיות תיאום קפצנו במקום לסניף ביכין סנטר באזה”ת פולג בנתניה, וזכינו לליווי צמוד של עדי, מנהלת הסניף (עוד לא בת 21!). עדי הסבירה מהיכן מגיע הקונספט של ערבוב והכנת הגלידה על פלטת שיש קפואה מול הלקוח (רשת Cold Stone האמריקאית), על ההתאמות שנעשו לחיך הישראלי (גלידה איטלקית במקום אמריקאית), ולקחה גם לסיור במטבח שלהם, שם מכינים את הגלידות במקום.

     

     

    הוציאו לנו כל כך הרבה גלידות שהגיע גיבוי: אמא שלי ואחותי, והאחיינית בת ה-9 שנהנתה מכל רגע. טעמנו מילקשייק, 2 סוגים של גלידה, ופל בלגי (שנעשה פר הזמנה), אפוגטו (אספרסו עם כדור גלידה) ו-2 סוגים של מעין קוקילידה שמכינים במקום (לא מוצלח במיוחד, למרות שהדיווחים מהסניף התל-אביבי אומרים אחרת).

     

    אגף ההפתעות Igloo

     

    בסך הכל הגלידה טובה, אבל לא משהו יוצא דופן. עיקר העניין הוא בתוספות שמכניסים, וכאמור, השוס כאן הוא באגף התוספות השוות שמזכיר את אגף המתוקים שמוצאים בפיצוציות, ובשואו. החבר’ה כאן נותנים שואו וכל אחד שנכנס עובר רגרסיה לגיל הילדות, ופשוט נהנה מההתלהבות של העובדים.

     

    בסרטון המצורף אפשר לראות את אחת העובדות מקפיצה בסיום את הגלידה באוויר, ישירות לתוך הכוס :-)

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        9/5/10 20:17:

      היי מעיין,

      אמנם זללנו גלידה (ככל הנראה) בו זמנית, אבל לא יצא לנו להיפגש וחבל.

      כיף, כרגיל, לקרוא את הביקורת שלך ולצפות בסרטון המגניב, שמעביר בצורה הטובה ביותר את תחושת ה-איגלו.

      לחיי חוויות טעימות עתידיות!

        8/5/10 18:31:
      הבחורה בסרטון מוכשרת :-)


      איזה סרטון מדליק :)

      מסתבר שהיינו באותו מפגש רק בערים אחרות ...