עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    עסקית (נוספת) בהאדסון: אהבה מביס ראשון

    4 תגובות   יום חמישי, 22/4/10, 15:12

    על האדסון כבר כתבתי בעבר. אפשר להגיד שיחד עם מאראבו, האדסון היא המסעדה האהובה ביותר על ש' ועלי. התפריט היקר יחסית, וביטולו המבאס של תפריט הלילה, הביא לביקורים פחות ופחות תכופים במסעדה. למעשה אנחנו מגיעים רק באירועים סופר מיוחדים, ו/או אם במקרה יש לנו הזדמנות לעסקית. בפוסט הזה יש לנו גם אירוע מיוחד (יום הולדת לש') וגם עסקית! הוריי!

     

    ראשית נתחיל מארוחת הערב – למנה ראשונה לקחנו ספיישל מולים מוקרמים (36 שח). מולים חצויים, ממולאים בחמאה, פרמזן ואלוהים (או השף עמיר אילן) יודע מה. אחד הדברים הכי טעימים שאכלתי השנה (מחמאה שעוד תשוב בהמשך), ומנה שניסיתי בעוונותי לשחזר בבית ללא הצלחה יתרה. ליקקנו את האצבעות ואת המולים. אם אתם מגיעים להאדסון והמנה הזו בספיישלים – קחו אותה. Best value for money.

     

    מולים מוקרמים תוצרת בית מולים מוקרמים תוצרת האדסון

    אני יודעת שבתמונה נראה שהמולים שאני הכנתי (מימין) טעימים יותר. הם לא… והעבודה, הו כמה עבודה זה! עדיף לקפוץ להאדסון וזהו.

     

    לעיקריות הלכנו על השילוב המוכר והאהוב (והיקר פחות): המבורגר וסלופי ג'ו. להאדסון יש את ההמבורגר הכי טוב בארץ, נקודה, והפעם החלטתי ללכת על הביפבורגר קצבים החדש שלהם (74 שח). בכל יום הם מכינים את הקציצה מהנתחים המובחרים של היום, ובאותו הערב אלו היו נתחי שאטובריאן וטי-בון (יכול להיות שאני טועה, אבל אתם מבינים את העיקרון, נתחים מובחרים באמת). האמת? ההדסון בורגר הקלאסי שלהם (62 שח) טוב יותר.

     

    לקינוח עוד נגיע, אבל בינתיים נעשה מעבר קל לעסקית. אז העסקית של האדסון לא הכי משתלמת בעולם, במחיר של מנה עיקרית מקבלים מנה ראשונה – מרק היום או סלט ירוק, יחד עם כוס לימונדה ביתית מרעננת עם ג'ינגר וניל וליים. בביקור האחרון שלנו לפני כשלושה שבועות החלטנו לסטות מההמבורגר/סלופי ג'ו הרגילים שלנו, וללכת על מנות אחרות מהתפריט.

     

     

     

    איזה הבדל בתמונות כשמחליפים לסלולרי עם מצלמה איכותית!

     

    ניוקי במילוי ריקוטה, רטבי שמנת בטטה, צ'יפוטלה ופרמזן, זוקיני בשום וטימין וגרעיני דלעת קלויים(59 שח) – שם קצת מפוצץ בשביל ניוקי, אבל הניוקי האלה כל כך טעימים שאין מילים בשפה העברית לתיאור מדויק. מילוי הריקוטה הופך את הניוקי לכל כך רכים שזה פשע, הרוטב משגע – הבטטה נמשחה מסביב לצלחת, והשמנת, שלא כבדה יותר מדי, הופכת את הכל למעדן. שרוכי הזוקיני משתלבים מצוין, וגרעיני הדלעת הם שוס די מגניב בתוך החגיגה הזו. עוד אחת מהמנות הטעימות שאכלתי בשנה האחרונה (אמרתי לכם שהמחמאה הזו עוד תשוב!). חשוב לציין שהמנה לא גדולה במיוחד, אבל עדיין משביעה.

     

     

     

    פרגית סאטה בגריל: ברביקיו בוטנים פיקנטי, מוגש עם אורז אסייתי, עלים מאודים, בוטנים פריכים ועלי כוסברה – אם המנה הקודמת לא היתה גדולה במיוחד, אז זו הפוכה. מנה נדיבה ביותר שגם אדם רעב במיוחד יתקשה לחסל. פרגיות עסיסיות ברוטב בוטנים פיקנטי (אך לא חריף), שמשתלבים מצוין עם האורז והעלים המאודים, והבוטנים מוסיפים אקסטרה קראנצ'יות למנה. ש' ליקק את האצבעות, וניסה גם ללקק את הצלחת רגוע

    אגב, ראוי לציון שהמלצרים "מזהירים" מפני עלי הכוסברה, למי שאינו אוהב (כמוני).

     

    לקינוח, לקחנו את הקינוח הקבוע שלנו, ניו-יורק צ'יזקייק, עוגת הגבינה הניו-יורקית (37 שח). לדעתנו, וגם לדעת אחרים, עוגת הגבינה הטובה ביותר בארץ. טמירה, איתנה, ויפיפיה, פשוט עוגה מושלמת. אם הייתי יכולה להתחתן עם העוגה הזו, הייתי עושה זאת צוחק

     

     

     

    לסיכום, הרומן שלנו עם האדסון רק ממשיך ללבלב. מעולם לא התאכזבנו (באופן אישי) במסעדה, השירות מצויין והאוכל מעולה. עכשיו אם הם רק יחזירו את הלייט נייט...

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        23/4/10 15:09:

      אני הייתי רק בגרסה הקודמת של המסעדה, הסנטה פה שהיתה מעולה.

      כנראה שהגיע הזמן לבקר :-) 

        22/4/10 21:10:

      צטט: הילה פלד שאול 2010-04-22 17:12:46


      טעים....

       

      לא סעדתי שם מעולם, וגם הרשמים שקיבלתי מסועדים במקום היו פושרים.

       

      אחרי ההמלצה החמה, שכתובה כ"כ נפלא, בהחלט יכנס לto do list שלי

       

      תודה

       

       

      תודה רבה נבוך
      אני מכירה אנשים שלא אהבו, אבל כמו שציינתי ב-15+ הפעמים שביקרנו שם לא נרשמו נפילות, רק עליות :-)
        22/4/10 17:32:


      לא יוצא לי להגיע לשם

      מאידך למאראבו....

        22/4/10 17:12:


      טעים....

       

      לא סעדתי שם מעולם, וגם הרשמים שקיבלתי מסועדים במקום היו פושרים.

       

      אחרי ההמלצה החמה, שכתובה כ"כ נפלא, בהחלט יכנס לto do list שלי

       

      תודה