עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    טירונות בעכבר Cafe

    שוב באוונגרד

    1 תגובות   יום ראשון, 18/4/10, 01:05

     

     

    באוונגרד ביקרתי לאחרונה לפני חודש וקצת, יום אחרי שנחתתי מהודו (זו גם אחת הסיבות שנעלמתי כאן), בסבב פגישות עם חברים, שכלל כמובן השווצה בצבע הברונזה החדש, והשלמת מאגרי אוכל מערבי.
    אז, קיבלו את פני המסכים הגדולים שמראים ספורט מכל הסוגים, בר ארוך ארוך, שולחנות ארוכים של קבוצות חברים או משפחות, קליפות בוטנים על הרצפה והמון אוירה חמימה, ססגונית וקצת רועשת מידי?
    הפעם הגעתי לארוחת בלוגרים במקום. הכל היה שם רק דבר אחד היה חסר לי... הקליפות על הרצפה. נראה שאוונגרד שינו גישה והחליטו להשקיע בספונג'ה, ובמקום בוטנים על השולחן היו מיכלים של פופקורן. חבל, דווקא מאוד אהבתי את הרעיון של לזרוק את קליפות הבוטנים על הרצפה, היה בזה משהו משחרר...

                                צילום: psychojr 
     

    כשהגעתי ביקשתי הוגרדן שאני נוהגת לשתות במקום. בדיעבד הסתבר שהיא לא היתה כלולה בתפריט הארוחה, אך נראה שאף אחד לא התרגש מזה והבירה צנחה על שולחני בכל גודלה המפלצתי המרשים.

     

                         צילום: psychojr

     


    ראשונות
    ככהרגלי בקודש, הגעתי באיחור... לכן פספסתי את חלת הבצל, אלא שכידוע לא הזלתי אפילו דמעה על האובדן הזה. מה שכן, הגעתי בדיוק לריפיל של קרפצ'יו בקר (57 ₪), ובתור קרניבורית ידועה לא יכלה שמחתי להיות גדולה מזו. לאחרונה יצא לי לטעום הרבה מנות קרפצ'ו סתמיות. הפעם היה משהו מרענן במנה הזו.הבשר היה חתוך טיפה יותר עבה ממה שזכרתי במקומות אחרים והטעם של הבשר החי היה מורגש יותר מתמיד. המנה כשלעצמה מכובדת מאוד בגודלה, רק לא כשמחברים אותה למחיר שלה, בכל זאת מנת פתיחה...

     

     

     

    על השולחן כבר חיכו באפלו ווינגס (52 ₪) שטעמתי מהם רק בשביל המדגם, כי הרי באפלו ווינגס הם באפלו ווינגס... ואכן הם היו באפלו ווינגס די סטנדרטיים.

     

                                צילום: psychojr 
     

    עיקרית

    למנה העיקרית עמדה לפנינו בחירה מבין שלושת סוגי ההמבורגרים שהמקום מציע. אני הלכתי על המבורגר ישראלי (42 ₪) עם גבינת גאודה, שהוזמן מדיום ריר והגיע מדיום. עדיין מספיק טעים כדי לא להטריח את העובדים במקום, מצד שני גם מתוך חוסר ציפייה גדולה ממקום שמגיש לכל כך הרבה סועדים בו בזמן. לצד ההמבורגר הגיע פירה לא מרגש במיוחד.

     

     

                          צילום: הבורגנית מאלנבי

     


    קינוח
    הפסקה מתודית ו...
    סורבה בטעמים (34 ₪), בראוניס דילייט (46 ₪), עוגת גבינה אפויה בציפוי שוקולד, סופלה שוקולד, אמריקן פאי (34 ₪)....

     

    אצלי ניצח הסופלה, שהוגש עם גלידת וניל ואגוזים, גלידת שוקולד וקצפת. חבריי לשולחן התעלפו מעוגת הגבינה, בעיניי היתה טעימה וזהו (אני לא חסידה גדולה של אפויות).
    הבראוני, אחרי שהצלחנו לזהות אותו תחת הר הקצפת ואחרי שבלבלנו אותו עם גלידת שוקולד בינונית, היה נחמד.
    פאי תפוחים היה לא מספיק עשוי לטעמי... אני בקטע של בשר חי, לגבי בצק זה פחות עובד בשבילי.
    סורבה תמיד נראה לי כקינוח שלא שווה לבזבז עליו אנרגיה, אלא אם כן הוא מגיע כמנת בינתיים לאיפוס החך.

     

                                     צילום: psychojr והבורגנית מאלנבי
     

    לסיכום
    אוונגרד היא מסעדה ישנה ומוכרת, בהחלט מקום לקפוץ עם החברה' להשביע רעב של אמצע לילה או סתם קרייב לבשר סביר עד טעים. רוב החוויות שלי במקום היו חיוביות, במיוחד זכורה לי לטובה הפעם הראשונה... אבל זה כבר לפוסט אחר (וגם למדור אחר...)
    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        18/4/10 11:41:


      ברוכה השבה כריסטינה. מקווה שנהנית לך :)

       

      האמת שנסיון העבר שלי בסניף באבן גבירול (שנסגר) ומרמת החייל לא השאיר רושם משמעותי כלשהו. אולי אפילו אדישות.

       

      אם כבר דיינר אמריקאי, אנחנו נוהגים לפקוד את הדיקסי או מוזס, שהם פחות או יותר באוץו טווח מחירים ומציעים חוייה אכילה טובה יותר