עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    על שלושה אבות (מזון) דיברה התורה, ואם לא היא, אז התפריט של אגאדיר

    16 תגובות   יום רביעי, 27/1/10, 12:00

    היום הגיע הזמן לדבר על שלושה אבות המזון העיקריים שלי - המבורגר, קציצת המבורגר וגוש בשר טחון צלוי.
    החיבה שלי להמבורגרים איננה סוד גדול, אפשר לומר שלמרות שהמאכל האהוב עלי הוא סטייק טוב, המאכל הנפוץ ביותר בתפריט האוכל שלי במסעדות הוא המבורגר. יש לא מעט אנשים (שלא מבינים כלום) שמזלזלים בקציצה הפופולארית הזו, אולי מתוך קבעון מחשבתי על רשתות המזון המהיר, מפלצות הקפיטליזם, מקדונלדס ובורגר קינג שקופצות לראש מיד כשמדברים על המבורגרים או לחלופין שהם מכירים אך ורק את הרשתות הפופולאריות כדוגמת מוזס, בלאק, בורגוס ואגאדיר שאמנם העלו את רמת ההמבורגר עשרות מונים, אך בחלקן עדיין מדובר במוצר לא מרגש ובבשר לא באיכות הגבוהה ביותר (עם דגש על חלקן). בשנים האחרונות, הרבה בגלל המצב הכלכלי, כמעט כל מסעדת בשר או מסעדת שף שמתמחה בבשר, יצרה גרסא משלה לקציצה הנחשקת, המבורגר שעשוי מנתחים מובחרים של בשר ומוגש כחלק מתפריט שיכלול גם סטייקים ומנות בשר יצירתיות בהרבה, בדרך כלל. מדובר פשוט באופציה פשוטה וזולה יותר, למי שמחפש כזו. אין ספק שעדיין מדובר בתרבות אכילה פופולארית, אבל במקרה הזה, ממש לא מדובר במוצר נחות, אלא במסעדות שיצרו כל אחת את הגרסא שלהן ושלא מעט פעמים הוא מהווה הן מקור לגאווה והן מוקד משיכה לעוד סועדים. אני יכול לתת לדוגמא את מסעדת האדסון ואת מסעדת סרגוס שלא מעט אנשים הולכים לשם במיוחד כדי לאכול את ההמבורגר שלהן, למרות שברור שיש דברים הרבה יותר מורכבים ומיוחדים בתפריט המסעדה.
            

     

    אחרי ששרנו שיר הלל להמבורגר, נעבור למושא הביקורת של היום, רשת ההמבורגרים אגאדיר. לא סוד הוא שאגאדיר היא רשת ההמבורגרים האהובה עלי. למען האמת אני כל-כך אוהב את ההמבורגר הותיק והטוב שלהם, שמעולם לא העזתי לותר עליו ולבדוק את הדברים האחרים שיש בתפריט. אי לכך, קצת קשה לי להגיד מבחינה היסטורית מתי נוספו המבורגרים חדשים לתפריט של אגאדיר, אבל אני יודע שהם כבר שם מזה זמן מה. בחודש וחצי האחרון אזרתי סוף סוף אומץ ועשיתי את הצעד המתבקש, לבדוק את ההמבורגרים האחרים בתפריט של אגאדיר. הביקורת הזו היא סיכום של ארבעה ביקורים שונים במסעדות הרשת בתקופה האחרונה, שלושה בסניף נמל תל-אביב ואחד בסניף ראשון לציון. בנוסף, אספר על הזמנה אחת במשלוח שעשיתי מסניף ראשון לציון. הביקורת אינה מופרדת לכל ביקור בנפרד, אבל כן תתייחס להבדלים שמצאתי בין סניף הנמל בתל-אביב לסניף הותיק של ראשון לציון.        

     

           

     

           

     

    לפני שנעבור לשחקנים החדשים על המגרש, נדבר קודם כל על ההמבורגר הותיק והטוב, עם התיבול האופייני לאגאדיר, טחינת הבשר הגסה יחסית והשומניות הבינונית. העובדה שההמבורגר של אגאדיר הוא בעל תיבול מיוחד שלהם, יכולה לקנות לו שונאים, אבל הופכת אותו בעיני לייחודי. יש משהו טוב בעובדה שהמבורגר כזה, או דומה לו, לא תקבלו במקום אחר ואני אישית עוד לא טעמתי משהו דומה. זה יוצר מצב שאו אוהבים את ההמבורגר שלהם בטירוף או ששונאים אותו ולא מבינים את ההתלהבות וזה תוצר של הטעם החזק יחסית שלו. אני כאמור במחנה האוהדים. בעידן החטאים הייתי אוהב להזמין אותו עם כבד אווז אבל מאז שזה יצא מהתפריט והחל להיות פחות מקובל חברתית, אני פשוט לוקח חמאת שום, שמדגישה היטב את העסיסיות של ההמבורגר ומוציאה ממנו עוד יותר את הטעמים. שחיתות "בריאה" וטובה כמו שצריך. ההמבורגר של אגאדיר מוגש בשלושה גדלים, ג'וניור 160 גרם (37 ש"ח), מקסי 220 גרם (41 ש"ח) או אגאדיר 330 גרם (46 ש"ח). כקרניבור גאה אני מזמין תמיד את האגאדיר שזמן ההכנה שלו בגלל עוביו הוא ארוך, כ15-20 דקות (ומקפידים להדגיש את זה בפני הלקוח), אבל בעיני זה גם ההמבורגר המשובח ביותר משום שהעובי, בצרוף עם הצלייה המקצועית כל-כך בסניף נמל תל-אביב (על ראשל"צ נדבר בנפרד), בכל הפעמים שאכלתי שם, שומרים עוד יותר על הטעמים של הבשר המשובח. עוד ראוי לציין שלמרות שזוגתי מזמינה תמיד את המקסי, שזמן הצלייה שלו מהיר בהרבה, תמיד תזמנו את זה בצורה טובה והמנות הוגשו יחדיו לשולחן. אחד הביקורים בסניף נמל ת"א,היה ביום שבת שמשי במיוחד כשהנמל היה עמוס עד אפס מקום וגם המסעדה הייתה עמוסה בטרוף עם תור ארוך בחוץ ועדיין, זמן ההמתנה לאוכל לא התארך והכל הוגש בדיוק כמו שצריך עם מידת עשייה מדויקת של הבשר (הוזמן מדיום כרגיל). אי אפשר שלא להתרשם מהמקצועיות הזו, ככה מסעדות צריכות להתנהל ואני ממש לא מקבל את זה שלפעמים יש סלחנות לשירות גרוע בשעות עומס או סוף שבוע.
            

     

    הנסיון הראשון שלי עם המבורגר חדש בתפריט, היה המבורגר אנגוס מבשר אנטריקוט שמוגש במשקל של 250 גרם (49 ש"ח). המחיר אמור להעיד על שימוש בבשר משובח יותר אבל אני אישית, לא אהבתי את ההמבורגר הזה. הבשר הרגיש איכותי וטרי מאוד, עם טעם נקי במיוחד שבעיני היווה את נקודת הנפילה שלו. ההמבורגר הזה, להבדיל מהמבורגר הבית, היה חסר אישיות לחלוטין, עם טעם נקי של בשר אבל בלי שום עוקץ. אכזבה גדולה מבחינתי כי נתקלתי בהמבורגרים שהלכו על הכיוון הזה של טעם נקי של בשר, שהיה הם המון אופי וייחוד (לדוגמא האדסון והלופט). לסיכום, אל ההמבורגר הזה אישית אני לא אחזור, לשלם יותר כסף בשביל המבורגר יותר קטן ועוד חסר ייחוד, אין טעם לדעתי.        

     

           

     

    בפעם האחרונה שביקרתי בסניף נמל תל-אביב ניסיתי את ההמבורגר החדש השני, המבורגר דיאנא, מבשר בקר בשילוב טלה, שמוגש עם איולי אדמדם פיקנטי, עגבניות, בצל ירוק ולימון כבוש, שילוב מאוד מקורי. גם ההמבורגר הזה מוגש במשקל של 250 גרם (46 ש"ח). כמה מההמבורגרים האהובים עלי ביותר, מורכבים מתערובות בשר שמשלבות בקר וכבש/טלה, אבל מבחינתי, זה חייב להיות המבורגר שטעם הבקר בו, הוא הדומיננטי ושהכבש משמש רק למתן גוון שונה ומיוחד לבשר. המבורגרים אהובים עלי בסגנון הזה הם למשל תערובת הבית של מג'יק בורגר וההמבורגר בקר וכבש של אוואנגרד. כמנהגי עם המבורגרים שאני אוכל לראשונה, טעמתי בראש ובראשונה את הבשר בלי הלחמניה, התוספות והרטבים וגיליתי שמדובר בשילוב ממש מעולה, שלרגעים התלבטתי אם הוא לא מתעלה אפילו על המבורגר הבית, ולבסוף החלטתי שגם להגיד שהוא מתקרב אליו באיכותו מספק. אפשר לומר שהתלהבתי מאוד. השילוב עם האיולי הפיקנטי היה גם הוא מעולה ומקורי אם כי אני לא בטוח שלא יכולים לאבד כך את אהדת חלק מהסועדים ולדעתי הם יכלו בהחלט ללכת על יותר בטוח ולהגיש אותו כרוטב מומלץ בצד. נכון שכאשר שאלתי על הרוטב אמרו לי שאפשר לבקש אותו בצד, אבל אני חושב שזו צריכה להיות ברירת המחדל. בכל מקרה אני אהבתי את השילוב ולדעתי הטעם מספיק מיוחד שלא צריך לקחת שום תוספת על ההמבורגר הזה. ניסיתי להוסיף חמאת שום כרגיל וזה היה קצת מיותר. אהבתי גם את הטוויסט הקטן בדוגמת הלימון הכבוש שהשתלב היטב בטעמים. בסך הכל מדובר בהמבורגר משובח אבל עם טעם יחסית מורכב אם משאירים את רוטב האיולי והלימון הכבוש. אפשר בהחלט לקחת אותו בצורה המסורתית, עם ירקות בלבד ותוספת על ההמבורגר ולהינות מהבשר המשובח ומשילוב הטעמים הטוב של הבקר והטלה. לסיכום, מדובר במנה מאוד מקורית, עם הרכב בשר מוצלח ושילוב טעמים מורכב וטוב שאני אהבתי, אבל בגלל מורכבותו לא ימצא חן בעיני כל אחד, ממליץ בחום לנסות אבל לקחת את התוספות ורטוב האיולי בצד בפעם הראשונה.
            

     

    עוד תוספת לתפריט של אגאדיר היא בייבי אגאדיר, שלישיית מיני בורגר עם תוספות שונות (54 ש"ח). אחרי שוידאתי שמדובר באותו בשר כמו המבורגר הבית ובתוספות שונות שמוכתבות לך, לא מצאתי שום סיבה להזמין אותה. כמו שאמרתי, קציצה גדולה ועבה, שומרת יותר טוב בעיני על הטעמים.        

     

    לפני שאסיים, אני רוצה להתייחס לצ'יפס התעשייתי שמוגש באגאדיר. הוא עשוי קריספי וטעים עד כמה שאפשר עם צ'יפס תעשייתי, אבל אין ספק שהוא לא בן לוויה ראוי להמבורגר שלצידו. היום, כשתרבות אכילת ההמבורגר התפשטה והגיעה עד למסעדות המתמחות בבשר ומסעדות שף אפילו, יש אופציות הכוללות צ'יפסים מיוחדים בפני עצמם וחבל שאגאדיר לא מוצאים לנכון להביא גרסא טובה יותר משלהם.        

     

    אחרי שסיימתי לתאר את דעתי על תפריט ההמבורגרים המורחב של אגאדיר, עם דעות שגובשו מביקורי בסניף נמל תל-אביב בלבד, אני רוצה להתייחס לסניף ראשון לציון אותו דגמתי הן בהזמנה של משלוח והן בביקור בסניף. במשלוח הזמנו את המבורגר הבית. אין ספק שלהביא המבורגר עסיסי למפתן הבית זו משימה קשה. אגאדיר עושים את המקסימום להפריד את הבשר, הלחמניה והירקות, כל אחד נשלח בנפרד ובבית מרכיבים מחדש. אין ספק שזו הדרך הטובה ביותר לשלוח. בפועל, פעמיים הזמנו מסניף ראשון ולא עוד. ההמבורגר שהגיע לביתנו הזכיר סוליה יבשה יותר מאשר המבורגר ונראה כי לפחות 80% מהטעמים אבדו להם בדרך. אני לא יודע מה הסיבה, אבל זו השורה התחתונה.        

     

    ביקור בסניף, גילה שגם שם המצב לא טוב בהרבה. הזמנו שנינו המבורגר אגאדיר 330 גרם כדי לחלוק גם עם הילדה. חיכינו 20 דקות להמבורגר והזמנו גם חלת בצל. חלת הבצל לא הייתה עם מספיק ציפוי עליה ולא מספיק עשויה, רוב הבצל נשאר כמו בצל מטוגן מוזהב בלי ציפוי. החזרנו את המנה לשיפור וביקשנו שישימו עוד ציפוי ועוד זמן בטיגון והפעם קיבלנו אותה כמו שצריך. אין שום סיבה שמנה לא תצא כמו שצריך כבר בהתחלה וזה היה בולט כבר מהמראה שלה שהיא לא עשויה היטב. ההמבורגרים הגיעו אחרי כ-20 דקות כמו שנאמר לנו מראש בגלל גודלם ולמרות שהזמנו אותם במידת עשייה מדיום כמו תמיד, קיבלנו המבורגרים מדיום וול שהיו יבשים וחסרי טעם. ביקשנו לעשות לנו אותם מחדש וזכינו בעיקר לפרצופים מופתעים. לאחר עוד כרבע שעה הגיעו המבורגרים חדשים, הפעם במידת עשייה מדיום, הבשר לא היה יבש, אבל הוא היה לא טעים בכלל. אני לא מסוגל לשים את האצבע על מה בדיוק לא היה טוב, אבל ההמבורגר הזה, הזכיר עוד פחות בטעמו את ההמבורגר המוכר והטוב של אגאדיר. אכזבה אדירה אבל הפעם לא התלוננו וחבל. הכל היה בסדר, אבל נראה שהתערובת בשר פשוט לא הייתה מוצלחת ועם זה אין הרבה מה לעשות חוץ מלא לאכול המבורגר בכלל. הלכנו מאוכזבים אחרי ששילמנו חשבון של 150 שקל בלי ליהנות בכלל. אני לא יודע להסביר את הפערים האלו בין סניף הנמל בת"א ובין ראשל"צ, אני יודע שברשת שמכבדת את עצמה זה לא צריך לקרות. נקודה. מאוד מאכזב אותי לגלות שהרשת האהובה עלי להמבורגרים נפלה ככה, אני מקווה שמישהו שם יקרא את זה ויעשה בדיקה. ללא ספק אם לא הייתי אוכל בסניפי תל אביב בעבר, אחרי הביקור בראשל"צ לא הייתי חוזר לאגאדיר.        

     

    לסיכום, אני חושב שזה היה בהחלט רעיון טוב לרענן את התפריט והתרשמתי מאוד מהמבורגר הדיאנא שלהם. פחות התרשמתי כאמור מהבורגר האנגוס אנטריקוט שיוצר ציפיות בגלל רמת הבשר ומצליח ליפול ברמת הייחוד. היופי הגדול באגאדיר מבחינתי זה שלמרות שרענון הוא דבר משובח, המבורגר הבית שלהם שומר על רמה גבוהה כל השנים וביחד עם המקצועיות של סניף תל-אביב, אני שמח להגיע לשם שוב ושוב. לצערי, סניף ראשון לציון לא מספק את אותה סחורה לפחות לפי ביקור שלנו במקום ושתי הזמנות במשלוח. יהיה לי מאוד קשה לתת למקום צ'אנס נוסף כי ההבדל היה תהומי ורצוי שהרשת תבדוק את מקור הבעיה.        

     

    ציון לסניף תל-אביב: 5
    ציון להמבורגר הבית: 5
    ציון להמבורגר הדיאנא: 4.5
    ציון להמבורגר האנגוס: 3.5
    ציון לסניף ראשל"צ: 1

    דרג את התוכן:

      תגובות (16)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        31/1/10 12:42:

      אשתדל לחמוק מהעבודה השבוע על מנת לדגום את המלצתך.

      מבטיח לדווח

       

       

        31/1/10 11:56:

      צטט: יאיר ברטשפיז 2010-01-31 11:13:28

      1. אני מאמין גדול בכלכלה של התמחויות. אם מקום מסוים טוב במשהו - אני אוכל רק אותו. במקרה שלנו במיטבול זו הקומבינציה עם תוספת של שעועית ירוקה (מטעמי פחמימות)

       

      2. בלופט אכלתי פעם אחת בחיים שלי (אני חושב אנטריקוט) והיה כל כך לא משכנע שמעולם לא חזרתי. אחרי ההמלצה שלך אני אבדוק בהזדמנות את ההמבורגר. יש שם עסקיות צהריים מעניינות?

       

      3. לגבי הסניפים - הייתי בנמל ובהרצליה. טעים אבל לא מתקרב לנחלת בנימין של פעם. אם אנשים אומרים שטוב באותה מידה אני פשוט מסיק מכך שהסניף בנחלת התדרדר (לא הייתי כמעט שנה) 

       

      לגבי לופט, יש שני המבורגרים, אחד אנגוס שכלול העסקיות ואחד שהוא רק בלילה ובא עם הום פרייז וגבינה ורוטב השף

      שניהם טובים לטעמי.

       

      בכל מקרה העסקית היא מאוד מאוד משתלמת !

      יש עסקיות ראשון עד שישי שבמחיר העיקרית מקבלים גם ראשונה, שתיה קרה ושתיה חמה

      אבל זה לא הכל:

      1. שתיה קרה אפשר לקחת גם שליש בירה בחבית.

      2. מחיר ההמבורגר 51 וזה כולל גם צ'יפס ותוספת על (קח עין או פורטבלו, הבצל מטוגן לא טעים כי מוסיפים לו תבלין לא משהו)

      3. הראשונות לא אחידות ברמתן אבל יש לו מעט טובות, בעיקר הפטה כבד, סיגרים עם בשר (שיש לפעמים בספיישל בתוספת 12 ש"ח) או הטורטיות עם העוף.

      4. הקפה של סקוואלה הוא מדהים וזה מה שהם מכינים

       

      בכל מקרה המחיר מטורף, 51 שקל להמבורגר 250 עם מנה ראשונה, צ'יפס, תוספת על ובירה וקפה

      רוץ לבדוק, אשמח לשמוע מה חשבת

        31/1/10 11:13:

      1. אני מאמין גדול בכלכלה של התמחויות. אם מקום מסוים טוב במשהו - אני אוכל רק אותו. במקרה שלנו במיטבול זו הקומבינציה עם תוספת של שעועית ירוקה (מטעמי פחמימות)

       

      2. בלופט אכלתי פעם אחת בחיים שלי (אני חושב אנטריקוט) והיה כל כך לא משכנע שמעולם לא חזרתי. אחרי ההמלצה שלך אני אבדוק בהזדמנות את ההמבורגר. יש שם עסקיות צהריים מעניינות?

       

      3. לגבי הסניפים - הייתי בנמל ובהרצליה. טעים אבל לא מתקרב לנחלת בנימין של פעם. אם אנשים אומרים שטוב באותה מידה אני פשוט מסיק מכך שהסניף בנחלת התדרדר (לא הייתי כמעט שנה) 

        31/1/10 10:15:

      צטט: יאיר ברטשפיז 2010-01-30 23:26:31

      שתי הערות ממש לא ברורות לי:

       

      1. איך לכל הרוחות אגאדיר מצליחה להוציא המבורגרים אגדיים בנחלת בנימין וממש בינוניים בשאר הסניפים. ההבדל כל כך גדול שזה מעצבן. ללא ספק ההמבורגר בנחלת בנימין הטוב בארץ בכמה צעדים מכל המתחרים

       

      2. איך באמת לכל הרוחות אתה גר בראשון והולך לאגאדיר ולא למיטבול שמהווה מתחרה סופר רציני - אתה בטח תאהב שם את הקומבינציה מבחינת שילוב בשרים. לך על זה בלי לחשוב פעמיים. ההמבורגר השני הכי טוב בארץ 

       

       

      1. גם סניף הנמל מעולה ואם נאמין למגיבים, גם סניף הרצליה

       

      2. מי אמר שאני לא הולך גם לשם? ואכן הקומבינציה הכי טובה, אבל לאחרונה, הם די מפשלים ומראים חוסר אחידות. פעמיים אחרונות שאכלתי שם היה לא טעים (המבורגר רגיל) וגם במשלוח זה מגיע גרוע. הוא לא השני בטיבו בארץ בעיני. כשהוא שומר על הרמה הוא אכן מוצלח, אבל לא מקום שני בארץ בעיני. הלופט יותר טוב ויותר אחיד ברמה, לא נפלו שם בינתיים. גם מ'יק בורגר יותר טובים. את הקומבינציה אני מודד מול המבורגרים מיוחדים, זה לא בקטגוריה הרגילה והוא אכן מעולה.

       

      אתה מוזמן לקרוא

      לופט: http://cafe.mouse.co.il/view.php?t=1234102

      מיטבול: http://cafe.mouse.co.il/view.php?t=1118355

      המלצת הבית, מג'יק בורגר: http://cafe.mouse.co.il/view.php?t=1185853
      דירוג ההמבורגרים שלי: http://cafe.mouse.co.il/view.php?t=1128573

        30/1/10 23:26:

      שתי הערות ממש לא ברורות לי:

       

      1. איך לכל הרוחות אגאדיר מצליחה להוציא המבורגרים אגדיים בנחלת בנימין וממש בינוניים בשאר הסניפים. ההבדל כל כך גדול שזה מעצבן. ללא ספק ההמבורגר בנחלת בנימין הטוב בארץ בכמה צעדים מכל המתחרים

       

      2. איך באמת לכל הרוחות אתה גר בראשון והולך לאגאדיר ולא למיטבול שמהווה מתחרה סופר רציני - אתה בטח תאהב שם את הקומבינציה מבחינת שילוב בשרים. לך על זה בלי לחשוב פעמיים. ההמבורגר השני הכי טוב בארץ 

        30/1/10 19:49:

      ביקורת מעולה. בתור אחד שהאגאדיר היה ההמבורגר הלא מסחרי הראשון שאכל. והייתי נוסע במיוחד מחיפה להרצליה או תל אביב כדי לאכול. יכול להגיד שסניף הנמל וסניך הרצליה הם היחידים ששומרים על רמה גבוהה.. הסניף בחיפה הוא על הפרצוף. ואם אתם מגיעים לאיזור חיפה ממליץ על ההמבורגר של הסינטה בר
        30/1/10 09:07:


      מניחה שאתה גר באזור ראשל"צ אבל אם יצא לך להזדמן לרעננה, נסה את ההמבורגר של "אדיסון".

      סוף רחוב אחוזה, סמוך לבית לוינשטיין.

       

      אחד הנהדרים שאכלתי בארץ.

        29/1/10 19:20:


      תאבון אמיתי!!

      בא לי המבורגר דיאנא !:)))

        29/1/10 03:06:
      יש להגיד שמניסיוני הסניף בנמל הוא יוצא הדופן לטובה. גם הסניף בנחלת בניימין מפגין בדרך כלל סוליות...
        28/1/10 20:30:
      מעניין מאוד
        28/1/10 19:44:

      צטט: Penny Lane 2010-01-28 18:36:57


      איך אתה נשאר רזה?

       

      א. מי אמר שאני נשאר?

      ב. ספורט, אפשר לנחש את זה גם מהתמונה שלי פה...

      ג. גם חילוף החומרים שלי הוא ברכה

       

        28/1/10 18:36:

      איך אתה נשאר רזה?
        28/1/10 09:53:

      צטט: איבי מלכת האור 2010-01-28 09:27:39


      אחלה ביקורת.

      אבל, כשחיברתי את כל התוצאות, יצא לי 19 חילקתי ל - 5 ויצא לי הרבה יותר קרוב ל - 4, אז איך הוחלט על 3 ?

       

       

       

       

       


      פשוט בגלל הסניף טוב מאוד סניף רע, עזבי את ציון ההמבוגרים
        28/1/10 09:27:


      אחלה ביקורת.

      אבל, כשחיברתי את כל התוצאות, יצא לי 19 חילקתי ל - 5 ויצא לי הרבה יותר קרוב ל - 4, אז איך הוחלט על 3 ?

       

       

       

        27/1/10 16:06:

      צטט: odelia76 2010-01-27 15:41:21

      הסיבה היחידה שלא אהבתי את אגאדיר בנמל היתה מדיניות העישון שלהם, שאין מדיניות!

      כל אחד מעשן איפה וכשהוא רוצה, מה הסיכוי שמשהו השתנה שם?

       

      אחלה ביקורת המברוגר :-) 

      לא עישנו שם אז כנראה שהשתנה !

      שווה להתקשר לשאול

       

      תודה

      טמיר

       

        27/1/10 15:41:

      הסיבה היחידה שלא אהבתי את אגאדיר בנמל היתה מדיניות העישון שלהם, שאין מדיניות!

      כל אחד מעשן איפה וכשהוא רוצה, מה הסיכוי שמשהו השתנה שם?

       

      אחלה ביקורת המברוגר :-)