עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    אווזי באיזור התעשייה החדש בראשל"צ

    0 תגובות   יום רביעי, 4/11/09, 21:50

     

    האם יש ההבדל בין הסניפים של אווזי?  כשהייתי הולך לאווזי באזור התעשייה בחולון היית חוזר מרוצה. אבל עברו כמה שנים. ובינתיים בחניון חונים קונים בראשון לציון שיפודי התקווה נעלמו ואווזי ניצב שם. אז אתמול אחרי מסע קניות ב "נאקו" ירדתי לאכול שם.

    הרמקולים בכל המקום הכריזו על עסקית ב49 שקל החלטתי לנצל את המבצע.

    המסעדה בשעה 13:00 כמעת ריקה חוץ מכמה בולסי לאפות על הבסטה ואולי שולחן אחד או שתיים. זו שעת עומס והמסעדה ריקה?

    אז מה היה לנו שם

    מלצרית חביבה ויעילה. שהציעה לי את הארוחה שכוללת צ'יפס סלט וחומוס ומחירה 59 שקל.

    סירבתי בעדינות, הארוחה ב49 שקל מתאימה לי כמו כפפה.

    מגש סלטים כולל: טחינה, סלט תירס, סלט טורקי, סלט כרוב אדום, סלט חצילים ועוד סוג של סלט חצילים, וסלט עגבניות עם חריף פיקנטי, וסלט תפוחי אדמה.

    הסלטים לא הפילו אותי לקרשים ציפיתי ליותר מסלט חצילים למשל.

    הלאפה שהוגשה הייתה מעולה.

    שתייה כוס גדולה עם לימונדה.

    לעיקרית הזמנתי שיפוד אחד פרגיות ואחד כבדי עוף. הפרגיות היה סביר ולא יותר מזה אולי פחות. הכבד היה טיפה חרוך למטה אבל היה נימוח וטעים.

     

    איכות הצילומים תוצאת מצלמת הסלולר

    זהו!

    49 ₪

    6 ₪ טיפ

    בטן מלאה

    האם מסעדות לא יכולות לשמור על רמה גבוהה לאורך זמן?

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין