עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    עכבר גלובלי

    איך להפוך קיבה למלכותית ?

    5 תגובות   יום שבת, 12/9/09, 21:34


      להרגיש כמו מלך שנמצא בסעודת מלכים בלי לשבור קופת חיסכון (רק ממש כמעט) ניתן להשיג כשמגיעים למסעדת טוטו, המסעדה שממוקמת מאחורי בית המשפט בתל אביב, מציעה לאורחיה " תפריט ים תיכוני עם קריצה איטלקית השואף לשלמות " 

     ואכן השלמות זועקת בכל, החל מהעיצוב הקלאסי המוקפד, וכלה בסכו"ם ובצלחות המעוטרים. השירותים המריחים נפלא עם מגבות הידיים האישיות. והשירות המקצועי של הצוות. אה וגם האוכל כמובן, והכל, אני מניח, מתוך כוונה למתג עצמה כמסעדה ברמת פרימיום.

    המסעדה מציעה תפריט ערב עונתי (להלן ה"עסקי") שבו מזמינים מנה ראשונה ועיקרית (בערב המחיר הוא 120 ₪) אנחנו הלכנו על קומבינציה: לשולחן הוזמן קודם כל לחם הבית שחייבים להזמין ולו בגלל כל הרטבים שיש לספוג אותם לתוכו, הוא מגיע עם צלוחית שמן זית עגבניות מרוסקות במרכז ועלי בזיליקום, בנוסף מתוך התפריט המובנה הוזמן למנה ראשונה טורטליני עוף בייקון ומנגולד, מנה מצויינת עם קוביות בייקון ו-4 יחידות טורטליני מענג ששוחים ברוטב עלי מנגולד ושעועית ירוקה, הלחם שחה פעם ראשונה. ביקשנו גם מתוך ההיצע שלא בתפריט להזמין פיצה לבנה שמורכבת מפטריות, כמהין, בייקון (שוב) ופרמזן, הבצק מאד דק והוא רק תירוץ לעיסה שעליו, טעמה של הפיצה היה עז אולי הגזמנו עם הבייקון אבל לא עד כדי בחילה, לטעמי אחת מהפיצות המקוריות הטעימות שיש.

    את המנות ליווה יין רוזה מרלו מצונן ומשחרר את החיך לקראת המנה הבאה שהגיעה מתוך התפריט המובנה: ניוקי ערמונים, חמאת כמהין ופרמזן מיושן, אמנם שוב כמהין אבל במנה הנהדרת הזו הערמונים המתוקים היו מאד דומיננטים והיוו קונטרסט לפרמזן הדומיננטי בדרך כלל. הלחם שחה פעם שנייה.

    בנוסף מהתפריט הרגיל הוזמן סינטה עם עצם ברוטב בצלים מתקתקים, לצערי הבשר לא היה נימוח כמו שקיוותי אבל מצד שני בארץ הבקר לא נימוח כמו שאני זוכר מחו"ל וחבל, כי המסעדה הזו היא ניחוח חו"ל יוקרתי.

    לקינוח ההיצע והמקוריות היו מלהיבים, מרק תאנים מצויין, קרם ברולה שהוגש יותר כמו גלידה עם פירות יבשים, ומנה בשם זידון שהיא משהו כמו קרם פטיסייר ומעליו קרמבל ואוכמניות שילוב חמצמץ מתקתק מצויין.

    אין ספק שהמסעדה הזו היא (וזה ציטוט של חבריי מביני עניין קולינריים) המסעדה הטובה ביותר שקיימת היום במשוואה של השקעה מול תמורה.

    מומלץ! 

    דרג את התוכן:

      תגובות (5)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        15/9/09 08:01:


      "המסעדה הטובה ביותר שקיימת היום" ?

      לא בטוח.

      אבל אכלתי שם פעם ניוקי טובים, כמעט כמו בהרברט סמואל.

        14/9/09 07:09:

      עשית לי געגועים לטוטו...

      (ללא ספק בעשיריה הפותחת)

        13/9/09 12:29:
      טוב, אז אני הנחתי כאן אחד כי יש לי תחושה שבזכותך אגיע לשם ממש בקרוב
        13/9/09 11:42:

      צטט: adila 2009-09-12 21:47:50

      לא ניתן לדרג פעמיים אבל התיאורים והמנות עשו הרבה יותר חשק לכוכב

      יאלא בהזדמנות...אחרי טראומת החגים הקרבה...

       

      עדי הוציאה לי את כל המילים מהפה...עוד אשוב לככב!

       

        12/9/09 21:47:

      לא ניתן לדרג פעמיים אבל התיאורים והמנות עשו הרבה יותר חשק לכוכב

      יאלא בהזדמנות...אחרי טראומת החגים הקרבה...

      תגיות

      פרופיל

      avi-von
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין