עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    אדיסון רעננה: נפילה שחבל שקרתה

    5 תגובות   יום חמישי, 10/9/09, 10:03

    לצערי בשל הזמן שלקח לי לכתוב את חוות הדעת, תפריטי שבוע גורמה של מעריב כבר לא זמינים באתר, ואני לא זוכרת מה היו האלטרנטיבות הנוספות בתפריט המיוחד חוץ ממה שלקחנו.

     

    אדיסון ברעננה היא המסעדה האהובה על ענבר ועופר, זוג חברים טובים של ש’ ושלי. הם טוענים שאין מה להכנס לתל-אביב כשיש את אדיסון מתחת לבית. ש’, אני וירון, ידיד נוסף שהצטרף לארוחה, לא יותר מדי התלהבנו מהמקום בפעמים קודמות, והפעם פשוט היתה נפילה נוראית מכל הבחינות – אוכל, מנות מוקטנות ובעיקר השירות. בגלל שעופר וענבר נשבעים במסעדה, לא נתתי בשורה התחתונה כוכב אחד... אבל אנחנו כבר לא נחזור לשם.

     

    תפריט מעריב הינו 3 מנות – ראשונה, עיקרית וקינוח – במחיר פיקס של 79 ש”ח. באדיסון, בניגוד למקומות אחרים שביקרנו בהם בעבר במסגרת המבצע, החליטו לתת מנות מוקטנות לראשונה ולקינוח, ולהמציא מנה חדשה לעיקרית – סלופי ג’ו – כנראה כדי למקסם את אפשרויות הרווח מהמבצע. חבל, אבל עוד נסבל.

     

    מנות ראשונות

     

    היינו 5 אנשים, 4 מאיתנו לקחו את התפריט – הוזמנו פטה כבד עוף עם קונפיטריה ביתית וטוסטונים. הפטה עצמו היה קצת כבד ולא רך ונימוח בכלל. השילוב עם הקונפיטורה והטוסטונים שנמרחו כנראה בחמאה שדרגה את המנה פלאים. כאמור מדובר במנה מוקטנת מהמנה הרגילה במסעדה וחבל.

     

     2908200919929082009198

     

    דושפרא (כיסוני בצק במילוי בשר עגל ברוטב עשבי תיבול וחמוציות) – אם מישהו מוצא חמוציות בתמונה הוא מקבל ממני ארוחה במתנה! הכיסונים היו חביבים למדי אך הרוטב היה בעצם מרק עוף.

     

    כנפי עוף – בדר”כ הכנפיים במנה ראשונה מגיעות עם טבעות פילדלפיה (מין טבעות בצל) – הפעם במנה המוקטנת היו כ-8 כנפיים קטנטנות. ירון אמר שהיה טעים. אני לא מתה על כנפיים אז לא ניסיתי.

     

     

    29082009200 29082009202

     

    מנות עיקריות:

     

    ענבר לא לקחה את התפריט המיוחד, ובמקום זאת לקחה סלט קיסר כעיקרית (לבבות חסה ברוטב קיסר, בצל וקרוטונים, פרמז’ן ורצועות עוף – בתמונה למעלה). המנה טעימה מאד, הרוטב מצוין והעוף עשוי טוב. הבעיה היא שענבר ביקשה במיוחד לקבל את הסלט בלי קרוטונים – וחבל שהקרוטונים הגיעו גם הגיעו...

     

    ש’ ואני לקחנו סלופי ג’ו (מנה מיוחדת לתפריט מעריב) והמבורגר אדיסון (250 גר’ בשר בקר עם חצילים, פיסטוקים וקשיו). הסלופי ג’ו שונה לחלוטין מזה של האדסון (המעולה!), והיה די רע. על הסלופי נשפך רוטב על בסיס מיונז שפשוט האפיל על כל המנה, ואפשר לראות בתמונה (השמאלית) את הצבע המוזר שהתערובת קיבלה. אחרי רבע בורגר העברתי את השאר לש’, שכידוע אוכל הכל. ההמבורגר אדיסון חביב ולא יותר, זאת על אף כל התוספות המיוחדות שיש בו (חצילים, פיסטוקים וקשיו) והוא לא ממריא לגבהים יוצאי דופן. מעבר לכך על אף שביקשנו מדיום קיבלנו בורגר וול-דאן מה שהוסיף לחוסר השביעות מהטעם.

     

    29082009201 29082009204

     

    לגבי התופסות – ההום פרייז טובים אבל לא קרובים אפילו לאלו של הדיקסי או האדסון. הפירה היה טעים מאד אבל הגיע מיובש, כאילו עמד בצלחת כבר כמה זמן.

     

    קינוחים

     

    שוב, לצערי אני לא זוכרת איזה קינוחים נוספים הוצעו בתפריט מעריב, ובאתר המסעדה לא מופיעה בכלל רשימת קינוחים. בכל מקרה לקחנו סופלה שוקולד שהיה בתנור דקה אחת יותר מדי, עם גלידת וניל שכנראה קנו במכולת. וניו יורק צ’יסקייק שהפכה לקינוח עצוב – המלצרית ציינה שהעוגה מגיעה עם פסיפלורה. ביקשתי אם אפשר בלי הפסיפלורה, אמרה שתבקש מהשף אבל “לא בטוח שיהיה אפשר”. העוגה מגיעה בתוך צלוחית מיץ פסיפלורה – באמת כל כך קשה פשוט לא לשים את המיץ הזה בצלוחית? הרי העוגה ככה סתם לא שוחה במיץ הזה במקרר. אבל עזבו את זה, תסתכלו בתמונה איך העוגה הגיעה. הבנו כבר שהמנות מוקטנות בשל התפריט המוזל – אבל לחתוך ברישול כזה את פרוסת העוגה כך שנראה שמישהו לקח ממנה ביס?? זו צורה להגיש עוגה??

     

    29082009208 29082009209

     

    תסתכלו בצד שמאל של העוגה מימין. פשוט נראה כאילו מישהו נתן ביס בדרך!

     

    ולגבי השירות:

     

    השירות באותו ערב היה די קטסטרופלי. ענבר הזמינה כוס יין לבן מתפריט הקיץ הלבן שלהם. אחרי שהיין לא הגיע כשכבר סיימנו את הראשונות, המלצרית טענה שהיין הזה בכלל לא מגיע בכוס. הוא מגיע... ביקשנו ממנה להביא שוב את התפריט והראנו לה שמצוין בפירוש שהיין הזה מגיע בכוס. כוס היין המיוחלת לא הגיעה גם בסיום העיקריות, אז הגיעה אחראית המשמרת ששאלה בתקיפות “מי כאן הזמינה את היין?” – לא שירותי במיוחד – היא התנצלה על האיחור ואמרה שהיין על חשבון הבית. כוס היין שהגיעה לאחר 10 דקות היתה פשוט בדיחה. כוס צ’ייסר יותר גדולה מכוס היין על חשבון הבית שהגיעה. ממש בדיחה. צחקנו בינינו שכנראה לא רצו לפתוח בקבוק חדש (ועל כן גם התירוץ שהיין לא מגיע בכוסות) וכשהתעקשנו הלכו לחפש את בקבוק היין בפח ושמו את השאריות בכוסית הפצפונית שהגיע. פשוט מגוחך.

     

     

     

    כוס היין במרכז... בדיחה עצובה.

     

    שירתו אותנו משהו כמו 5-6 מלצריות, כולל אחראית משמרת. על אף הטעויות הרבות והטענות הרבות שנשמעו מכיוון השולחן שלנו (והן נשמעו, ישבנו קרוב מאד לעמדת המלצריות) אף אחד לא ניגש לשאול אפילו אם הכל בסדר. חבל. עופר וענבר נשבעים שזו נפילה חד פעמית, וכי מאז הם כבר ביקרו שוב במסעדה והשירות היה מצוין, אבל אנחנו כבר לא נחזור לשם.

     

    בשורה התחתונה: מאכזב מאד!

    דרג את התוכן:

      תגובות (5)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        19/11/10 11:33:
      ואגב אם חשבתי שזה בלוגרים
      הנה ארוחה של ג'אקומו
      http://cafe.themarker.com/review/1892057/
        18/11/10 23:51:
      הייתי אמש באדיסון
      נכון ארוחת בלוגרים
      אבל כל קשר בין הכתוב למציאות שאני נפגשתי לא קיים
      הייתי הולך לשם כל יום אם היה אפשר
      אני אשוב
        12/9/09 19:38:

      תודה רותם וששת!

       

      הביאוס על המנות המוקטנות הורגש אצלנו בשולחן... גם בפעם הקודמת באדיסון אכלנו במבצע תפריט פיקס ואז המנות היו רגילות... חבל. 

       

      ששת - הסמקתי! תודה רבה על המחמאות :-)

        10/9/09 18:00:


      ביננו מאיה את שחקן הרכש שלי בקפה ואני שמח שאת כאן

      הביקורת מצויינת

      אפשר לבוא לחפש את החמוציות?

      נראה לי שאם הקינוח לא היה נפילה הביקורת היתה יותר מתונה

       

      בעצם כלגם הסלופי לאא היה משו

      וגם הדושפרא וממש חבל

        10/9/09 14:38:


      אאאווווף,

      אני שונא שמסעדות אהובות "משנות" את התפריט בגלל מבצעים כאלה ואחרים ומתקמצנות עליך,

      הן לא מבינות שאח"כ אנשים לא מגיעים?

      חבל!

      יופי של פוסט!