עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    תיק אוכל

    תל-אביב של מעלה בתל-אביב

    9 תגובות   יום חמישי, 13/8/09, 16:24

     pastrami on rye הישר מתל-אביב של מעלה

     

    הוצאה שניה:  הם העלו את המחיר, והורידו את לחם השיפון.  מעכשיו רק בלחם לבן 

     

    זה היה רק צפוי שמישהו יפתח כאן מקום עם מאכל התאווההיהודי-אשכנזי-אמריקאי  pastrmi on rye

    זה נפלא אצל"כץ" בניו-רק. מקבלים שם כ-200 גר' של חזה בקר שעושן קלות ואח"כמאודה ואח"כ נפרס

    ומונח על לחם שיפון, עם חרדל, רוטב חזרת, כרוב כבוש בצלועגבניה, עם רוצים.

     

    עכשיו יש לנו כזה ברח' יהודה הלוי. זה טוב, אבל לאמצוין. הבעיה העיקרית שלהם זה אידוי היתר

    שהבשר עובר (בחנות) אחרי שהוא מיושן. השהייתו שלהבשר המעושן במתקן האידוי גורמת לפרוסות

    הדקיקות להפוך לעיסתית מעט ברגע הנגיסה.אבל חוצמיזה הכל סבבה. מקבלים 200 גר', ומי שרוצה

    יקבל גם 400 גר', בשר פסטרמימסורתי-ניו-יורקי, קצת חרדל, קצת רוטב חזרת, קצת ירקות והכל נעטף בניר ונחתך לשניים, בלחם לבן או בשיפון,

     

     מעט רך מדי, מעט מאודה מדי, אבל טוב

    וגם מלפפון חמוץ קטן, בחומץ עם חצ'קונים ממש כמובתל-אביב של מעלה שהיא כמובן ק.ק.ניו-יורק.

    וישגם גרסא של בשר הודו, אבל אני לא טעמתי אותה.

    ואפשר לשתות בירה וגם"לקחת". אבל אין להם שרות משלוחים וזה קצת חבל.

     

    סנדוויץ'אחד עולה 25 ₪.

     

      Ruben רובן

    יהודההלוי 112 (קרוב לקרליבך), תל אביב.

     

     

    .

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (8)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS

      צטט: uris58 2009-08-19 10:42:53

      הורידו את לחם השיפון? באמת בפעם האחרונה שהייתי שם אמרו ש"אזל". אני תמים?

       יכול להיות שאני תמים?

       

        19/8/09 10:42:
      הורידו את לחם השיפון? באמת בפעם האחרונה שהייתי שם אמרו ש"אזל". אני תמים?

      צטט: aronco 2009-08-15 13:25:30

      כל הכבוד ליזמים ובהצלחה

      אבל לא צריך להיסחף סנדוויץ  פסטרמה עם חרדל - זהו

      ממה אתה נסחף? 

       

        15/8/09 13:25:


      כל הכבוד ליזמים ובהצלחה

      אבל לא צריך להיסחף סנדוויץ  פסטרמה עם חרדל - זהו

       

      צטט: בלוג אוכל 2009-08-14 15:00:28

      תודה,מסקרן לטעום :)

       יש משהו שלא מסקרן אותך לטעום?

       

      צטט: מירי אומידי פולני 2009-08-15 04:23:55

      היי דן

      אותך לבעלי

      הוא החובב אוכל אשכנזי אצלנו,

      אני עצמי מעדיפה מאכלי עדות המזרח

      שהם מטבעם מתובלים יותר,צבעוניים יותר,

      ויש בהם הרבה ירק 

       כשמדובר באוכל, אני לא גזען

       

      היי דן

      אותך לבעלי

      הוא החובב אוכל אשכנזי אצלנו,

      אני עצמי מעדיפה מאכלי עדות המזרח

      שהם מטבעם מתובלים יותר,צבעוניים יותר,

      ויש בהם הרבה ירק 

        14/8/09 15:00:

       

      תודה,מסקרן לטעום :)