עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הרושם של רותם

    על תרבות וכל מה שטוב - קולנוע, מוזיקה, אוכל, ספרות, תיאטרון

    0

    בראנץ' שווה במיוחד לסופשבוע - אדורה

    4 תגובות   יום חמישי, 13/8/09, 12:20

     המסע אחר הבראנץ' השווה בעיר ממשיך וזה תמיד כייף לגלות עוד מקומות הטוענים לכתר, או לפחות לבצע כניסה יפה לטופ 10 של המקומות עם הבראנצ'ים הכי טובים בעיר, והפעם אנחנו בוחנים מחדש את אדורה. א' ואני היינו שם לפני שנה, אחרי ששמענו באזז מאוד חיובי על המקום וכמו שאומרים אצלנו: "כשאין ברירה אין ברירה" והיינו חייבים לדגום את המקום, ובאמת גילינו מקום שיש בו אוכל מעולה, אבל השירות היה כל כך מזעזע שהחלטנו לא לשוב לזירת הפשע יותר (כן, לקבל את הלחם אחרי שהזמנו חשבון זו אחת הדוגמאות...). אבל הזמן כנראה עושה את שלו ואנחנו לא חזקים בלנטור טינה (טוב, בסדר-חסרי עמוד שדרה, אוקי) אז החלטנו לשוב והפעם באנו בפמליה די רחבה.  

     

     

    הבראנץ' באדורה הוא די חמקמק, מדובר בארבע שעות בלבד מ09.00 ועד 13.00 ורק ביום שבת- קמתם מאוחר? הפסדתם! (ואני אומר: למה??? יורחבו זמני הבראנץ' לאלתר!).    

    אז מה יש לנו שם? ובכן פה העניין הוא כזה: יש את מגוון ארוחות הבראנץ' שכוללות בין היתר פריטטות למינהן ואגז בנדיקט כאלו ואחרים (בטווח של 42-56 ₪ הכוללים סלסלת מאפים, מטבלים ושתיה קלה וחמה), אבל אם גם אתם סובלים ממחלה קשה בתחום קבלת ההחלטות או שבא לכם לטעום מהכל, שימו לב לדבר הבא: למה להתלבט ולהסתפק במנה אחת אם אפשר לדגום את כל המנות השוות ביותר בתפריט הבראנץ'?  ובכן במיוחד בשביל זה המציאו את ארוחת הפינוקים, שכשמה כן היא- פינוק אחד גדול ומתמשך: תפריט פיקס הכולל את המשובחות שבמנות (אם אתם זוג זה יעלה לכם 79 ₪ לאדם, אם אתם יותר זה שווה לכם 69 ₪- בואו בהמוניכם J) הזורמות לשולחן עד שתתפוצצו לכם בשקט וכיאה למסעדת שף טובה תסמכו על המקום, שכמעט כל מנה ברמת גימור גבוהה מאוד ועשויה לעילא.

    ככה דגמנו את האגז בנדיקט המרהיב עם רוטב הולנדייז מהמובחרים, שקשוקה של חצילים ופטה (טעים טעים טעים), פריטטות של עגבניות שרי וגבינות עיזים (מעולה כבר אמרתי?), מסבחה חצילים וטחינה (אויש זו שערוריה כמה שזה טעים), פסטיה של גבינות ותרד (האמת טיפה מאכזב בסתמיותו, אבל מה זה לעומת ים המנות האחרות?). עוד הגיעו לשולחן סביצ'ה שממנו לא טעמתי וסלט ירקות פשוט וטעים. כמובן, שאת כל זה ליוו סלסלות לחמים והלחם שאור העטוף בנייר כאילו זה עתה שלח אותו האופה לשולחן, בעצם למה כאילו? ובכן יקיריי מדובר בסלסלה מפנקת (שנקלחה בטרם עת, למרות ששמרנו את העוגות לקפה) ובלחם טעים כל כך שאם זה לא היה אוגוסט שם בחוץ הייתי מחבק אותו מרוב שמדובר בלחם טעים ומנחם. מרוב שהגיעו מנות רבות כל הזמן, בקושי היה לנו זמן לדבר וכמעט כל מנה זכתה להתפעלות עם הגעתה לשולחן.  

     

    והשירות? טוב אז זו כבר השתפרות מהותית מהפעם האחרונה שפקדנו את המקום, אך עדיין יש מקום לשיפור (למה לוקח הרבה זמן להביא עוד צלחת נקיה? למה לקחת את הסלסלה שנשארו בה רק עוגות?) אבל זה נסלח לגמרי אחרי ארוחה כל כך שווה ואפילו מהטובות שדגמנו לאחרונה (וממקמת את אדורה גבוה בדירוג). אם אתם אוהבים לאכול הרבה וטוב, אין ספק שזה שווה את ההשקעה במחיר, רק תזמינו מקום מראש- כנראה שכולם עלו על כך שמדובר במקום שווה. הפעם אין ספק, אנחנו עוד נחזור לשם!

    דרג את התוכן:

      תגובות (4)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        25/9/09 21:45:

      טוב לדעת

      השעות מתאימות דווקא

       

      חוצמזה לא אמרת שאתה אוכל מעט כמו כוסית? השמנמנ.ים השפיעו עליך אני מבין

       

      אגב, אם אתה מזכיר דירוג אולי תארגן לנו אותו כתוב ?

        17/8/09 02:02:

      אני רק שומע את המילה בראנץ' אני מקבל בחילה, והולך לי התאבון.
        17/8/09 01:42:

      מפתה ביותר.

       

      אדורה מסעדה מעולה.

       

      ידגם בקרוב. 

        13/8/09 23:57:

      רגע רגע, נעלמת לשבועיים, כולם חשבו שאתה במילואים, עכשיו פתאום מסתבר שבכלל היית בבראנץ' באדורה? מה שבועיים בראנץ' באדורה???? (כמה זמן בדיוק חיכיתם ללחם הזה?)

      טוב איפה שלא היית - וולקאם באק. יופי של ביקורת, חופשי עשית לי חשק לחבק איזה לחם. אגב לדעתי עלית כאן על משהו, למה לאכול אם אפשר להתחבק? ואם כבר לחבק אוכל אז ברור שלחם זה הבחירה הכי הגיונית. 

      מילואים אלעק רגוע