עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    Drinking is a skill

    דופו / Dopo או מה שזה לא יהיה..

    1 תגובות   יום שני, 10/8/09, 16:03

    יש את כל הקלישאות האלה על איכות, ומחיר וכל מה שביניהן. אז כאן, אין קלישאה ובהחלט אין שום דבר בין האיכות לבין המחיר.

     

    מדע מדויק. לינארי. גרף יורד. כל המתמטקאים יתמכו בי.

     

    מחיר זול, ובמקרה הזה במיוחד מצביע על איכות ירודה.

     

    יש את המקומות האלה והאנשים האלה שאני תוהה איך הצליחו להרוס חביתה..ועל אותו משקל איך אפשר להרוס פסטה. באמת...

     

    אז אם תלכו בצהרי היום, למנה עסקית שכוללת מנה ראשונה (סלט, גם פה לא הורגשה שיא הקולינריה) ופסטה מזעזעת. באמת, הכרישה לא טוגנה, העוף היה דוחה, ומילא זה, גם עוד שבעת הסועדים שהיו איתי אמרו אותו דבר. פסטה ברוטב עגבניות? גם את זה אפשר להרוס?

     

    מילא אני, התחכמתי, בחרתי לי פסטה עם כרישה, עוף, שמנת ויין לבן. לא, אל תפתחו תאבון, זה רחוק מהמציאות או מהטעם שאולי מתגבש בריריות שלכם עכשיו במחשבה על השילוב הקולינרי הלכאורה מוצלח מזה, אבל...אל תפלו כמוני, הייתי שם. נפלתי. נורא.

     

    ברור שלא אחזור, (הסודה היתה בסדר..לכן נתתי ציון 2 ;O)) ואני מוכנה בכל יום נתון להשקיע קצת יותר מזמני היקר ומארנקי הנוצץ ולהתפנק כמו מ-ל-כ-ה ב-רונימוטי, האיטלקית הסופר מצוינת, לא רחוק משם (במטרים אבל רחוק שנות אור בכל פרמטר אפשרי)..מול הזאפה.

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        31/1/10 19:15:
      אפשר להרגע. הם סגרו.