עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    כי ככה אני אמרתי!

    0

    ביסטרו "קמפניה" רמת גן

    2 תגובות   יום ראשון, 9/8/09, 16:10
    תפריט חלבי ים תיכוני כשר למהדרין  - כשהגענו למסעדה, באמצע השבוע, בשעה שש וחצי בערב, המסעדה היתה ריקה. גם כשיצאנו ממנה, ברבע לתשע לא ממש היו שם אנשים מלבדנו. אין לי מושג למה, מכיוון שהמסעדה ממוקמת במקום מרכזי באזור הבורסה, ויש לה אפשרויות חניה (בתשלום) רבות.ההתחלה היתה מבטיחה- שני המלצרים שהיו, היו אדיבים ויעילים ומיהרו להגיש קנקן מים קרים לשולחן עוד לפני שביקשנו. להתחלה הזמנו  "פלטה אנטיפסטי" שכוללת בטטות, קישואים, חצילים, פלפלים, פטריות ועגבניות אפויים בגריל עם עשבי תיבול בחומץ בלסמי, מוגש קר עם לבנה בשמן זית וג'בטה פריכה. (מחיר 39 שקלים). הגיעה צלחת ענק, שיכולה להספיק בשקט לשני סועדים, במיוחד לאור העובדה שהיא מוגדרת כמנה ראשונה. לצד הג'בטה הגיעו כמה זיתים מתובלים, וחמאה (במקום הלבנה, ללא הסבר על סיבת ההחלפה). הירקות היו טעימים ומתובלים כיאות. למנות עיקריות בחנו שלוש – פיצה מרגריטה (42 שקלים) שהגיעה בגודל משביע מאד לאדם אחד, עם בצק עבה ופריך, ושכבה עבה של גבינה, שתחתיה הסתתרה עגבניה. מנה נוספת שהזמנו, היתה המלצת המקום – לזניה חצילים – שהכילה שלוש חתיכות נדיבות של לזניה עם חצילים קלויים ומוצרלה ובצד סלט ירק קטן עם עלי בייבי, עגבניות שרי ורוטב וינגרט. (54 שקלים). הלזניה היתה עסיסית וטעימה, והיתה מונחת על רוטב כתמתם וורדרד שכונה "רוזה". לטעמי היה קצת יותר מדי רוטב בסלט עצמו. הייתי מעדיפה שהרוטב יבוא בצד. המנה השלישית שנבחנה לא היתה אחת שנבחרה מההתחלה. רצינו "קיש פטריות" (45 שקלים) שנראה מבטיח, אולם זה לא היה בנמצא, ובמקום זה לקחנו "פינוק אסיאתי" - פטריות שמפיניון מוקפצות ברוטב אסיאתי, שום, יין לבן ועשבי תיבול, עגבניות שרי, שלל חסות וגבינת מוצרלה ב48 שקלים. המנה היתה נדיבה מאד ומלאת טעם.לקינוח הזמנו תה וקפה מקיאטו, שניהם טובים מאד. הסיבה שבחרנו במסעדה הזו מההתחלה, היתה קריאת התפריט באינטרנט, וההתרשמות מרשימת הקינוחים הארוכה והעסיסית שמכילה מילים מגרות כמו שוקולד בלגי, גנאש ומרנג. הבעיה היתה שכשניסינו להזמין "קרמבו קפה" (ספירלת קרם אספרסו מצופה בשוקולד עדין ב35 שקלים) הסתבר שהוא אזל. גם "קיפוד" (מוס שוקולד מריר בשילוב מרנג מצופה בגנאש שוקולד גם הוא ב35 שקלים) אזל . לבסוף בחרנו במה שהיה האופציה השניה שלנו – "בלינצס שוקולד אגוזים – בלינצס במילוי שוקולד בלגי ואגוזים ברוטב ווניל – גם הם ב35 שקלים. מה שהגיע לא הצדיק את המחיר. היו שם שלושה בלינצס דקיקים, בעובי של "סיגר מרוקאי", עם מילוי שוקולד לא רע, אבל בלי זכר לאגוזים. הרוטב שעליו עמדו השלושה היה בטעם ריבת חלב חרוכה במקצת (רוטב ווניל?). המנה הגיעה עם הזיקוק המסורתי. אני לא חושבת שכל אחד מהבלינצ'ס הללו שווה יותר מעשרה שקלים ליחידה או חמישה שקלים לביס.

    לסיכום, אם באים – זה לבוא בשביל המנות הנדיבות מאד, במחירים סבירים. לא לבוא במיוחד עבור הקינוחים

    צילומים: תמר סמולן.

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (2)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS

      צטט: דן ססלר - תיק אוכל 2009-08-10 16:20:01

      מי הצלם?

       

      כתבתי בשורה התחתונה- את התמונות צילמה חברה שלי תמר סמולן. (במצלמה סלולרית! )

      מי הצלם?