כבר שמעתי רבות על המסעדה, אבל אף פעם לא יצא לי להגיע אליה. הזמנו מקום עוד באחר הצהריים, מה שנראה כהחלטה נכונה כי כבר לקראת אמצע הארוחה שלנו הסתרך תור ארוך בפתח המסעדה.
מהתפריט המצומצם של המבצע, שעל רוב המנות יש להוסיף 20 ₪ נוספים, בחרנו בפטה כבדי עוף ושקדי עגל למנה הראשונה, ונתח קצבים ופילה יען לעיקרית. צירפנו גם בקבוק מרלו של רקנטי.
הפטה היה טעים והשקדים נימוחים, אם כי טיפה מתובלים מידי. בגזרת המנות העיקריות נרשמה קצת אכזבה. נתח הקצבים היה טעים אך דרש עבודת לסת טובה. היען היה נוקשה יותר והוגש ברוטב פירות יער שהשתלטו על המנה בטעמם שליווה אותי גם אחרי הקינוח... מצאתי את עצמי ממליחה את הבשר (חטא גדול), אבל היה חסר לי הטעם.
לקינוח הזמנו קדאיף. יכול להיות שזה הקינוח שקובוש דיבר עליו בביקורת שלו? שערות הקדאיף היו ספוגות ברוטב פירות היער ולכל הקינוח היה טעם תעשייתי.
|
תגובות (11)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
ששת, אני בטוחה שיש להם מנות שיודעות לרחם על הלסתות שלך, הן רק לא נמצאות בתפריט המבצעים.
זה באמת מגוחך. אם מסעדה לא יכולה להרשות לעצמה תפריט ב-69 ש"ח שלא תשתתף במבצע. חבל על ההתבזות שלה.
אהבתי.
תרחמי על הכליה שלך, חבל...
לא יודע ספיצפית לגבי קימל, אבל לדעתי עדיף להימנע ממבצעי שף תאכל למיניהם - גם לא מקבלים משהו באיכות גבוהה וגם בד"כ צריך להוסיף כסף וזה לא יוצא זול בסוף.
כנראה שלא אגיע לשם
אין לי לסתות
אכלתי שם בעבר אבל רציתי ללכת שוב בהצעת השף
אבל פסלתי אותם על הסף ברגע שראיתי את התפריט
לבקש 20 שח נוספים על כל מנה, די מוציא את העוקץ
מארוחה ב69. זה עצבן אותי וויתרתי
לזה בדיוק התכוונתי כשאמרתי שמסעדות צריכות לחשוב שוב על תפריט המבצעים שלהם... (כנס לקישור של המבצע של המסעדה ותגלה שאלה בערך המנות היחידות שיש בתפריט)
מצטער להיות קצת הורס מסיבות ומנפץ מיתוסים:
נתח קצבים (ONGLET) הוא נתח לעיס עד קשיח (תלוי באיכותו ובטריותו), בארץ מתלהבים ממנו ובצרפת מוכרים אותו עם העסקית הבסיסית של הצהריים ב10 יורו בכל ביסטרו. זה אינו נתח איכותי!! הוא סיבי ומזכיר לי יותר בשר סוס. אם רוצים נתח רך ונימוח לוקחים פילה. כנ"ל בשר יען - אגב מי שאוהב בשר יען שינסה ברווז, הבשר יותר שמן אבל הטעם הרבה יותר עדין.
אהבתי את הביקורת הקולחת.
חבל שמסעדות שמשתתפות במבצעים מסוג זה מציגות את החולשות במקום החוזקות.
הקינוח - כנראה שלא סתם לא היה לי טעים.
(תודה על הציטוט
)