עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    טירונות בעכבר Cafe

    קימל – מבצע מאכזב

    11 תגובות   יום שישי , 24/7/09, 00:34

    כבר שמעתי רבות על המסעדה, אבל אף פעם לא יצא לי להגיע אליה.


    היום לרגל "שף תאכל" החלטנו זוגי (שמעדיף להיקרא ראשוני) ואני שזו הזדמנות טובה לבדוק את המקום וגם רעיון נחמד לפצוח בסופשובוע רגוע.
    הזמנו מקום עוד באחר הצהריים, מה שנראה כהחלטה נכונה כי כבר לקראת אמצע הארוחה שלנו הסתרך תור ארוך בפתח המסעדה.


    מהתפריט המצומצם של המבצע, שעל רוב המנות יש להוסיף 20 ₪ נוספים, בחרנו בפטה כבדי עוף ושקדי עגל למנה הראשונה, ונתח קצבים ופילה יען לעיקרית. צירפנו גם בקבוק מרלו של רקנטי.


    הפטה היה טעים והשקדים נימוחים, אם כי טיפה מתובלים מידי.

    בגזרת המנות העיקריות נרשמה קצת אכזבה. נתח הקצבים היה טעים אך דרש עבודת לסת טובה. היען היה נוקשה יותר והוגש ברוטב פירות יער שהשתלטו על המנה בטעמם שליווה אותי גם אחרי הקינוח... מצאתי את עצמי ממליחה את הבשר (חטא גדול), אבל היה חסר לי הטעם.


    לקינוח הזמנו קדאיף. יכול להיות שזה הקינוח שקובוש דיבר עליו בביקורת שלו? שערות הקדאיף היו ספוגות ברוטב פירות היער ולכל הקינוח היה טעם תעשייתי.


    מבצעים כמו "שף תאכל" נועדו למשוך לקוחות פוטנציאליים, לכן לדעתי מסעדות אמורות להגיש מנות מושכות, כאלה שנרצה לחזור ולאכול אותן במחירן המובקע ככל שיהיה. צר לי, אבל לא כך ההרגשה שלי אחרי ביקורי הראשון במסעדה המדוברת. ברור לי שאצטרך למכור כליה ולחזור לבדיקה נוספת של התפריט, אך זה יידחה בינתיים.

    דרג את התוכן:

      תגובות (11)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        27/7/09 11:47:

      צטט: david casirer 2009-07-26 12:40:23

      אהבתי.

      תרחמי על הכליה שלך, חבל...

       

       

      שמעתי כל כך הרבה תשבוחות על המסעדה. אני חייבת לתת לה עוד ניסיון הוגן. רק אחד, לא יותר.
        27/7/09 11:46:

      צטט: city rat 2009-07-26 10:11:52


      לא יודע ספיצפית לגבי קימל, אבל לדעתי עדיף להימנע ממבצעי שף תאכל למיניהם - גם לא מקבלים משהו באיכות גבוהה וגם בד"כ צריך להוסיף כסף וזה לא יוצא זול בסוף. 

       

       

      פעם אחרונה, נשבעת...
        27/7/09 11:45:

      צטט: ששת שצ 2009-07-25 23:20:27


      כנראה שלא אגיע לשם

      אין לי לסתות

       

      ששת, אני בטוחה שיש להם מנות שיודעות לרחם על הלסתות שלך, הן רק לא נמצאות בתפריט המבצעים.

        27/7/09 11:43:

      צטט: psychojr 2009-07-25 21:54:03

      אכלתי שם בעבר אבל רציתי ללכת שוב בהצעת השף

      אבל פסלתי אותם על הסף ברגע שראיתי את התפריט

      לבקש 20 שח נוספים על כל מנה, די מוציא את העוקץ

      מארוחה ב69. זה עצבן אותי וויתרתי

       

      זה באמת מגוחך. אם מסעדה לא יכולה להרשות לעצמה תפריט ב-69 ש"ח שלא תשתתף במבצע. חבל על ההתבזות שלה.

        26/7/09 12:40:

      אהבתי.

      תרחמי על הכליה שלך, חבל...

        26/7/09 10:11:

      לא יודע ספיצפית לגבי קימל, אבל לדעתי עדיף להימנע ממבצעי שף תאכל למיניהם - גם לא מקבלים משהו באיכות גבוהה וגם בד"כ צריך להוסיף כסף וזה לא יוצא זול בסוף. 
        25/7/09 23:20:


      כנראה שלא אגיע לשם

      אין לי לסתות

        25/7/09 21:54:

      אכלתי שם בעבר אבל רציתי ללכת שוב בהצעת השף

      אבל פסלתי אותם על הסף ברגע שראיתי את התפריט

      לבקש 20 שח נוספים על כל מנה, די מוציא את העוקץ

      מארוחה ב69. זה עצבן אותי וויתרתי

        25/7/09 09:35:

      צטט: קורנונסקי 2009-07-24 19:56:33

      מצטער להיות קצת הורס מסיבות ומנפץ מיתוסים:

      נתח קצבים (ONGLET) הוא נתח לעיס עד קשיח (תלוי באיכותו ובטריותו), בארץ מתלהבים ממנו ובצרפת מוכרים אותו עם העסקית הבסיסית של הצהריים ב10 יורו בכל ביסטרו. זה אינו נתח איכותי!! הוא סיבי ומזכיר לי יותר בשר סוס. אם רוצים נתח רך ונימוח לוקחים פילה. כנ"ל בשר יען - אגב מי שאוהב בשר יען שינסה ברווז, הבשר יותר שמן אבל הטעם הרבה יותר עדין.

       

       

       

      לזה בדיוק התכוונתי כשאמרתי שמסעדות צריכות לחשוב שוב על תפריט המבצעים שלהם... (כנס לקישור של המבצע של המסעדה ותגלה שאלה בערך המנות היחידות שיש בתפריט)

        24/7/09 19:56:

      מצטער להיות קצת הורס מסיבות ומנפץ מיתוסים:

      נתח קצבים (ONGLET) הוא נתח לעיס עד קשיח (תלוי באיכותו ובטריותו), בארץ מתלהבים ממנו ובצרפת מוכרים אותו עם העסקית הבסיסית של הצהריים ב10 יורו בכל ביסטרו. זה אינו נתח איכותי!! הוא סיבי ומזכיר לי יותר בשר סוס. אם רוצים נתח רך ונימוח לוקחים פילה. כנ"ל בשר יען - אגב מי שאוהב בשר יען שינסה ברווז, הבשר יותר שמן אבל הטעם הרבה יותר עדין.

       

       

        24/7/09 18:08:


      אהבתי את הביקורת הקולחת.

      חבל שמסעדות שמשתתפות במבצעים מסוג זה מציגות את החולשות במקום החוזקות.

      הקינוח - כנראה שלא סתם לא היה לי טעים.

      (תודה על הציטוט קריצה)