עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';
    0

    אינדירה שאנטי

    ביקורת על "אינדירה - תל אביב"

    אינדירה שאנטי

    2

    מסעדות ואוכל  

    1 תגובות   יום שני, 6/7/09, 08:45


    מסעדת "אינדירה" בתל אביב השיקה את "אינדירה שאנטי" - קומה נפרדת במסעדה, שנועדה לצ'יל אאוט, מוסיקה הודית, תפריט נשנושים, ואווירה רגועה.

    התפריט מכיל לחמים בעשרה שקלים, מנות עיקריות ב25 שקלים, וקינוחים ב15 שקלים. היינו חבורה של כ25 אנשים. לקומה השניה מובילות מדרגות צרות (קצת בעיה לרדת משם אחרי כמויות האלכוהול שנלגמו..). ישבנו סביב שולחנות נמוכים, על ספות מרופדות ומשובצות בכריות. הספות עצמן מאד נוחות אבל היה קצת קשה להתכופף לאוכל שעל השולחנות (השולחנות היו בגובה הברכיים).

    נוסף לכך, משהו שעוד הפריע לנו הוא שאם משלבים הרבה אנשים, כמויות אלכוהול, ואוכל מתובל, המזגן צריך להיות הרבה הרבה יותר חזק כדי שאפשר יהיה להרגיש בנוח.

    בכל אופן - דגמנו מגוון רחב מאד של אוכל שהוגש בצורה אסטטית מאד ובשירות אדיב במיוחד וחייכני. ניסינו לאפה הודית עם טלה, שהיה עסיסי ומתובל אבל לא חריף, פלאטת מטוגנים שכללה סמוסת בשר (הלך יופי עם רוטב המנגו. פחות התחברתי לרוטב הקוקוס שהיה לי קצת יבש), מונגדאל פאקורי - הפלאפל ההודי, טיקה מסאלה (נתחי עוף צלויים מצופים - פחות אהבתי כי לא ידעתי שבתוך הציפוי יש גם עצם ונגסתי בה בטעות), וכופתא של תירס, מאד טעימה, שוב עם רוטב המנגו. היתה גם קערית של רוטב צ'אנטי שלפולניה שכמותי זה היה קצת חריף אבל ראיתי שאחרים נהנו.

    בצד קיבלנו גם פפאדם - לחם מטוגן יחד עם חומוסים. אני חייבת לציין בהערת אגב, המפיות המגוהצות היו עשויות בד, ודווקא כאן, כשאוכלים לעיתים בידיים, והאוכל שמנוני, היה עדיף מפיות נייר או מפיות לחות בין המנות, או לפחות לפני הקינוח.

    טעמנו גם אורז עם בשר ואגוזים שהיה עשוי היטב, השילוב של אגוזי קשיו עם הבשר נתן טוויסט מעניין.

    אך ללא ספק המנה האהובה עלי ביותר, וגם על הרבה מהנוכחים האחרים היתה הבטטה כופתא - כופתאה של בטטה חמה מתובלת ברוטב יוגורט קר, מנה צבעונית ומענגת. (בתמונה הראשונה מצד שמאל).

    לקינוח קיבלנו מגוון של גלידות (אהבתי יותר את זו עם הפסטוקים ופחות את זו עם החלבה למרות שסביבי הדעות היו הפוכות), וגולב ג'מון - כדורי קרמל ברוטב.

     

    לסיכום, אם יש לכם אירוע של עד 25 אנשים (יותר זה כבר צפוף), אם אתם אוהבים אוכל מתובל ומגוון, אם אקזוטיות זה שם המשחק שלכם, אינדירה שאנטי היא בהחלט המקום. רק תבקשו להגביר הרבה את המזגן.

    דרג את התוכן:

      תגובות (1)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        7/7/09 11:12:


      אהבתי את הביקורת הזו

      מאוד מאוזנת, הבנתי שהייתה תקלה במיזוג באותו יום.

      לא נפגשתי עם עצמות למזלי אבל לא זכורה ליע מנה עם תירס.

      מאידך הבעיה בארועים מסוג זה היא שלפעמים לא מצליחים לטעום מהכל.

      סך הכל עושה חשק ללכת למסעדה בשאנטי של זוג על מנה...