עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הרושם של רותם

    על תרבות וכל מה שטוב - קולנוע, מוזיקה, אוכל, ספרות, תיאטרון

    0

    בראנץ' אחד לשבוע

    8 תגובות   יום ראשון, 24/5/09, 22:59

    במסגרת חיפושינו אחר הבראנץ' המנצח, א' ואני ממשיכים לתור אחריו ברחבי בתל אביב ובכלל ...אנחנו מחפשים ארוחת בוקר נעימה וטעימה, כזאת שתגרום לנו להתענג על כל ביס וביס, אבל גם לא לקרוע את הכיס יותר מדי ואם כבר לקרוע אז שיהיה value for money ואם אפשר שיהיה במשהו יוצא דופן מהסטנדרט של ביצים, גבינות ומיץ תפוזים. אז במסגרת אותם חיפושים הגענו השבת לסרגוס. אותו סרגוס ברחוב המלאכה שהוקם על ידי יוצאי קופי בר ובראסרי ולתחושתנו משדר קצת לוק אנד פיל של בראסרי וקופי בר, אבל זה בסדר, המקום מעוצב יפה ונקי ואף פעם לא מזיק לקבל השראה מהבית...

    שנינו בחרנו בארוחות הבראנץ' (62 ₪ כל אחת, כולל 2 שתיה או 1 קוקטייל). אט אט הגיעו לשולחן סלסלת מאפים מעולה (חשוב לציין, מדובר בסלסלה יחסית מתוקה שלא תמיד הולכת או מתאימה למזון מאוד מאוד מלוח כפי שתגלו עוד מעט) שזוהי החולשה המרכזית שלנו- זו בעצם המנה העיקרית שלנו. תנו לנו מאפים מעולים אנחנו שלכם ולנצח, כל כך קל לספק אותנו J. כמובן שעד שהגיעו הביצים כבר הזמנו עוד אחת...יחד עם הסלסלה הופיעו, זיתים טעימים, ריבה אדירה, גבינות טעימות אך קצת שגרתיות, סלט ירקות חביב, סלט ביצים וסלט טונה. יש הרבה אוכל בבראנץ' הזה למי שדואג. ואז הופיעו המנות עצמן-   א' בחר בפריטטה (חביתה איטלקית עם תפוח אדמה, עגבניות קלויות, פטריות, תרד ובצל) שלטענתו היתה בעלת פוטנציאל אך בפועל היתה יבשה מדי, מלוחה מדי ושגרתית מדי (בעיני היא היתה בסדר, הייתי מוכרח לטעום, לא?). אני הזמנתי אג'ס בנדיקט, מנה לא גדולה אבל מעולה המכילה את אותו מאכל אהוב ומפורסם (מאפה ומעליו ביצים עלומות) עם בייקון, עגבניות בגריל, ובעיקר רוטב הולנדז טעים טעים טעים. המנה הזאת כבר נתנה פייט טוב למנות דומות במקומות אחרים בעיר (מי אמר בראסרי ולא קיבל?) ובאמת שהיתה מנה שיש בה שילוב מנצח של  יופי עם טעם מיוחד. זאת בעצם המנה שבזכותה ראויה סרגוס להכנס למגרש של הגדולים. כמו גם השירות המעולה והלארג', שבאמת העניק ובשפע ומדובר פה בארוחת בוקר ענקית שתוציא כל אחד שבע מאוד!

    א' חווה גם קצת בעיה עם השירותים שסבלו מריח בלתי נסבל (קורה) ובנוסף לפריטטה היבשה (קורה גם...) קצת התבאס על המקום והעניק לו ציון  של שלושה כוכבים בלבד (האג'ס הציל את המקום בעיניו) אני לעומתו קצת יותר לארג' ובעיני היתה ארוחת בוקר טובה מאוד ולכן מקבלת ממני 4 כוכבים! אנחנו עדיין לא עוזבים את המקום הקבוע שלנו והמועדף תמיד לבראנץ' אבל בכל זאת תמיד כייף לגלות עוד מקומות טובים מדובר עם אוכל מושקע ושירות נעים. זה לא מעט בימינו.

    דרג את התוכן:

      תגובות (8)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        28/5/09 03:47:

      כיף לקרא. זה המקום שאני הכי אוהבת. אוכל הכי טעים ואנשים הכי מתוקים בעיר. מרימה כוס לסרגו.

        27/5/09 15:07:
      תמסור לא' שאני רוצה להצטרף בפעם הבאה  ...תמסור גם לר'
      אין על הבראנצ'ים של קמבודיה אבל !
        26/5/09 09:30:


      מסכים לגמרי. אכלנו שם כמה פעמים בראנץ' וכל פעם נהנינו מחדש.

       

      אגב, הדימיון לבראסרי אינו מקרי. אחד הבעלים של סרגוס הוא בוגר הבראסרי.

        25/5/09 14:51:
      תודה *
        25/5/09 14:28:
      נשמח להכיר את ת' ויותר מזה לאכול את ארוחות הבוקר המעולות שלך...


      ת, אומר שארוחות הבוקר שלי משובחות

      אנחנו נשאר לאכול בבית

        25/5/09 12:42:

      יפה ההמלצה

       

      אין לי כוכבים:(

        25/5/09 12:13:

      כמו שנאמר..עניין של טעם:)

      אני יכולה לאתגר אותך למשל, לחוות חוויה מושלמת של ארוחת בוקר מגניבה עשירה ולא יקרה בכפר הנוקדים ליד ערד! - תלוי כמה רחוק אתה מוכן להגיע לטובת ארוחת בוקר שווה!קריצה