עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    תיק אוכל

    הזורעים ברינה - רינה מבשלת

    49 תגובות   יום ראשון, 11/1/09, 00:19

    רינה מחייכת ומבשלת

     

    זה אולי שיא ההתנהגות הירוקה, הממחזרת, המתחשבת בסביבה והמכבדת את גוף האדם כמקדש: הספר "אסיף טבעי" מציע 60 עמודים של מתכונים, שכולם מבוססי זרע אנושי.

    Natural Harvest - A Collection of Semen-Based Recipes 

    לטענת העורכים, לזרע יש לא רק מרקם נפלא אלא גם ערך תזונתי גבוהה (מי סיפר לכן שיש בכל מנה כזו רק 16 קלוריות?) ושניתן לבשל ולאפות אותו במגוון דרכים. "כמו יין משובח או גבינה איכותית", מקדים פול פוטנהאואר, עורך הספר המיוחד הזה, "גם לזרע יש טעם מורכב ומשתנה". ניסוח שבוודאי יילמד בבתי הספר הגבוהים לדיפלומטיה.


    מתברר כי למרות שמדובר במצרך זול להפליא וקל להשגה, חובבי הבישול והאפייה בעולם נוטים להזניח את הזרע והתעלם מהפוטנציאל הקולינרי שלו. "מרגע שתתגברו על ההיסוס הראשוני שלכם", מוסיף אשף הניסוח הנ"ל, "תגלו כי מדובר בחומר נפלא, המעניק טוויסט מיוחד לכל תבשיל שתכינו".

    בין המתכונים בספר: אויסטרים מתוצרת עצמית, רוטב לסשימי טונה וקוקטייל ווייט-ראשן (פחות לבן, יותר אוף-ווייט). מחבר הספר נמנע מלדון בשאלה איך משפיעה בריאותו של יצרן הזרע על איכות הפרודוקט, האם בהיותו מורכב בעיקר מחלבון, החומר אינו מתפרק בעת בישול ואפייה וכמובן האם אפשר להקפיא, לשמור במקרר או שצריך לגייס את התורם ממש ברגע הכניסה למטבח.

    זה לא הפריע לו למכור 200 עותקים ביום הראשון לפרסום הספר ברשת, ולקבל לא פחות מ - 35 אלף פניות ממתעניינים. 

    מחיר הספר הוא 25$ -  ואפשר להזמין אותו כאן   (תגידו שאני שלחתי אתכם)

    .

     

    ועכשיו לפינתנו, "ההיפך" 

    שמתם לב (אני שמתי) שאנחנו מנצלים את כל חלקי הפרה: מבשר ראש, עד לזנב וכל מה שבדרך, אנטרקוט, צלעות, רגליים, עטינים ואפילו מרק-גיד (אבר השור, ה-אבר). אבל יש אבר אחד שאנחנו לא נוגעים בו, לא מבשלים אותו, לא צולים, כלום. הרחם. אין "רחם על האש" או "תבשיל רחם". זה לא רק אנחנו, זה כל העמים. מעניין למה.

    פעם ראיתי בכרם התימנים, קצב דומע מחזיק עטין.

    .


    ותודה ליקירת המדור
     

    דרג את התוכן:

      תגובות (47)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS

      צטט: נטע מהקיבוץ 2009-01-14 18:17:33

      צטט: דן ססלר - תיק אוכל 2009-01-14 17:56:09

      זה לא אותו הדבר! (נתחיל בצבע)

       

      מ.ש.ל.

      רק גבר יכול לחשוב שההפרשות שלו הן נקטר אלים ומעדן, בעוד הפרשות הזולת הן גועל.

      אלוהים... מי אמר את זה?

      מי אמר גועל? מי אמר נקטר? מי אמר זולת?

      למה את מכניסה דברים לפי(!)? (קריצה-קריצה)

       

       

        14/1/09 18:17:

      צטט: דן ססלר - תיק אוכל 2009-01-14 17:56:09

      זה לא אותו הדבר! (נתחיל בצבע)

       

       

       

      מ.ש.ל.

       

      רק גבר יכול לחשוב שההפרשות שלו הן נקטר אלים ומעדן, בעוד הפרשות הזולת הן גועל.

      צטט: orenshani 2009-01-14 14:41:05

      הרגת אותי מצחוק עם ספר המתכונים.

      ובקשר לחלק השני, יש מאכל בלקני שמבוסס על עובר של כבש שמובשל בתוך הרחם. אני לא זוכר איך זה נקרא. יש אומרים שזו הכוונה האמיתית ב-"גדי בחלב אמו".

      אתה בטח מתכוון למאכל של עובר בשלייה.

      לא טעמתי, אבל כנראה שהוא רך מאד

       

      צטט: הכוזרי-תקראו לי כוזי 2009-01-14 10:08:29

      אתה מרשם בדוק לדיאטה

      הוצאת לי את החשק לאכול

      אפרופו גועל (ואתה התחלת)

      שבטים באפריקה שותים את מיצי הריקבון של גופת יקיריהם  המונחת בשמש

      להוסיף משהו לקינוח?

      למה גועל, למה? ניסית? טעמת? מה, אתה שמאלן???

       

      צטט: papal12 2009-01-14 10:04:52

      מי שכתב את הספר הזה הוא לא טיפש אלה גאון.  יש מספיק אדיוטים בעולם שיקנו אותו, והוא יעשה על זה קופה על אף שככל הנראה מדובר יהיה בגבב השטויות הזוי.

      ספר מתכונים מזרע.... הזוי ....

      חבל שאני לא חשבתי לכתוב דבר כזה.....  כמה כסף הוא ייעשה מהשטות הזו עכשיו יא אללה!

       גאוני!

      מזות אומרת על אף שככל הנראה מדובר יהיה בגבב השטויות הזוי.

      טעמת? הכנת? מה קורה פה, סתם ככה להשמיץ? אתה שמאלן?

      צטט: נטע מהקיבוץ 2009-01-14 08:08:59

      תקראו לי כשיוצא ספר המשך עם מתכוני וסת.

      זה לא אותו הדבר! (נתחיל בצבע)

       

      צטט: iditologia 2009-01-14 03:36:15

      שאלה: את מי פדופילים הכי-הכי אוהבים?

      תשובה: ילדים (עם קֶרי-לילה)

      (מן הומור שחור שכזה)

      לשון בחוץ

      יקירתי, קרי לילה הוא לא רק נחלתם של ילדים. ויש לי הוכחות

       

        14/1/09 14:41:

      הרגת אותי מצחוק עם ספר המתכונים.

       

      ובקשר לחלק השני, יש מאכל בלקני שמבוסס על עובר של כבש שמובשל בתוך הרחם. אני לא זוכר איך זה נקרא. יש אומרים שזו הכוונה האמיתית ב-"גדי בחלב אמו".

      אתה מרשם בדוק לדיאטה

      הוצאת לי את החשק לאכול

      אפרופו גועל (ואתה התחלת)

      שבטים באפריקה שותים את מיצי הריקבון של גופת יקיריהם  המונחת בשמש

      להוסיף משהו לקינוח?

        14/1/09 10:04:


      מי שכתב את הספר הזה הוא לא טיפש אלה גאון.  יש מספיק אדיוטים בעולם שיקנו אותו, והוא יעשה על זה קופה על אף שככל הנראה מדובר יהיה בגבב השטויות הזוי.

      ספר מתכונים מזרע.... הזוי ....

      חבל שאני לא חשבתי לכתוב דבר כזה.....  כמה כסף הוא ייעשה מהשטות הזו עכשיו יא אללה!

       גאוני!

        14/1/09 08:08:

      תקראו לי כשיוצא ספר המשך עם מתכוני וסת.
        14/1/09 03:36:

      צטט: דן ססלר - תיק אוכל 2009-01-14 02:25:11

      צטט: iditologia 2009-01-14 02:14:08

      צטט: דן ססלר - תיק אוכל 2009-01-13 09:08:08

      צטט: iditologia 2009-01-13 02:08:44

      גם אני "נפלתי" לרגע מהרעיון

      אבל במחשבה שנייה, יש תבשיל כזה - אשכי עגל, או פר, שור (או השד יודע שלי מי),

      אז אם האריזה טובה - למה לא לחשוב בעצם גם על טיב המילוי?   קריצה

      אני בעד פתיחת מסעדה המבוססת על מנות כמו, "רחם ממולא", "סלט ירוק ברוטב זרע", "כרובית מוקרמת בחלב-אם", "פשטידת תאי-אב" וכו'

      אפשר לקרוא לה "הומו-פוּד"

      הומו (פאקינג) סאפיינס, פוד

      ואגב, אם אני לא טועה, רוב רטבי הזרע לא מבושלים, אלה שפוכים כמיץ טבעי. שומר על טעמו האוטנטי

      הומו (סלף-פאקינג) סאפיינס, פוד  

      מנת היום לילדים (או לפדופילים) - "ירקות מוקפצים בקֶרי-לילה"

      (תיכף יסקלו אותי)

      למה פדופילים?

       

       

      שאלה: את מי פדופילים הכי-הכי אוהבים?

      תשובה: ילדים (עם קֶרי-לילה)

       

      (מן הומור שחור שכזה)

      לשון בחוץ

      צטט: iditologia 2009-01-14 02:14:08

      צטט: דן ססלר - תיק אוכל 2009-01-13 09:08:08

      צטט: iditologia 2009-01-13 02:08:44

      גם אני "נפלתי" לרגע מהרעיון

      אבל במחשבה שנייה, יש תבשיל כזה - אשכי עגל, או פר, שור (או השד יודע שלי מי),

      אז אם האריזה טובה - למה לא לחשוב בעצם גם על טיב המילוי?   קריצה

      אני בעד פתיחת מסעדה המבוססת על מנות כמו, "רחם ממולא", "סלט ירוק ברוטב זרע", "כרובית מוקרמת בחלב-אם", "פשטידת תאי-אב" וכו'

      אפשר לקרוא לה "הומו-פוּד"

      הומו (פאקינג) סאפיינס, פוד

      ואגב, אם אני לא טועה, רוב רטבי הזרע לא מבושלים, אלה שפוכים כמיץ טבעי. שומר על טעמו האוטנטי

      הומו (סלף-פאקינג) סאפיינס, פוד  

      מנת היום לילדים (או לפדופילים) - "ירקות מוקפצים בקֶרי-לילה"

      (תיכף יסקלו אותי)

      למה פדופילים?

       

      צטט: נעמית 2009-01-13 20:52:38

       מזל היורקת לא היתה אוהבת את הרעיון.... :-)

      היא יורקת הכל?

       

        14/1/09 02:14:

      צטט: דן ססלר - תיק אוכל 2009-01-13 09:08:08

      צטט: iditologia 2009-01-13 02:08:44

      גם אני "נפלתי" לרגע מהרעיון

      אבל במחשבה שנייה, יש תבשיל כזה - אשכי עגל, או פר, שור (או השד יודע שלי מי),

      אז אם האריזה טובה - למה לא לחשוב בעצם גם על טיב המילוי?   קריצה

      אני בעד פתיחת מסעדה המבוססת על מנות כמו, "רחם ממולא", "סלט ירוק ברוטב זרע", "כרובית מוקרמת בחלב-אם", "פשטידת תאי-אב" וכו'

      אפשר לקרוא לה "הומו-פוּד"

      הומו (פאקינג) סאפיינס, פוד

      ואגב, אם אני לא טועה, רוב רטבי הזרע לא מבושלים, אלה שפוכים כמיץ טבעי. שומר על טעמו האוטנטי

       

      הומו (סלף-פאקינג) סאפיינס, פוד

      מנת היום לילדים (או לפדופילים) - "ירקות מוקפצים בקֶרי-לילה"

      (תיכף יסקלו אותי)

        13/1/09 20:52:

       מזל היורקת לא היתה אוהבת את הרעיון.... :-)

      צטט: אישה1 2009-01-13 11:32:42

      ישנם מאכלים שהכי טעימים בצורתם הגולמית...צוחק

      ניסית זרע מבושל?

       

      צטט: יגאל שתיים 2009-01-13 09:33:40

                        הולך טוב עם ביצה עין.                 

      ניסית?

       

        13/1/09 11:32:
      ישנם מאכלים שהכי טעימים בצורתם הגולמית...צוחק
        13/1/09 09:33:
                        הולך טוב עם ביצה עין.                 

      צטט: iditologia 2009-01-13 02:08:44

      גם אני "נפלתי" לרגע מהרעיון

      אבל במחשבה שנייה, יש תבשיל כזה - אשכי עגל, או פר, שור (או השד יודע שלי מי),

      אז אם האריזה טובה - למה לא לחשוב בעצם גם על טיב המילוי?   קריצה

      אני בעד פתיחת מסעדה המבוססת על מנות כמו, "רחם ממולא", "סלט ירוק ברוטב זרע", "כרובית מוקרמת בחלב-אם", "פשטידת תאי-אב" וכו'

      אפשר לקרוא לה "הומו-פוּד"

      הומו (פאקינג) סאפיינס, פוד

      ואגב, אם אני לא טועה, רוב רטבי הזרע לא מבושלים, אלה שפוכים כמיץ טבעי. שומר על טעמו האוטנטי

       

        13/1/09 02:13:


      פעם היתה שמועה על עובדי מסעדה ערבים, שבין יתר ההפרשות, גם היו מאוננים לתוך החומוס ומערבבים.

      מצד שני, מחקרים חדשים מדברים על זה שמשם תבוא הישועה נגד ההיזדקנות, (ליתר דיוק תאי-גזע עובריים, אך גם תאי-זרע),

      אם כך - רצו לקלל ויצאו מברכים...

      חיוך

        13/1/09 02:08:


      גם אני "נפלתי" לרגע מהרעיון

      אבל במחשבה שנייה, יש תבשיל כזה - אשכי עגל, או פר, שור (או השד יודע שלי מי),

      אז אם האריזה טובה - למה לא לחשוב בעצם גם על טיב המילוי?

      קריצה

       

      אני בעד פתיחת מסעדה המבוססת על מנות כמו, "רחם ממולא", "סלט ירוק ברוטב זרע", "כרובית מוקרמת בחלב-אם", "פשטידת תאי-אב" וכו'

       

      אפשר לקרוא לה "הומו-פוּד"

      צטט: אביטל אשל 2009-01-12 23:59:31

      בקיצור... אל תבלעי... (לפני שאת מבשלת)...

      למה? מי אמר?

       

        12/1/09 23:59:

      בקיצור... אל תבלעי... (לפני שאת מבשלת)...

      צטט: עש לילה 2009-01-11 21:10:29


      עם כל הכבוד לקוריוזים, הציבור מחכה לאיזה ביקורת מסעדות רצינית שלך, משהו עם בשר!

       חכי עוד יום. גג יומיים. תני להם לעכל את מתכוני הזרע

       

        11/1/09 21:10:

      עם כל הכבוד לקוריוזים, הציבור מחכה לאיזה ביקורת מסעדות רצינית שלך, משהו עם בשר!

      צטט: רונית ronit 666 2009-01-11 19:10:48

      צטט: דן ססלר - תיק אוכל 2009-01-11 08:46:12

      צטט: רונית ronit 666 2009-01-11 01:48:04

      זה מזכיר לי 

      שאחד הזווגות הפרודים המפורסמים מדינתינו

      היו מוזמנים לארוחה

      הביאו איתם קינוח מיוחד

      שהיה מחלב אם

      שבוע טעים

      רונית

      אלכס אנסקי סיפר את זה (על עצמו ועל שרי) בפינתי, בטלויזיה...

      לא זכרתי 

      טוב לפחות אתה יודע שראיתי את התכניות שלך

      קבלי חח  קריצה

       

      צטט: sefidori 2009-01-11 15:13:33

      עשית לי חשק להכנס למטבח ולהכין מנה חמה לאקסית :)

      זהירות עם האקסיות ועם המנות החמות. תתחיל בפושר

       

        11/1/09 19:10:

      צטט: דן ססלר - תיק אוכל 2009-01-11 08:46:12

      צטט: רונית ronit 666 2009-01-11 01:48:04

      זה מזכיר לי 

      שאחד הזווגות הפרודים המפורסמים מדינתינו

      היו מוזמנים לארוחה

      הביאו איתם קינוח מיוחד

      שהיה מחלב אם

      שבוע טעים

      רונית

      אלכס אנסקי סיפר את זה (על עצמו ועל שרי) בפינתי, בטלויזיה...

       

       

      לא זכרתי 

      טוב לפחות אתה יודע שראיתי את התכניות שלך

       

       

       

        11/1/09 15:13:
      עשית לי חשק להכנס למטבח ולהכין מנה חמה לאקסית :)

      צטט: כמוני וכמוך 2009-01-11 10:01:01

      לא! אני פשוט בשוק קריצה.

      לאט לאט. כל דבר בזמנו

       

      צטט: מתבוננת 2009-01-11 12:19:49

      איכסה!

      כ-יורקת גאה רק המחשבה על זה עושה לי בחילה. 

      זה כנראה העונש של 'מסורבות בליעה' באשר הן. 

      לא אומרים איכסה על אוכל

      וזה לא עונש, מעדנים. כך מספרים לפחות

       

        11/1/09 12:19:

       

      איכסה!

      כ-יורקת גאה רק המחשבה על זה עושה לי בחילה. 

      זה כנראה העונש של 'מסורבות בליעה' באשר הן. 

        11/1/09 10:01:

      לא! אני פשוט בשוק קריצה.

      צטט: כמוני וכמוך 2009-01-11 08:22:28

      מופתע

      מה...? רוצה לנסות?

       

      צטט: talyaniv 2009-01-11 07:18:17

      ועל זה נאמר - פורנוגרפיה זה עניין של גיאוגרפיה.

      גם טעם. הכל...

      צטט: רונית ronit 666 2009-01-11 01:48:04

      זה מזכיר לי 

      שאחד הזווגות הפרודים המפורסמים מדינתינו

      היו מוזמנים לארוחה

      הביאו איתם קינוח מיוחד

      שהיה מחלב אם

      שבוע טעים

      רונית

      אלכס אנסקי סיפר את זה (על עצמו ועל שרי) בפינתי, בטלויזיה...

       

        11/1/09 08:22:
      מופתע
        11/1/09 07:18:
      ועל זה נאמר - פורנוגרפיה זה עניין של גיאוגרפיה.
        11/1/09 01:48:

       

      זה מזכיר לי 

      שאחד הזווגות הפרודים המפורסמים מדינתינו

      היו מוזמנים לארוחה

      הביאו איתם קינוח מיוחד

      שהיה מחלב אם

       

      שבוע טעים

      רונית

      צטט: g.a 2009-01-11 01:25:26

      צטט: דן ססלר - תיק אוכל 2009-01-11 01:23:50

      צטט: g.a 2009-01-11 01:13:58

      היית הולך לארוחת טעימות ?:)

      מממ... את מעשית מדי

      תודה שזה מגרה. את הדמיון.

      לי זה מכווץ את השפתיים.

       

        11/1/09 01:25:

      צטט: דן ססלר - תיק אוכל 2009-01-11 01:23:50

      צטט: g.a 2009-01-11 01:13:58

      היית הולך לארוחת טעימות ?:)

      מממ... את מעשית מדי

       

       

      תודה שזה מגרה. את הדמיון.

      צטט: g.a 2009-01-11 01:19:49

      אה ו..הכי קרוב לרחם-

      אכלתי בספרד במסעדת כך וכך כוכבים .

      בסוף הארוחה הסתבר (הם סיפרו לי בגאווה)  שזה עובר חזיר המתבשל  בשילייה.

      הייתי אז בעצמי בהריון.

      הקאתי הכל.

      יש מאכל אחד שלא ניסיתי (מתוך חשש): ביצה מופרת עם אפרוח בפנים. הכל מבושל כמובן

       

      צטט: g.a 2009-01-11 01:13:58

      היית הולך לארוחת טעימות ?:)

      מממ... את מעשית מדי

       

        11/1/09 01:19:


      אה ו..הכי קרוב לרחם-

      אכלתי בספרד במסעדת כך וכך כוכבים .

      בסוף הארוחה הסתבר (הם סיפרו לי בגאווה)  שזה עובר חזיר המתבשל  בשילייה.

       

      הייתי אז בעצמי בהריון.

      הקאתי הכל.

       

        11/1/09 01:13:


      היית הולך לארוחת טעימות ?:)

       

       

       

       

       

       

       

       

      ארכיון

      תגיות

      פרופיל