עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    במיוחד לפורים הסוד של ושתי: חברת 'טונה סטארקיסט' ו'קונדיטוריית דולצ'ינלה' מציגים: בורקס המן

    0 תגובות   יום ראשון, 1/3/20, 12:18

     

    צהרים טובים,

     

     

     

    ''

     

    במיוחד לפורים הסוד של ושתי:

    חברת 'טונה סטארקיסט' ו'קונדיטוריית דולצ'ינלה' מציגים: בורקס המן,

    מאפה מלוח בצורת אוזן המן במילויי טונה

    כמו בכל שנה, אוזני ה-המן מנסות להמציא את עצמן מחדש, עם מגוון שילובים ומילויים מתוקים ועתירי קלוריות החל משוקולד, קרמל ועד למרשמלו ומרציפן. השנה, 'קונדיטוריית דולצ'ינלה' בשיתוף חברת 'טונה סטארקיסט' החליטו לשנות את מפת אוזני ה-המן עתירות הסוכר ולהציע בורקס המן, מאפה מלוח בצורת אוזן המן, מפתיע וטעים עם מילויי טונה אשר משתלב נהדר בסעודת פורים או לאחר הכוס החמישית של משתה עד לא ידע.

     

    'טונה סטארקיסט' לקחה צעד קדימה את מנהג התחפושות ומציגה השנה בורקס המן עם מילוי מלוח, בשילוב טונה ובצקים שונים כמו בצק פריך, בצק שקדים או בצק שמרים. בין המילויים: קראסט טונה, ריקוטה תרד טונה ועוד. הקולקציה מורכבת מהטעמים המלוחים האהובים ביותר על הישראלים, לצד טוויסטים קולינריים מיוחדים. אוזני ה-המן במאפייה נעשות בעבודת יד ונאפות לכבוד פורים.

     

    המחיר: 10 שקלים ל-100 גרם.

     

    ניתן להשיג: 'קונדיטוריית דולצ'ינלה'. שדרות עמק איילון 28, שוהם.

     

    בורקס המן עם סביח טונה

    מתכון ל-15 יחידות

    מצרכים:

     

     

    ''

     

    לבצק:

     

    100 גרם חמאה רכה או מרגרינה ללא שומן טראנס

    4 כפות מים

    1 כפית מיץ לימון

    320 גרם קמח

    קורט מלח

     

    חומרים למלית:

     

    2 קופסאות טונה סטארקיסט לייט 4% שומן בטעם טבעי (מסוננות)

    4 ביצים קשות

    2 חצילים קלויים בתנור

    2 תפוחי אדמה גדולים אפויים ללא קליפה

    צרור פטרוזיליה קצוצה

    צרור בצל ירוק קצוץ

    מלח

    פלפל שחור גרוס

    ביצה טרופה להברשת הבצק

     

    אופן ההכנה:

    • מערבבים ידנית או במיקסר את החמאה עם מים ומיץ לימון.

    מוסיפים קמח ומלח, מערבבים לבצק אחיד ויוצרים צורת דסקית.

    • מכסים בניילון את הבצק ומקררים כשעה במקרר.
    • בזמן הזה מכינים את המלית, מערבבים את כל חומרי המלית ומחממים תנור ל-190 מעלות.
    • מקמחים משטח עבודה, מרדדים את הבצק לעובי של כחצי ס"מ וקורצים עיגולים בקוטר 8 ס”מ – ניתן ליצור עיגולים עם כוס רחבה.
    • מניחים כפית של מלית במרכז כל עיגול ומברישים בביצה סביב המלית, סוגרים למשולש עם פתח קטן למלית, מרטיבים את האצבעות ומהדקים את פינות המשולש.
    • מניחים בתבנית במרווחים של שלושה ס"מ, מורחים שנית ביצה על הבצק החיצוני ואופים כ-15 דקות עד הזהבה.

     

     

     

     

    דרג את התוכן:

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין