עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    cafe is going down
    ';

    מהמטבח של ג'קי אזולי קבב ביס על סלט קינואה אדומה וטחינה

    0 תגובות   יום רביעי, 20/11/19, 13:49

    במטבח עם ג'קי

    "אחוה" והשפית ג'קי אזולאי מגישים:

    סלט קינואה אדומה עם קבביס וטחינה

    חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל, מגישה יחד עם כוהנת הבישול הביתי והשפית  ג'קי אזולאי, מנה מזינה וטעימה במיוחד של סלט קינואה עם קבביס וטחינה. סלט נהדר, עשיר בטעמים שיכול לשמש כארוחה עיקרית, או כתוספת בארוחת צהריים, ערב ובאירוח משפחתי. בתיאבון!

     

    ''

    צילום: נופר בגנים

     

    מצרכים:

    1 חבילת קבביס עם שומן טלה

    לסלט:

    1 כוס קינואה אדומה שבושלה במי מלח לפי הוראות היצרן

    20 עגבניות שרי צבעוניות

    צרור פטרוזיליה קצוצה

    2-3 עלי בצל סגול

    צרור כוסברה

    10 זיתי קלמטה

    2 צנוניות פרוסות דק

    חופן נבטים

    חופן אגוזי מלך

    1/4 כוס שמן זית

    מיץ מלימון שלם

    קורט מלח, פלפל וסומאק

     

    לרוטב הטחינה:

    1/2 כוס טחינה גולמית

    1 כף גדושה לימון כבוש

    1/2 כוס מים

    1/4 כפית מלח

    אופן ההכנה:

    1. צולים את הקבביס על פלנצ'ה כ-5 דקות מכל צד.
    2. בקערת סלט שמים כוס קינואה אדומה מבושלת. חותכים דק את כל מרכיבי הסלט ומוסיפים לקערה מעל הקינואה.
    3. להכנת הטחינה: במעבד מזון טוחנים חצי כוס טחינה גולמית, כף גדושה של לימון כבוש, חצי כוס מים ומלח.
    4. מרכיבים את המנה: בקערת הקינואה עם הסלט מניחים למעלה את הקבביס הצלויים ומוזגים מעל טחינה של לימון כבוש.
    5. מערבבים ומאחדים את כל רכיבי הסלט ומגישים.
    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון