עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    עלית עם טבלאות שוקולד ורוד- ספלנדיד מפולי קקאו ורודים בשלושה טעמים

    0 תגובות   יום שלישי, 29/10/19, 10:43

    בוקר מתוק וורוד שיהיה,

     

    יש לי מילה אחת לתאר את השוקולד החדש והוורוד המדהים של עלית - וואו! 

    איזה שוקולד עילאי ומענג ,אחד הטובים שטעמתי לאחרונה , אם לא הנבחר שלי!! ואני אוכלת ומבינה בלא מעט שוקולדים. 

    איך שהגיע ככה התחסל. הכל טעים טעים. קראו בהמשך הפוסט על שלושת הטעמים הנפלאים והכובשים.

     

    ''

     

     

    ''
     

    טעם חדש בטבלאות השוקולד של עלית:

    רובי

    לראשונה: טבלאות שוקולד ורוד

    טבלת שוקולד ספלנדיד מפולי קקאו ורודים בשלושה טעמים:

     

    ספלנדיד רובי חלק

     ספלנדיד רובי עם שברי אגוזי לוז

    ספלנדיד רובי עם שברי פולי קקאו מקורמלים

     

    אחרי שוקולד החלב, המריר, הלבן והבלונדי פותח גם שוקולד ורוד הקרוי על שם הפולים מהם הוא מיוצר - "רובי"

    השוקולד הורוד, רובי, נולד ב- 2017 בתהליך פיתוח ייחודי של ענקית פולי הקקאו "בארי קליבו", אשר לפיה לקח 10 שנים. השוקולד מופק מפולי קקאו מזן רובי הגדלים באקוודור, חוף השנהב וברזיל. בתהליך הייצור הסודי, עליו החברה רשמה פטנט, הצליחו לשמר את צבעם של הפולים.  מלבד צבעו יוצא הדופן, לשוקולד טעם שונה, והוא חמצמץ ופירותי.

     

     

    טכנולוגית השוקולד של מפעל הממתקים של שטראוס, הדר חכון, מסבירה:  "על מנת ליצור את הטעם והצבע הייחודיים מגדלים את פולי הקקאו בתנאים מיוחדים וכן נבחרים בקפידה פולים מסוימים. כמו כן, קיים שוני בשלבי העיבוד השונים של הפיכת חומר הגלם לשוקולד נוזלי,  ביחס לשוקולדים הקיימים והמוכרים. אנו מעריכים כי אורכו של תהליך הפרמנטציה (תסיסת הפולים) מתקצר על מנת לשמר את טעמו וצבעו של הפול. הודות לתהליך הפיתוח והמתכון הייחודים מתקבל שוקולד בעל גוון ורוד במרקם קטיפתי, שנמס בפה ומשאיר אחריו טעם וארומה פירותיים".

     

    שירי בירמן כהן, מנהלת השיווק של חטיבת הממתקים: "כמובילי קטגורית השוקולד בישראל עם נתח שוק של כ- 55% אנחנו רואים בחדשנות מילת מפתח בשמירת אטרקטיביות המותג. כדי שמוצר בן 86 שנים ימשיך להיות רלוונטי הוא חייב להתחבר לטרנדים המובילים בעולם ולתת מענה לשוק המשתנה, שוק של צרכנים סקרנים ומבינים, המחפשים מוצרים עם ערך מוסף. עלית שמחה להיות הראשונה להנגיש במגוון נקודות מכירה מוצר מקורי, חדשני וטעים".

     

    ספלנדיד רובי מגיע בטבלאות במשקל 90 גר' ובכשרות חלבי לאוכלי חלב נוכרי.
    מחירן גבוה ביחס לשאר סדרת ספלנדיד בשל מחירם הגבוה של פולי הרובי ביחס לזני הקקאו האחרים,
    והיותה של חברת בארי קליבו ספקית יחידה לשוקולד הנוזלי הורוד, שכן זו מחזיקה בפטנט רשום על תהליך ייצורו. המוצר מיוצר במפעל השוקולד הגדול ביותר בבלגיה, KIM's.

    בשנים האחרונות עלה הביקוש לשוקולד פרימיום, איכותי יותר. קטגורית הפרימיום הסתכמה ב- 100 מיליון ₪ בשנת 2018, נתונים המצביעים על גידול של 24% בשנתיים האחרונות. מגתג ספלנדיד מוביל את הקטגוריה עם כ- 40% נתח שוק. (סטורנקסט דצמ' 2018).

     

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין