גאווה ישראלי
השפים- עזרא קדם מסטודיו ארקדיה בירושלים, חיים טיבי ממסעדת "טיביס" בורד הגליל, ניר רום מנהל תחום הבירות בחברת 'יד עסקים' ועומר עידו שף מסעדת פרגמון בירושלים, היו בין השפים שהוזמנו לכנס הבינלאומי לקולינריה ומדע- Food Meets Science הנתמך על ידי The Best Chef, שהתקיים בברצלונה, ספרד, והפגיש שפים מכל העולם שדנו בנושאי המזון והכימיה של האוכל. בכנס התקיימו הרצאות של השפים המובילים בעולם, בנושא מזון העתיד, החיבור בין מדע לקולינריה ועוד. הכנס התקיים בחסות הבירה Estrella Dam. שף חיים טיבי אמר כי, בכנס הבינלאומי בברצלונה, נחשפו מספר חידושים אחרונים בתחום המזון והטכנולוגיה וכן הוצגו מחקרים חדשים בתחום המזון ומדעי התזונה, טכניקות חדשות כמו שימור, עיבוד, אריזה, הפצה ושימוש במזון בטוח, מזין ובריא "פוד טק הינו נושא חם, רלוונטי ועכשווי, בעולם המדע, הקולינריה והחקלאות, המתחברים יחדיו, למציאת קיימות וייצור מזון בריא עתידי בעולם. כל מי שעוסק בענף המזון, חייב להיות מעורב בו, נושאים אלו יהוו פלטפורמה חשובה לעתיד הקולינרי בעולם. הנושאים וחילופי הדעות שהתקיימו בכנס, ברמה בינלאומית ובינתחומית בחזית מחקר המזון, היו חשובים ומרתקים" אמר השף טיבי.
|
תגובות (0)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
אין רשומות לתצוגה