עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    שבתות ספרות בArte- אמנות הגלידה מתחילות בהומור!

    0 תגובות   יום שני, 26/8/19, 12:39

     

     

    צהרים טובים

     

    ''

     

     

     

     

     

    ''

     

     

    ''

     

     

    ''

     

     

     

     

     

     

    ''

     

    ''

     

     

    ''

     

     

     

    ''

     

     

    ''

     

     

    ''

     

    ''

     

    כבר מספר שנים שאני עוקבת ונהנית מגלידת ארטה מאז שפתחו למעשה את המקום שלהם לפני כשלוש שנים. הזוג המקסים מפליאים בקסמיהם לפזר הרבה טוב וראשית לעשות גלידה אליפות.

    זוג מקצוען לעילה ולעילה. שהסבו מקצועות שניהם מביולוגיה ימית וצלילה, הפכו להיות אנשי גלידה תותחים שהביאו עימם את איטליה אשר ממנה עלו. על כל המשתמע. למדו אצל הטובים ביותר והם מומחים לגלידה מעולה. טעימה שאין דברים כאלה.

    בין היתר, פעילויותיהם מבורכות ממש. 

    הגלידריה משמשת כ"אכסניה" ובית לאומנות. צילום, ציור. שלל עבודות יפות של אמנים ואמניות מעטרים את קירות הגלידריה וכעת מתחיל פרוייקט חדש בארטה. 

    שבתות ספרות , הרצאות על גלידה וכתיבה. יש כזה שילוב....

     

    וההרצאה הראשונה תיפתח בהומור. מרצה להומור שינעים את זמן האנשים אשר מגיעים לאכול גלידה טובה ומשובחה , יהנו גם בהרצאה הומוריסטית ,על דל שפתיהם, לבד מגלידה מתוקה ושווה, יעלה גם חיוך.

     

    האמינו לי , צריך להנות מכל רגע ורגע בחיים. 

     

    בשבת האחרונה הגענו רפי שלי ואני להנות מגלידה טובה ובריזה נעימה.

    השירות מדהים, המוכרות והמוכר מקסימים, כשהילי המתוקה שירתה אותנו בכזה חיוך ומקצועיות ,וזה לא מובן מאליו.

     

    שמנו לב שהרבה אנשים מגיעים מהים או בדרך אל הים עוצרים בארטה .הרבה חברות שסיימו לראות סרט או לאכול ובאו להנות מקינוח ברמה. ועוד תופעה תיירים ותיירות רבות גודשים את ארטה וכולם נראים כאילו זו לא פעם ראשונה שלהם בגלידריה. הם מכירים ובקיאים.

    מלבד גלידה. יש גרניטה אליפות, סורבה משגעים בטעמים שונים, קפה איכותי וארומטי להפליא שנטחן כמובן במקום. והבילוי בארטה הוא שעת עונג על כל המובנים.

     

    הפעם נהנינו מטעמי קפה, פיסטוק,שוקולד תפוז האהוב עליי דבש אגס וגבינת עיזים, והביתה לקחנו ריקוטה לימון, קפוצ'ינו ושוקולד לבן מקורמל .הכל מטריף ממש.

     

    כחלק מיוזמה חדשה לשלב ב Arte אמנות הגלידה גם את אמני הכתיבה יתקיים סבב הרצאות של סופרים בנושאים שונים ומגוונים בשבתות אחה"צ.

    ההרצאה הראשונה שתפתח את הסבב תועבר על ידי שי גלבר מרצה להומור שהוציא לאחרונה את ספר הביכורים שלו צחוק צחוק אבל ברצינות.

    בהרצאה קלילה ישלב קטעים מן הספר וגם ידבר על הקשר בין אוכל בדגש על גלידה והומור.

    לדברי סיסי פגאני "בשבתות מגיעים הרבה אנשים לגלידרייה בדרך ל או בדרך מהים. בנוסף, הרחוב עצמו מאפשר כניסה של רכבים וחניה בסמיכות לגלידרייה מה שמאפשר לאנשים להגיע ממקומות רחוקים יותר ולשהות בגלידרייה משך זמן ארוך יותר במימי החול.

    על מנת לעודד אנשים לקחת חלק בפעילות תרבותית נוספת ולהעשיר את עולמות הרוח שלהם בנוסף לגלידה שלנו, אנחנו שמחים לאפשר לסופרים ישראליים שמעוניינים לדבר עם הקהל עצמו על הספרים שלהם או על הנושא שעליו כתבו אצלנו ולתת להם במה וגם את כל העזרים הטכניים שיצטרכו לצורך כך".

    הכניסה חופשית – ניתן להגיע עם רכב ולחנות במדרחוב נחלת בניימין בצמוד לגלידרייה.

     

    הבילוי מושלם, גם לנפש וגם לחיך...

     

     

     

     

     

    ''

    אם עדיין לא ביקרתם, רוצו להנות. המלצה שלי!!

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין