עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    חברת "אחוה" והשף אבי ביטון מגישים: פרגית בקארי וטחינה

    0 תגובות   יום ראשון, 4/8/19, 08:56

    בוקר ושבוע נפלא,

     

     

     

     

    ''

     

    מנת שף

    "אחוה" והשף אבי ביטון מגישים:

    פרגית בקארי וטחינה

    חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל והשף אבי ביטון, מגישים מנה בסגנון הודי של פרגיות בקארי ובשילוב מיוחד של טחינה גולמית. מנה מנצחת, קלת הכנה ומתאימה לארוחת צהריים או ערב ולאירוח חגיגי.

    מצרכים (ל-4 מנות):

    1 קילו פרגיות

    1/4 כוס טחינה ללא מלח "אחוה"

    1 בצל

    5 עגבניות מגי

    1 פחית חלב קוקוס

    1 כף שמן קנולה

    2 כפות קארי

     כפית כורכום 1

    2 פלפל חריף

    צרור כוסברה

    1/4 כפית מלח

    1/4 כפית פלפל

    1/4 כוס מים

     

    אופן ההכנה:

    1. מחממים סיר רחב ומוסיפים שמן קנולה. פורסים את הפרגיות לסטייקים ומניחים בסיר כשהשמן רותח לצריבה קלה.
    2. חותכים את הפלפלים החריפים לטבעות, ואת עגבניות חותכים לרבעים. מוסיפים את העגבניות לסיר, את הפלפלים והכוסברה ומערבבים.
    3. מוסיפים כפית כורכום, מעט מים ופחית חלב קוקוס ומערבבים קלות.
    4. מוסיפים כפית טחינה ללא תוספת מלח ומערבבים.
    5. מבשלים במשך 10 דקות לכל היותר.  מקשטים במעט כוסברה ומגישים.

     

    ''

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין