עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    קונפי חציל טחינה ועגבניות

    0 תגובות   יום ראשון, 23/6/19, 17:51

     

     

    חברת "אחוה", יצרנית הטחינה המובילה בישראל והשף אבי ביטון, מגישים מנת שף מנצחת של קונפי חצילים עם טחינה גולמית ועגבניות. המנה קלת הכנה, מתאימה לארוחת צהריים או ערב משפחתית או תוספת בארוחה חגיגית. בתאבון!

     

    ''

    צילום אבי ביטון

     

    מצרכים (ל-2 מנות):

    2 חצילים בינוניים

     4 עגבניות מסוג מגי

     1 בצל

     8-9  זיתי קלמטה

     2 קרקר כוסמין גדולים ללא גלוטן

    לקרם:

    1 קופסא יוגורט

    1/3 כוס טחינה גולמית "אחוה"

    מיץ מחצי לימון

    1/4 כפית מלח

    מעט מים

    לקישוט: 10 שקדים פרוסים קלויים במחבת

    אופן הכנה:

    1. קולפים חציל אחד וחותכים לקוביות גדולות. את החציל השני פורסים לעיגולים. מניחים בתבנית ומפזרים מלח, שמן זית ומערבבים.
    2. בקערה מערבבים קופסת יוגורט, שליש כוס טחינה גולמית ללא מלח, מיץ  מחצי לימון ומעט מים. ממליחים מעט וטוחנים בבלנדר מוט עד לסמיכות גבוהה.
    3. מכניסים את החצילים לתנור בחום של 180 מעלות לכ- 10 דקות. מוציאים מהתנור ויוצקים את הרוטב מעל החצילים.
    4. שוברים את הקרקרים לכמה חלקים ומניחים בין החצילים.  
    5. סוחטים את העגבניות למיץ ויוצקים על התבנית. מפזרים מעט טימין ומגישים.

    ''

    צילום אבי ביטון

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון