עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    מתכוני צ'וקטה לשבועות - שף קונדיטורית נועה עינת ומתכון שלי עם צ'וקטה

    0 תגובות   יום חמישי, 6/6/19, 17:55

    ערב מתוק וחג שבועות משפחתי טעים ומאושר

     

     

    ''


    עם כאלה קינוחים אפשר להישאר רגועים. יש מתכונים, יש פרודוקטים של צ'וקטה ישראל. מדהימים.חומרי גלם איכותיים וטעמים משובחים. אני הכנתי גלידה לכבוד החג. פשוט מאוד 2 מיכלי שמנת מתוקה, 1 מיכל חלב מרוכז, 4 כפות קרם עוגיות של צ'וקטה, להקציף. בסוף לשבור מעוגיות הביסקוויט של צ'וקטה חצי חבילה בערך לשברים קטנים ולערבב.להקפיא ולאכול. קינוח מדהים, קל, ביתי וטעים אש. כעת הגלידה שלי יותר משודרגת.תודה רבה וחג שמח ומתוק.

    מותג צ'וקטה מציע לכבוד שבועות:צ'וקטה ממרח עוגיות בטעם קרמלועוגיות ביסקוויט מתובלות בטעם קרמל• שני המוצרים מתאימים להכנת עוגות וקינוחים לכבוד חג השבועות

    לכבוד חג השבועות, מותג צ'וקטה מציע שני מוצרים איכותיים וטעימים:ממרח עוגיות בטעם קרמל ועוגיות ביסקוויט בטעם קרמל 
    ממרח העוגיות בטעם קרמל, מיוצר בהולנד ומוצע כעת באריזה חדשה. הוא מוצע בצנצנת המכילה 450 גרם וניתן להשיגו בכל רשתות השיווק במחיר מומלץ של 12.90 ₪. המוצר בכשרות .בדצ אגודת ישראל, פרווה
    עוגיות הביסקוויט בטעם קרמל הן עוגיות מתובלות, מקורן בהולנד ובבלגיה והן מזוהות בזכות הדוגמא הייחודית המוטבעת עליהן. הן מוצעות באריזות של 200 גרם ו- 300 גרם (בהן כל עוגיה עטופה בנפרד) וניתן להשיגן בכל רשתות השיווק במחיר מומלץ של 5.90/ 12.90 ₪.המוצר בכשרות .פרווה, בדצ איגוד רבנים
    שני המוצרים, הן הממרח והן העוגיות, מתאימים במיוחד להכנת עוגות וקינוחים לכבוד חג השבועות. טעם הקרמל המעודן המאפיין את שני המוצרים מוסיף ארומה נהדרת לכל קינוח ומקנה לו טעם עשיר ומראה יוקרתי.
    לכבוד שבועות, מותג צ'וקטה מציעה 4 מתכונים חגיגיים, טעימים ויפהפיים שנעשו על ידי השפית קונדיטורית נעה עינת

     

     

    כריכי עלי וופל פריכים עם קרם מסקרפונה עשיר

    כמות ל 6- יח‘

    חומרים לעלי וופל: 

    200 גרם צ'וקטה עלי וופל פריכים בטעם חמאה

    חומרים לקרם מסקרפונה:

    250 גרם שמנת מתוקה

    125 גרם אבקת סוכר

    250 גרם גבינת מסקרפונה

    10 גרם אינסטנט פודינג

    אופן ההכנה: 

    בקערת המיקסר עם וו בלון מקציפים

    את כל חומרי הגלם ביחד עד קרם יציב.

    מעבירים לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים

    מעל דפי עוגיות וופל חמאה בצורה שתבחרו (פסים, עננים וכו‘).

    מייצרים שתי שכבות

    מפדרים באבקת סוכר ומגישים.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    עוגת גבינה ועוגיות קרמל משודרגת תבנית בקוטר 20 ס"מ

    חומרים לבסיס העוגה: 

    250 גרם עוגיות צ'וקטה בטעם קרמל

    2 כפות סוכר דמררה

    100 גרם חמאה מומסת

    חומרים לקרם גבינה: 

    500 גרם שמנת מתוקה

    200 גרם גבינת שמנת 30%

    100 גרם סוכר לבן

    1 אינסטנט פודינג

    חומרים לציפוי וקישוט העוגה: 

    1 צ'וקטה ממרח עוגיות בטעם קרמל

    150 ג' צ'וקטה עוגיות קרמל- מפוררות גס

    אופן ההכנה: 

    הכנת בסיס העוגה: 

    מפוררים את עוגיות הקרמל למרקם גס מערבבים עם הסוכר

    והחמאה המומסת עד לקבלת מסה אחידה.

    משטחים בתחתית התבנית – מומלץ לשים שקף לעוגות מוס בצדדים

    מכניסים למקפיא למשך חצי שעה

    הכנת קרם הגבינה: 

    מקציפים את כל חומרי הקרם יחד עד לקבלת מרקם אחיד

    יוצקים את הקרם על תחתית העוגה ומחזירים למקפיא למשך לילה/ 5 שעות לפחות.

    מעבירים את העוגה לצלחת הגשה

    מחממים את ממרח העוגיות במיקרוגל כחצי דקה, עד להמסה (שהממרח הופך

    לנוזלי), ויוצקים על החלק העליון של העוגה בתנועות מעגליות

    (מכיוון פנימה החוצה), כשלאט לאט יוצרים "נזילות" בצדדי העוגה.

    מפוררים עוגיות קרמל למרקם גס ומקשטים את העוגה .

    שומרים במקרר עד להגשה

     

     

     

     

     

     

     

     

    צ'וקטה עוגיות עם ענני קרם מצופים שוקולד

    כמות ל 16- יח‘

    חומרים:

    176 ג' עוגיות צ'וקטה סנדוויץ'

    בטעם שוקולד ובמילוי קרם וניל

    חומרים לקרם מסקרפונה:

    200 גרם שמנת מתוקה

    80 גרם סוכר לבן

    250 גרם גבינת מסקרפונה

    10 גרם אינסטנט פודינג

    חומרים לציפוי הקרם:

    300 גרם צ'וקטה שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו

    3 כפות שמן קנולה

    אופן ההכנה:

    בקערת המיקסר עם וו בלון מקציפים את כל חומרי הקרם יחד

    עד לקבלת קרם יציב

    מעבירים לשק זילוף עם צנתר חלק ומזלפים על העוגייה

    ממיסים בבן מארי/ במיקרו את השוקולד המריר, מוסיפים את השמן

    ומערבבים היטב

    מניחים את העוגיות עם הקרם על רשת ויוצקים את השוקולד

    על לציפוי לפי בחירה

    מעבירים לצלחת הגשה. ושומרים במקפיא עד להגשה.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    ריבועי בראוניז שוקולד וגבינה תבנית מרובעת

    27 ס"מ X30 

    חומרים למסת קקאו: 

    200 גרם צ'וקטה שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו

    175 חמאה

    250 גרם סוכר

    1/4 כפית מחית וניל איכותית

    L 3 ביצים

    140 גרם קמח לבן

    2 כפות אבקת קקאו צ'וקטה

    חומרים למסת גבינה: 

    2 גבינות שמנת 30%

    3 ביצים

    100 גרם סוכר

    45 גרם קמח לבן

    40 גרם צ'וקטה שוקולד מריר 60% מוצקי קקאו- קצוץ

    200 ג' צ'וקטה ממרח אגוזי לוז

    אופן ההכנה: 

    מחממים תנור לטורבו 180 מעלות, מרפדים תבנית עם נייר אפייה ומשמנים היטב.

    מכינים את תערובת השוקולד: ממיסים שוקולד וחמאה בבן מארי או במיקרו

    ומערבבים היטב.

    טורפים פנימה אל תוך התערובת של השוקולד את הביצים, הסוכר והוניל.

    כשהמסה אחידה מוסיפים פנימה את הקמח והאבקת קקאו ומערבבים עד לקבלת

    תערובת אחידה.

    מעבירים את המסה לתבנית שהכנו מראש ומיישרים בעזרת פלטה/ כף את המסה

    בתבנית.

    מכינים את תערובת הגבינה: טורפים את כל חומרי התערובת עד לקבלת תערובת

    אחידה.

    בעזרת כפית מוסיפים חצי כפית ממרח אגוזי לוז צ'וקטה בנקודות שונות במסה.

    יוצקים את תערובת הגבינה על תערובת השוקולד, מיישרים היטב.

    מפזרים את השוקולד הקצוץ מלמעלה ומכניסים לתנור שחומם מראש עד שהבראוניז

    מזהיב קלות והקיסם יוצר נקי- בערך כ 35 דקות.

    מצננים היטב, חותכים בגודל הרצוי ושומרים בקופסא אטומה

     

    ''

     

     

     

    ''

     

     

     

     

    ''

     

     

     

    ''

     

    ''

     

     

     

    ''

     

     

     


    קרדיט למתכונים:  שף קונדיטורית נעה עינת, למותג צ'וקטהקרדיט לצילומים: מרין קויפמן




    חג שבועות שמח וטעים

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל