עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    חגיגות יום ההולדת 40 למילקי ממשיכות ובגדול

    0 תגובות   יום שישי , 24/5/19, 19:01

    ערב מתוק לכולנו

     

     

     

    קיבלתי לסיקורי כמה וכמה פינוקים מבית המותג הענק בן ה-40 כבר פששש. מה יש לומר. צעיר לנצח, 

    הולך ומשתבח עם השנים.

     

    כעת מושקת שמנת מתוקה להקצפה בטעם "הקצפת של מילקי" להכנת מתכונים ביתיים, מילקי 3 שכבות בסדרת extra שוקולד ומארז מילקי פינוקים. לצד כל אלה חוזר למדפים במהדורה מוגבלת מארז מילקי קצפת עם כפיות שוקולד.

     

    אמאלה. איזה טעים. גן עדן זה כאן. משגע.

     

     

    הגיע בזמן להתאמן במתכונים לחג השבועות, חג הגבינות הקינוחים והפשטידות.

     

    החברה משיקה מילקי שלוש שכבות בסדרת האקסטרה שוקולד, המעדן המפנק כולל שכבת קרם חלב, שכבת פודינג שוקולד עם שוקולד אמיתי ושכבת קצפת. עוד בסדרה הנהדרת פודינג שוקולד עם שוקולד אמיתי וקצפת ומעדן פודינג שוקולד עם שוקולד אמיתי וקפצת קפוצ'ינו.

    הסדרה תוגש לצרכנים בגביע מפתח רחב מפנק.

    החודש יושק גם מארז פינוקים של מילקי הכולל 2 טעמים של מילקי מוס ומילקי extra קצפת (4 גביעים מכל טעם).

     

    ואם כבר לפנק. במאי יחזור למדפים מארז מילקי קצפת עם כפיות שוקולד .המארז האהוב שהושק באחרונה בשנת 2015 חוזר לתקופה קצרה בעקבות בקשות הצרכנים לרגל חגיגות ה- 40 ואני זכיתי. משגע.. גימיק מוצלח ביותר.

     

    מילקי הושק בשנת 1979. ומתכון הקצפת הינו אחד מהסודות השמורים ביותר בשטראוס. רק 5 איש יודעים את סוד הכנתה ולראשונה מושקת שמנת לקצפה בטעם המיוחד של קצפת המילקי.

     

    שמנת מתוקה תופסת נתח  מכובד כ- 50% משוק השמנות בארץ. המגלגל כ 305 מיליון ש"ח בשנה. 

    בקטגוריה זו זהו חידוש מרענן ביותר. וכולל שני סוגי שמנת להקצפה. שגיוונו עד היום בעיקר באחוזי השומן השונים.

     

    אופן האכילה של המילקי ייחודי לכל צרכן- 53% אוכלים כל שכבה בנפרד, 38% רוצים בכל ביס קצפת, 8% מערבבים, אך שמכינים את הקצפת של מילקי , לרוב נתחיל בקצפת.

     

     

    מומלץ ביותר. הכל. כל הפינוקים השווים.

    וכמובן מזל טוב למילקי האהוב ,לעוד שנים רבות של מתיקות וחידושים. ואנו הצרכנים הנאמנים מאחלת לנו שנמשיך להנות מהמתיקות הנהדרת.

     

     

    תודה רבה וחג שמח.

     

     

     

     

     

     

    ''

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין