עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    מילה של משה

    בבלוג תבלו ותהנו ביחד איתנו באטרקציות, מסעדות ואפילו התנסות במוצרים שונים

    כיופים מביאים את הכיף לפתח תקווה

    0 תגובות   יום שלישי, 19/2/19, 15:12

     

    כמי שנולד בפתח תקווה ומכיר את העיר על בורייה יכול לציין כי בשנים האחרונות היא ממשיכה להתפתח ולצמוח, מקומות הבילוי צומחים כפיטריות לאחר הגשם אולם יש מסעדה אחת ששומרת על ציביון ואיכות מזה שנים רבות ולא בכדי, מסעדת כיופים הינה מסעדה רחבת ידיים, מעוצבת בעיצוב קפדני ויפהפיה, הגובלת בחנות כלי בית מגוונת ופופולארית.
    מסעדת “כיופים” מעוצבת בסגנון כפרי וכוללת בין השאר חצר גדולה ומטופחת, עשירה בצמחייה ובתאורה ססגונית. במקום ניתן למצוא מבחר רחב של פינות ישיבה, הן בשמש החמימה, הן בחלל הפנימי והן בחלל החיצוני, אך המשותף לכל פינות הישיבה הינו האווירה הקסומה, השירות המוקפד והווייב החיובי שהמקום מציע.
    שף המסעדה, האמון על המטבח, מציע לאורחי המקום ארוחות בוקר עשירות ומגוונות (עד השעה 12.30), הכוללות מיצים שנסחטים במקום, מנות דיאטטיות ובריאותיות, כריכים, מאפים ועוד. בשעת הצהריים המסעדה מציעה עסקיות משתלמות ומעניינות, עשירות בטעמים ובניחוחות, מבחר עשיר של יינות איכותיים, קינוחים שבחלקם הגדול נעשים במקום ובר אלכוהול עשיר- אגב, חשוב לציין כי טבעונים/צמחונים/אלה השומרים על תזונה נטולת גלוטן ימצאו כאן אין ספור פתרונות טעימים במיוחד.

    את מסעדת “כיופים” תמצאו בצומת ירקונים בפתח תקווה, בלב לבה של חנות כלי הבית יפהפייה ופופולארית.

    רגע לפני סופ"ש הוזמנו לערב בלוגרים לדגום ממבחר מנות התפריט, כיף גדול , עונג שמימי, כל המטעמים טריים, עשויים מחומרי גלם ברמה גבוהה , איכותיים , כאן כל אחד ימצא את מבוקשו גם אם באתם לסתם קפה או לארוחה דשנה.
    אז שנתחיל?למנות פתיחה הגיעו חיש מהר לשולחננו:

    ''
    אני חובב מרקים מושבע ועל כן משתדל לפתוח כל ארוחה עם מרק איכותי, כאן הגיעה טעימה של  מרק צרפתי - מרק בצל, מוצרלה, קרוטונים - מרק לוהט ועשיר בטעמים מדוייקים, המרק מוקרם בשפע של גבינת מוצרלה נפלאה:

    ''
    פוקצ'ת הבית -מצופה במלח גס, מוגשת בלווית שמן זית וקונפי שום- פוקצה חמימה, קריספית וטעימה שלוותה את שאר המטעמים שהגיעו לשולחננו:

    ''

    פרחי כרובית מצופים - מוגשים ברוטב יוגורט ונענע -המנה  מוגשת על מצע של יוגורט ונענע- מנה פרשית וטעימה- שילוב היוגורט החמצמץ העניק למנה טוויסט מיוחד:

    ''
    סביצ'ה דג היום - אבוקדו, בצל סגול, מלפפון, צ’ילי חריף, כוסברה, שמן זית, מיץ לימון ותפוז - מנה פרשית וטעימה במיוחד- בהחלט פתיחה מרשימה לשאר המנות:

    ''

    ''
    לחמג'ון -לחמג’ון פוקצ’ה, בשר בקר וטחינה ירוקה- פוקצה שהפכה חיש מהר לרכה כתוצאה משילוב הבשר הנימוח והטעים (בתיבול עדין ומדוייק מאוד) ושפע הטחינה- מנת פתיחה שלדעתי מתאימה לזוג ואף שלישיה:

    ''

    ''

    ''


    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל

      משהפשה
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין