עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    יקב סגל משיק לרגל הוולנטיין יין מרלו מסדרת free run, בציר 2017

    0 תגובות   יום ראשון, 3/2/19, 10:24

    בוקר ושבוע טוב,

     

    אצלי הוולנטיין זהו תאריך עם הרבה משמעות וחגיגה כפולה ומכופלת.

     

    חוץ מהעובדה שזה יום האהבה הבינלאומי וכו'. עם כל הכבוד. ביום זה הפכנו לפני 31 שנים להורים, אמא ואבא לבננו הבכור אור המקסים שיהיה בריא. וזוהי סיבה להרים כוסית לחיים ולבריאות. נחת ושמחה.

     

     

    היין שקיבלתי לסקר הוא מרלו מבציר 2017. אני אישית מעדיפה קברנה , אך המרלו הזה שבה את לבי וגם את לב אהוביי.

    חלצנו הבקבוק בארוחת ערב שבת וליד צלעות הטלה, ההארייס ושאר ירקות, היה ערב מושלם.

    היין התאים ככפפה לארוחה וביחד זה היה ערב טעים ונעים.

     

     

    היין חלק וטעים, יש לו צבע יפהפה וטעמי שזיפים, פירות יער עם נגיעות קלות של אלקליפטוס ומנטה. כל הטוב הזה עטוף בתבלינים מתקתקים. והסיומת קטיפתית ארוכה וחלקה כפי שציינתי.

     

     

    סדרת free run זוהי סדרה של התירוש (מיץ הענבים) הראשוני ובעל הבכורה, אשר יוצא מן הענבים. נוזל הניגר חופשי מן הענב עצמו. ללא שום התערבות חיצונית. הטעם עשיר להפליא וכמו שציינתי למעלה גם הצבע העמוק והניחוחות הנפלאים.

     

     

    זהו החלק המשובח והאיכותי ביותר המגיע מהמיצוי ההתחלתי והזך של קליפות הענב עצמם ללא התערבות כל מכונה. 

    במשך 10 חודשים יושן בחביות עץ אלון צרפתי כמובן. ורק מהחלק הזה הספיציפי יקב סגל מפיק את הסדרה האיכותית הזו.

     

    יקב סגל קיים משנת 1787, אחד מוותיקי היקבים בארצנו הקטנטונת.

    יקב עם חיבור ושורשיות לטבע ולאדמה. ולמעשה על ערכים אלו מושתתת שיטת העבודה וייצור היין של יקב סגל ,עוד מימיו הראשונים.

    ביקב סגל יש כבוד לטרואר  ובמיוחד לחומרי הגלם ועד לשיטות היחודיות שלהם לייצור היין שזה פחות התערבות . שיטות מסורתיות וטבעיות שתמיד מדגישות את טעמיו הגולמיים של הענב. הטבעיים, הראשוניים שלו ואת הקשת הארומטית שלו.

    חזון היקב שתמיד רוקם עור וגידים הוא לשמור על האותנטיות המקסימלית של הענב.

     

     

    ''

     

    מחירו המומלץ של היין- 65 ש"ח.

     

    כשר בהשגחת הרבנות הראשית לישראל. אפשר להשיגו בנקודות השיווק המתמחות ביינות ומשקאות הפרוסות ברחבי הארץ ובחנויות היין כמובן.

     

     

     

     

     

     

    ''

    תודה רבה ליקב סגל על יין מושלם לא פחות!!

     

     

     

     

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין