עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    מילה של משה

    בבלוג תבלו ותהנו ביחד איתנו באטרקציות, מסעדות ואפילו התנסות במוצרים שונים

    Meat Point מביאים חוויה חדשה לקניית בשר

    0 תגובות   יום ראשון, 20/1/19, 19:59

    Meat Point  מביאים חוויה חדשה לקניית בשר

     

     

     

    ''

     

     

     


    MeatPoint  הוא מקום שנפתח על ידי טייס אל-על ואיש מודיעין לשעבר עם הרבה תשוקה לבשר. השניים יצרו חוויה חדשנית לממכר בשר באמצעות אתר אונליין המספק בשר טרי ואיכותי לבית הלקוח, עד שעתיים מרגע ביצוע ההזמנה. הסחורה נמכרת ונארזת מהחנות המיוחדת והחדשנית הממוקמת בהרצליה פיתוח - חלל גדול ואסתטי עם סחורה משובחת לצד מוצרים נלווים להשלמת החוויה. אז מה גרם לשניים לזנוח את הקריירות הנוחות ולהיכנס בשנות ה-60 לחייהם להרפתקה חדשה?  

     

     

    ''

     

     


    MeatPoint שואפת להביא ללקוחותיה חוויה חדשה לממכר בשר באמצעות אתר אונליין אשר מביא את הבשר הטרי והאיכותי לבית הלקוח, עד שעתיים מרגע ביצוע ההזמנה (גם בשבת). איכות הבשר, המקום החדשני, השירות והאתר הידידותי מגדירים מחדש את המילה "קצביה".

     

     

    ''

     

     

     

    קצבית MeatPoint נפתחה לפני כשנה בהרצליה פיתוח בחלל גדול, מעוצב ואסתטי, על ידי ראובן בר איש מודיעין ויזם ואיתו, גיסו, תמיר אניב, טייס בחברת אל-על מזה 25 שנים. השניים החליטו על שינוי מהותי בקריירות הנוחות שהחזיקו והחליטו לצאת להרפתקה חדשה, בשלהי שנות ה- 60 לחייהם.

     

     

    ''

     

     

     

    הצלע השלישית והמרכזית בפרויקט הוא אכרם דבאח הבעלים של 'בית הבשר דבאח' הידוע בקרב מביני עניין באיכות הבשר שלו ובמחיריו ההוגנים, וכיום הינו הספק המוביל בשוק הבשר הטרי בישראל. עד היום ניתן היה להשיג את מוצרי 'בית הבשר דבאח' באזור הצפון בלבד וכעת הקצביה החדשה מיט פוינט, שבהרצליה מביאה את איכות הבשר גם לאנשי המרכז והסביבה.

     

     

    ''

     

     

     

    הכל התחיל כאשר ראובן בר הכיר היטב את טיב הבשר של רשת דאבח: "משפחתי ואני אוהבי בשר ומדליקים את הגריל בכל פעם שהשמש מבצבצת, וכך הייתי "מבזבז" שעות רק בנסיעה לקנות את הבשר של דבאח". מספר ראובן בר ומוסיף, "הנסיעה הפכה לשגרה שנמשכה מעל עשור. הביקורים הדחופים לאורך השנים הולידו מערכת יחסים חברית בין אכרם דבאח לביני, מה שהפך לימים לשותפות בקצביה".

     

     

    ''

     

     

     

    עוד מספר בר, "הרעיון לקצביה נולד היות וזיהיתי שאנשים באזור השרון והמרכז נמצאים בחיפוש מתמיד אחרי בשר איכותי, נגיש ובמחיר אטרקטיבי. רצינו לייצר בשורה חדשה לדרך שבה נמכר בשר עד היום. שמנו דגש רב על הנראות של המקום, שיהיה מעוצב, אסתטי ונקי, רמה אחת מעל הרף המקומי. כמו כן, היה לנו חשוב לספק איכות לא רק במוצרים אלא בכל חווית הקנייה שעובר הלקוח מהרגע שנכנס לקצביה עד לצלחת וכך גם בהקמת אתר אונליין המביא חוויה חדשה לקונה המקומי", מסכם בר.

     

     

    ''

     

     

     

    תמיר הצטרף אל השניים לגמרי במקרה לאחר שהחל לשמוע על תכניותיו של ראובן במפגש משפחתי. "התלהבתי מיד מהרעיון, אך לא היתה לי כל הבנה בנושא ולכן ביקשתי לחשוב על כך יומיים-שלושה. ביקור קצר בבתי הגידול של דבאח הספיקו לי והעלימו את כל הספקות שקיננו בי ומיד ניתן היה לראות כי מדובר באיכות מוצרים בסטנדרטים הגבוהים ביותר, ונעניתי בחיוב לאתגר המרתק".

     

     

    ''

     

     

     

     

    מקור הבשר של הקצביה החדשנית הינו בשר ארצישראלי הגדל בגליל וברמת הגולן, במרחבי גידול איכותיים, תוך הקפדה מרבית על תנאי ותזונת העדרים ואופן השחיטה.

     

    הבשורה החדשה היא לצד המקום המוקפד מוצרי הקצביה האיכותיים נמכרים באתר אונליין ידידותי לשימוש המאפשר קנייה של מבחר מוצרי בשר בקר, כבש ועוף טריים כמו גם, מוצרי בשר קפואים, יינות משובחים, בירות ממבשלות ישראליות, ציוד למנגל, תבלינים, שמן זית גלילי, סכיני שף ועוד מוצרים נילווים, ואפילו מתכונים. השילוח מתבצע באופן מהיר ובמקום מתחייבים הספקה עד שעתיים מביצוע ההזמנה בתנאים מוקפדים. המוצרים במקום כשרים אך לא מחזיקים תעודת כשרות היות והמקום פתוח בשבת ומבצע משלוחים בשבת.

     

     

    ''

     

     

     

    ויש גם עראייס!! מיט פוינט בהרצליה פיתוח הפכה למוסד עלייה לרגל של עובדי האזור שפוקדים את המקום מידי צהריים לאכול את מה שהם מכנים "העראייס הטוב ביותר בעיר" – פיתה ממולאת בבשר איכותי ומתובל, אפויה בטאבון צהוב וגדול שבכניסה למקום, שהפך לסמל ההיכר של המקום. 

     

    אז הוזמנו לערב בלוגרים להכיר את המקום, את האיכות, את הנפשות הפועלות מאחורי המיזם והאמת כקרניבור אמיתי הוקסמתי והתאהבתי, אין לי כלל ספק כי זהו הולך להיות ה"מקום" המיוחד שלנו, מדובר באיכות יוצאת דופן.

     

     

    ''

     

     

    ''

     

     

    ''

     

     

    ''

     

     

     

     

    לאתר: www.meatpoint.co.il

    לפרטים נוספים: Meat Point, שד' אבא אבן 3 הרצליה פיתוח, טל' – 09-7440909

    לעמוד הפייסבוק: https://www.facebook.com/Meat.Point.Herzliya/

     

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל

      משהפשה
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין