עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    פחזניות במילוי קרם ברולה מאת המותג מאסטר שף

    0 תגובות   יום שני, 31/12/18, 08:34

    בוקר אור,

     

     

     

    ''

     

    פחזניות במילוי קרם ברולה

    מאת המותג מאסטר שף

     

    המותג מאסטר שף מציע לכם מתכון לפינוק אמיתי -פחזניות במילוי קרם ברולה מטריפות שללא ספק יעשו לכם חם בלב!

     

    מרכיבים ל-15-20  פחזניות קטנות:

    50 גרם חמאה

    120 מ"ל (1/2 כוס) חלב או מים

    1 כפית גדושה סוכר

    קורט מלח

    105 גרם (3/4 כוס) קמח מקצועי מאסטר שף

    2 ביצים M בטמפרטורת החדר

     

    לקרם ברולה:

    1 כוס (240 מ"ל) חלב

    1 מיכל (250 מ"ל) שמנת מתוקה
    1 שקית אבקה להכנת קרם ברולה מאסטר שף

     

    להגשה:

    סוכר מקורמל או אבקת סוכר

     

    אופן הכנה:

    1. מחממים את התנור ל-200 מעלות. מרפדים תבנית בנייר אפייה. טורפים את הביצים בקערה.
    2. שמים בסיר את החמאה, החלב או המים, הסוכר והמלח ומחממים על אש בינונית עד שהחמאה נמסה.
    3. מוסיפים לסיר את הקמח בבת אחת ומערבבים במהירות עם כף עץ עד שהקמח הופך לבצק שנפרד מדפנות הסיר. ממשיכים לבשל תוך ערבוב קבוע עוד כדקה ומכבים את האש.
    4. מעבירים את הבצק לקערת מיקסר עם וו גיטרה ומערבבים במשך כ-2 דקות עד שמתקבל בצק חלק שטיפה מתקרר.
    5. מוסיפים 1/2 מכמות הביצים ומערבבים במהירות עד שהיא נטמעת. מוסיפים בהדרגה את יתרת הביצים ומערבבים היטב עד לקבלת עיסה אחידה ואלסטית שנמתחת בין האצבעות.
    6. מעבירים את הבלילה לשקית זילוף עם צנטר חלק ומזלפים תלוליות שמנמנות.
    7. אופים 20-25 דקות בלי לפתוח את התנור עד שהפחזניות תופחות ומזהיבות. מוציאים ומקררים לחלוטין על הרשת.
    8. מכינים את המלית: בסיר בינוני שמים חלב, שמנת ואבקה להכנת קרם ברולה ומביאים לרתיחה תוך כדי בישול. מבשלים עד שהקרם מסמיך.
    9. מצננים מעט ומעבירים לשקית זילוף עם צנטר חלק.

    10. ממלאים את הפחזניות עם הקרם ומעבירים מיד למקרר עד שהקרם בפנים יציב.

    11. מפזרים מעל את הסוכר המקורמל או אבקת סוכר ומגישים קר.

     

     

    ''

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין