עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    פולנטה ברגמסקה״ הוא קמח תירס צהוב.יצרן- מולינו ניקולי איטליה

    0 תגובות   יום שלישי, 25/12/18, 12:56

    שלישי פעמיים כי טוב וכו'....

     

     

     

    כרומנייה מבית אבא (החצי השני אצלי גם די נטה לכיוון, אפילו שאמי יוצאת עירק), הממליגה מככבת הרבה אצלנו בבית ,כבר שנים בוריצאיות כאלה ואחרות אנחנו מכינות גירסאות שונות של המאכל הצהוב הזה המאפיין כל כך את הרומנים.

    ממליגה או שמאוד אוהבים, או שלא מביטים אפילו וחבל, הפסד של מי שלא אוכל.

     

    לימים הפך קמח התירס בעקבות פריצת האוכל האיטלקי לארץ ובכלל, לקמח פולנטה. ואכן הקמח בו מדובר ועסיקנן כעת, הוא קמח תירס אשר מגיע אלינו מאיטליה, ביבוא. וטוב שכך.

    שמעו נא, הקמח תירס הזה פשוט משובח ואני קצת מבינה בקמח תירס/פולנטה.

    אם תלכו לפי ההוראות אמורה לצאת לכן/ם ממליגה ליגה, מאכל מושלם אשר מתאים גם לארוחת בראנץ שבתית כדובדבן שבקצפת, גם לצהריים כיפי וגם לארוחת ערב עם יין שסוגרת את היום בכיף.

     

     

    4 כוסות מים להרתיח, להוסיף חצי מיכל שמנת מתוקה ,קורט נכבד של מלח אטלנטי.

    תוך כדי רתיחה-בחישה ליצוק לתוך הסיר 7 כפות קמח תירס "פולנטה ברגמסקה" ולבחוש בחוש היטב עם כף עץ והקפידו על כף עץ ,השימוש בכף מסוג זה ממוסס מסתבר את כל הגרגרים שעלולים להיווצר וזה הופך את כל העסק לכפרי אותנטי כזה ,גם מאוד חשוב.

    במחבת ליד טיגנתי בצל גדול שפרסתי לטבעות דקות, פטריות חתוכות. הוספתי מלח בתיבול ספייסי וזהו. הטיגון נעשה באמצעות שמן זית.

    צקו לצלחת יפה/קערית מנה של ממליגה ומעל פטריות ובצל. בפעמים אחרות נסו עם גבינות מלוחות וצהובות והוסיפו מעל הממליגה.

    בתיאבון.

     

     

    קצת פרטים מידעיים על המוצר מאיפה הגיע ולאן.... ומה אפשר לעשות בו שימוש...

    אני ממליצה באהבה!!!

     

    ''

     

     

    ה״פולנטה ברגמסקה״ הוא קמח תירס צהוב הנטחן טחינה יבשה, בעובי המתאים לבישול פולנטה.

    מרכיבים: 100% קמח תירס. ללא גלוטן. מצוין לתבשילים, מאפים, חטיפים פריכים ועוד.

    יצרן: מולינו ניקולי, איטליה.

    ניתן להשיג בכל רשתות המזון ובחנויות הפרטיות ברחבי הארץ. 

     

     

     

    ''

     

     

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין