עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    מילה של משה

    בבלוג תבלו ותהנו ביחד איתנו באטרקציות, מסעדות ואפילו התנסות במוצרים שונים

    חדש, חדש ומיוחד בסילו- סדנאות בישול עם שף טל כהן

    0 תגובות   יום שלישי, 27/11/18, 14:36

     

    ''
    אומנם הבלוג שייך לי (משה) אך הפעם אני נותן את זכות הכתיבה לביתי אשר יצאה עם רעייתי שתחייה לערב של כיף- בערב גשום וסוער במיוחד התקבצנו יחדיו סביב שולחן נגרים גבוה ומול טאבון העצים של המסעדה, הגשם הזולף וחום הטאבון יצרו אווירה אחרת, מיוחדת, את הסדנא כאמור העביר בצורה קלילה, קולחת, מצחיקה ומקצועית מאוד השף טל כהן. אני בחרתי בסדנא שעסקה במאזות ואירוח ברגע האחרון (אגב, יש מבחר רחב של סדנאות)- כל סדנא כוללת הכנה של 7 מנות.

    ''
    אני אומנם רק בת 17 אולם מאוד אוהבת את המטבח, נהנת ליצור ולהכין, חבריי יודעים שכאשר הם רוצים לערוך מפגש אז ברור לכולם שהוא יהיה אצלינו ויהיה כיבוד איכותי, טעים ומפנק, על כן יותר משמחתי כאשר אימי הציעה לי להצטרף לזמן איכות שלה ושלי בסדנת בישול כיפית ומפנקת, רק ששתינו לא ידענו עד כמה נהנה באמת.
    ''

    ''

    ''
    התחלנו את הערב עם הכנת מחמצים- ירקות  - מתכון קליל, מהיר , טעים במיוחד, כזה שכיף שיהיה תמיד במקרר- דווקא התחלנו במתכון הזה מאחר וככל שהירקות ישהו בתחמיץ יותר כך יהיו עשירים בטעמים וניחוחות.
    ''

    ''
    מיד לאחר מכן התחלנו לעבוד עם דג הסלמון - פרסנו, קצצנו, השרנו במלח ועשבי תיבול ונתנו גם לו לנוח, בהמשך עשינו עימו מנה מדהימה עם תוספות של בצל, קרם פרש, צלפים, שקדים והמון אהבה,  מתכון נוסף שבחרנו לעשות זה טרטר סלמון (חלומי) שהוגש על מצע של צזיקי קטיפתי (שגם אותו הכנו והוא חלומייייי כזה שטרם טעמתי עד היום).
    ''

    ''

    ''

    ''

    ''

    ''

    ''
    הכנו סלט חצילים וירקות קלויים מעורבבים עם טחינה גולמית - כל העונג הזה הוגש עם גבינת פטה מגורדת ושקדים קלויים- זה על טוסטונים ו/או קרקרים- פתיחה חגיגית ומרשימה לארוחה ו/או לנשנוש לצד אלכוהול- חלום!
    ''

    ''

    ''

    ''

    ''
    ועכשיו הגענו לחלק המעניין במיוחד- הבשר- הכנו קרפציו פילה נימוח, אדמדם וטעים במיוחד , קיבלנו טיפים לעבודה נכונה ומדוייקת, על החיתוך, על התיבול, על סוג הבשר- גם אני שמבשלת המון יצאתי עם המון טיפים והסברים נכונים וחדשים.
    ''

    ''

    ''
    בסיום הארוחה ישבנו כולנו יחדיו (יחד עם השף) ואכלנו את התוצרים הנפלאים, חייבת לציין כי זו הייתה עבורי חוויה מעין כמותה, ראשית ששף המסעדה יוצא לקהל, מלמד (לא חושש לתת טיפים ומתכונים) ולאחר מכן יושב מספר על עצמו, על המקצוע, על חוויותיו בעולם וסועד עימנו - את זה לא היה לי עד היום.
    ''

    ''

    ''

    ''
    רגע לפני שנפרדנו לשלום התכבדנו בקינוחים מושלמים שמוגשים במסעדה לצד שתיה חמה- סיום מושלם לערב מושלם:
    ''

    ''

    ''

    ''
    כל סדנא מיועדת לקבוצה של עד 10 משתתפים כוללת שי, שתיה קלה, יין, קינוח ושתיה חמה, מחיר הסדנא 190 שקלים.

    הכנסו לדף הבית של מסעדת סילו ובחרו את הסדנא שמתאימה לכם- יש מבחר עשיר ורחב מאוד שיכול להתאים לכל אחד, לזה שרק מתחיל לבשל, למקצוענים ולחובבניים- זו סדנא מדהימה, ממליצה בחום.
    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל

      משהפשה
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין