עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    funky sisilia מסעדה נהדרת בהוד השרון

    0 תגובות   יום שני, 19/11/18, 13:09

     

     

    צהרים קסומים עלינו,

     

     

     

     

     

    אמש החשנו פעמינו הוד השרונה, ממש "הצפנו". יצאנו מהבועה התל אביבית שלנו והיה שווה להגיע למסעדה המגניבה "פאנקי סיסיליה".

    המסעדה נפתחה לפני כ- 3 חודשים ואני מאחלת להם בהצלחה רבה. הפוטנציאל ישנו, המיקום מעולה, האוכל טוב ,אווירה נהדרת, קוקטיילים טובים.

    המקום נראה מדהים אבל ממש. בכניסה מצד שמאל יש מעין חלק נוסף של המסעדה ובו street food , דוכן קבב .איזה רעיון נפלא, אוכל רחוב הבייבי של המסעדה.  תוכלו לראות בתמונות שאני מצרפת בהמשך הפוסט.

    המסעדה ממש גדולה עם בר יפהפה במרכזה. פוסטרים מגניבים ,ריהוט משגע, אווירה טובה. מוסיקה טובה מתנגנת ברקע והשעה הייתה 19:30. היה די מלא בפנים.

    החל מהשעה 19 תוכלו למצוא חניה חופשית ממש בחניון מול המסעדה.

    פאנקי סיסיליה נפתחת כל יום מ- 18 ואוטוטו יתחילו שם בחגיגות קבלת שבת. מושלם!!

    ועל מה ולמה - סיסיליה?? האוכל שם לא איטלקי בעליל. הפתעה בעלילה- אוכל ים תיכוני, יווני  ופיוז'ן משהו - כן... 

    סיסיליה זהו שמה של השותפה. הבעלים הם ינק ואבירם המוכשר שגם עיצב את המסעדה נוסף לכול. (גם הכלים מושלמים ברמות). כיף לאכול בהם.

    ניסו החביב הוא המנהל התותח שמגיע מעולמות חיי הלילה של ת"א ויש לו ניסיון רב וגם סיפור חיים מעניין.

    ניסו אגב רוקח בין היתר קוקטיילים ובמקום מקדמים אלכוהול עם מבחר גדול ואיכותי של יינות וקוקטיילים משובחים והוא בעצמו ובכבודו הכין לנו את הקוקטייל funky forest ,אשר כשמו כן הוא. שתיתי והרגשתי שאני ביער ,אבל ממש. הקוקטייל מושקע מאוד והרכיבים הם- ליקר פרחי סמבוק, ג'ין, פירות יער טחונים עם ליצ'י ועשבי תבלין ומועטר באשכול קטן של פירות יער מבהיקים וענף עדין של טימין. שמעו נא, הטעמים מושלמים. תודה רבה על החוויה.

    השף הוא עובד והוא תותח ואשף המבין טוב טוב בדגים ובכלל באוכל. הרקע שלו הוא ניסיון וותק של שנים במסעדות שלימים הפכו למוסד. ובעיקר מסעדות דגים. ניתן היה להרגיש את היד הטובה בדגים בעיקר. 

    הצלחות נפלא, האינסטרומנטים משובחים וניכרת מחשבה והשקעה רבה עד להגעת המנות לשולחן.  אפילו על המפיות מופיעים ציטוטים של אמנים/זמרים גדולים, כמו של דיוויד בואי עליו השלום, בוב דילן. לא תשתעממו עד להגעת המנות.

     

    אנחנו ישבנו בחצר רחבת הידיים והמזמינה. כשמולנו קיר גרפיטי מהמם לא פחות! חשתי ממש שחזרתי לשורדיץ' בלונדון לפחות.

     

     

    ''

     

     


    עצים, דק, וגם חצץ. שולחנות עגולים וכאלה שלא. ערב נעים אם כי בסופו התחיל להיות קריר , בכל זאת אמצע נובמבר... אין לי ספק שאחזור בקיץ עם המשפחה שלי וניסו סיפר לנו על הפתעות ותוכניות שיהיו בהמשך. 

    יש למה לצפות!!

    עוד שתי נקודות חשובות. אגף השירותים נקי להפליא וזה לא דבר של מה בכך. חשוב מאוד. נקי ומושקע מבחינת האיבזור. והשירות במקום מושלם. ממש. עקבתי אחרי המלצריות והמלצרים והם עובדים כל כך יפה מול הלקוחות הסועדים. 

     

    בראשונות התענגנו על סביצ'ה פילה לברק ים תיכוני.

     

     

     


    מוגש עם פלפל טריקולור, שמן זית, פלפל צ'ילי, שום ,גרידת לימון, כוסברה ובצל ירוק קצוצים דק.

    פתיח מרענן לכל הדיעות, יפיפה . המנה בין הטובות של הסביצ'ה שאכלתי ever, גם החצי שלי מאוד מאוד אהב, הכל טרי רענן, פותח יופי את התיאבון.

     

    התכבדנו גם בשתי דוגמאות מהמזאטים ,דגמנו טחינה עם גרגירי חומוס מתובלים וחמים. טחינה חמה וטעימה שמאוד אהבנו ובצזיקי מוצלח ביותר שהגיע בצלחת עם חציל. מוצלח ביותר. שידוך טוב של המרכיבים.

    לא רצינו להתמלא מהפתיחים ולכן הסתפקנו בשני הכוכבים האלו. יש עוד מאזטים נוספים כמובן. 

    אצרף קישור לאתר ותוכלנה/ו להציץ בתפריט אשר נמצא עדיין בסוג של הרצה.

     

    ואז הגיעה כוכבת הערב , - מיקס פונגי. מנה מושלמת - הפתעה של הערב. שלל פטריות- שמפיניון, יער ופורטובלו צרובות על הגריל במרינדת חמאה, יין לבן, טימין ושום מוגשות בקדרה, קונפי שרי ותערובת גבינות עיזים צרובות בטאבון. כל ביס זהו עונג מושלם לכל הדעות. ואין ספק שמורגשת ההשקעה ברכיבים המשובחים, במחשבה, כל ביס נגסתי בפטריה ועסיסיות עם טעימים טובים ניכרו בכל.  הגשה יפה ועשירה ומנה ראשונה שהיא must.

     

    עוד בהיותי בבית תיכננתי מה אקח לעיקרית וגם החצי שלי.

    החלטתי ללכת על דג, ערב ויותר קליל ולא התאכזבתי בכלל. 

     

    פילה מוסר ים צרוב בטאבון (אני אוהבת שעובדים עם טאבון טוב) ,מוגש לצד ירקות שורש (שלל יש להוסיף) על מצע של קרם ארטישוק ירושלמי ושמן כמהין, אשר הוגש עם תפוח אדמה מדורה מה שנקרא. 

    הדג היה טרי, מקפיץ, נימוח ומושלם. כל ביס וביס חוויה ,צבעים ,מרקמים ושילוב "קטלני"

    מנה מושלמת בעליל. התענגתי רבות.

     

    רפי הזמין כרע עוף בטאבון בבישול ארוך לצד ירקות שורש צרובים בטאבון וצ'ימצ'ורי הבית .השילוב של הצ'ימיצ'ורי עם העוף יצא נהדר. ורפי מאוד אהב את החציל המהמם שהוסיפו. גם אני טעמתי ואהבתי.

     

    היינות שליוו אותנו לצד הארוחה. שלי יין רוזה צרפתי מבעבע ואילו לרפוש יין רוזה צרפתי מושלם.

    מי שאוהב יינות יש כאן מבחר.

    וכמובן הקוקטייל האדיר שכבר הזכרתי למעלה.

    לעת עתה כשזה עדיין תפריט בהרצה יש 2 קינוחים לבחירה. כנאפה ומלבי חלבי לשמחתי.

    בחרנו במלבי וראינו כי טוב ומתוק. "טוב שזה למות"

    ניכרת השקעה מרובה בעשייה של המלבי. מתוק ,נפלא ושובב. כל ביס גן עדן.

     

    ובכן, יש חיים מחוץ לבועה התל אביבית, כדאי לעשות קפיצה. רק תודו לי.

    יש משהו באוויר ובאווירה בפאנקי סיסיליה מחשמל, מזמן ומלא באהבה לחיים הטובים.

     

    בתיאבון וניפגש בשמחות.

    אנו עוד נשוב בוואירציות שונות ונבדוק מה קורה שם בהמשך. 

    מאחלת בהצלחה רבה לצוות המנצח. יש לכם את זה!!!

     

     

    תודה רבה על ההזדמנות לסקר את התפריט.

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

     

    ''

    סביצ'ה

     

     

     

    ''

     

    מיקס פונג'י

     

    ''

    קוקטייל משובח

     

     

     

     

    ''

    מאזטים 

     

    ''

     

    street food funcky sisilia

     

    ''

    מלבי

     

    ''

     

    פילה דג מוסר ים

     

     

    ''

     

     

     

     

     

     

    ''

     

     

    ''

     

    כרע עוף עשוי בטאבון בבישול איטי

     

     

    ''

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין