עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    לירן בודקת- המלצות מרחבי הארץ

    עוגיות שוקולד צ'יפס איכותיות

    0 תגובות   יום חמישי, 25/10/18, 00:10

    העוגיות שהאפרוחונים שלי הכי הכי אוהבים הן כמובן עוגיות שוקולד צ'יפס.

    למרות שהתחלתי לשמור על תזונה נכונה, אני לא יכולה לכפות על כל בני הבית את התזונה שלי, לכן נעניתי בחיוב להפצרותיהם של הילדים....

    אני תמיד מכינה את העוגיות שלי עפ"י המתכון האייקוני של אופנהיימר.

    ברוח התזונה הנכונה, הפעם החלטתי להכין את המתכון האהוב עם מצרכים איכותיים יותר, שנתחיל?

    ''

     

    המתכון (מופיע ע"ג כל אריזת נטיפי שוקולד צ'יפס):

     

    מצרכים-

    1 חב' מרגרינה

    1 כוס סוכר לבן

    1/2 כוס סוכר חום דחוס

    2 ביצים

    2 כפיות תמצית וניל

    2 ורבע כוסות קמח

    כפית סודה לשתיה 

    קורט מלח

    שקית אופנהיימר שוקולד צ'יפס

     

    השדרוגים שלי:

    למה להשתמש במרגרינה רגילה כשאפשר להשתמש במוצר איכותי כמו "נטורינה" של חברת שמרית?!

    לאחרונה התוודעת אל המוצר החדשני הזה, שלדעתי מהווה אופציה יותר טובה על פני מרגרינה.

    זה מוצר המתאים לאפייה, ובעל שתי גרסאות- אחת למאפים מתוקים ואחת למאפים מלוחים. 

    ''

    האופציה המתוקה- נטורינה על בסיס שמן קוקוס  

    האופציה המלוחה- נטורינה על בסיס שמן זית

    שניהם ללא שומן מוקשה וללא חומרים משמרים

    למי שעוסק בענייני כשרות- אז המוצרים בעלי כשרות פרווה. 

     

    להברקה הבאה...

    סודה לשתייה של חברת "אביב ירוק" נקיה מאלומיניום.

    לפני כמה חודשים גיליתי תגלית מדאיגה- סודה לשתיה מכילה אלומיניום. 

    באופן קוסמי למדיי, התגלגלה לידיי האריזה של המוצר הנפלא הזה שאינו מכיל אלומיניום ולמיטב הבנתי גם אינו מכיל גלוטן. אני כבר אימצתי אותו למטבח שלי וממליצה לכם לעשות זאת גם כן.

    ''

    ולדבר האחרון שהוא אומנם לא תגלית מרעישה כמו שני הדברים הקודמים, אך הוא משהו יפה ועיצובי- קמח באריזה מעוצבת של הטחנות הגדולות של א"י שיש באמתחתה סוגים שונים ורבים של קמחים ייחודיים, ומידיי פעם משיקה אריזות מעוצבות מקסימות כמו זו (נשאר לי מראש השנה :-)

    ''

     

     

    ונעבור לאופן ההכנה...

    1. נחמם תנור ל 190 מעלות צלזיוס

    2. נערבב את הנוטרינה על בסיס שמן קוקוס יחד עם סוכר, נוסיף ביציםותמצית וניל עד לקבלת תערובת אוורירית

    3. מוסיפים קמח, מלח וסודה לשתייה ובוחשם היטב עד לקבלת תערובת אחידה

    4. מוסיפים שקית של שוקולד צ'יפס ולערבב היטב

    5. ליצור עיגולי עוגיות מדודים בעזרת 2 כפיות, עם כפית אחת לוקחים את הכמות הרצויה ועם הכפית השניה מורידים את הכמות על נייר האפייה. יש להקפיד על מרווחים של כ-5 ס"מ בין עוגיה לעוגיה כי הן מתפשטות בתבנית מאוד ולא נרצה שהן יעלו אחת על השניה.

    6. לאפות כ- 10 דקות ולהוציא מהתנור, להמתין עד שהן מתקררות לפני שמעבירים לכלי אחסון

    ''

     

    ''

     

    ''

     

    ''

    המתכון מתאים לכמות של כ- 70 עוגיות.

     

    בתאבון חברים!


    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל

      לירן ז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין