עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    ארקפה משיקה את "בית ארקפה" שיציג את הדור החדש של הקפה!

    0 תגובות   יום רביעי, 17/10/18, 11:09

     

     

    בוקר מבורך חברות וחברים יקרים.

     


     

    לכל אוהבי ואוהבות הקפה (כמוני למשל, מודה שאני מכורה לטעם ולריח של קפה משובח) .בימים אלה בשורה טובה. ובמיוחד לכל הפריקים של ארקפה. בית "חם" לארקפה הוקם בתל אביב, רחוב הצפירה.

     

    האנגר/מתחם גדול מאוד במיקום מעולה בתל אביב העיר ללא הפסקה. הפינה הזו פשוט חיכתה להזדמנות כמו שאומרים וירקוני קפץ על "המציאה". נכנסתי כמו לתוך חלום שהתגשם. הארומה, המראות, הטעמים הנפלאים.

     

    מי שמכיר ואוהב את ארקפה, בוודאי יודע שהסיפור הנהדר שלהם החל לפני 24 שנים הם מחלוצי האספרסו בר בארץ. אז היה דור של בתי קפה סטנדרטיים  וארקפה כמו במערב ארה"ב, לונדון, ברלין, ניו זילנד ואוסטרליה ממש מובילים כאן מהפכות כל כמה שנים ואני מברכת על כך.

     

    כל פול ופול מקבל יחס מתחילת התהליך וכעת הם צמודים ועובדים עם חוות גידול עם תו תקן איכותי ומושלם. כל התהליך של הקטיפה מתרחש ידנית ובאהבה. אין מצב לפגמים כלל וכלל. וכידוע לכולנו, קפה הוא המוצר השני הכי נסחר בעולם על הבורסות ושווקי היצוא והיבוא , כשמחירו יסולא ממש בפז. תערובות ובלנדים לא תראו בדור השלישי של הקפה, הקפה הוא למעשה חד זני ומכך שהוא הומוגני. 

    ותוכלו לפגוש בטעמי שוקולד וטבק, דבש ופרחים, אוכמניות ופירות יער. מקורות טבעיים וזהו הדור השלישי. 

    התהליך הוא שונה, לא עוד הכנה השיגרתית של הקפה, אלא חליטה ועבודה במים קרים ,השרייה בחביות ל- 24 שעות ולאחר מכן מבקבקים אותו.

    המתחם העצום הזה והקסום נבנה במשך שנתיים והושקעו בו מחשבה ואהבה רבות. ובעברו היה מפעל לעיבוד שבבים, שעשה פרוייקטים חשובים למדינה ממש מקום היסטורי ואין ספק שלי לפחות זה נותן עוד הרבה ערך מוסף כשיש סיפור כזה מאחורי מקום. וזו בדיוק הבחירה המושלמת לטעמי.

    כאן זהו הבית של הקפה, כל ההתרחשות, האבולוציה שלו, הסיפור של הקפה והגילגולים של הדורות השונים.

    לארקפה יש 42 בתי קפה ברחבי הארץ (כולל זכיינים) והשיטה של השירות העצמי עושה את העבודה שלה.

    אני מאוד אוהבת להכנס לארקפה. זוהי הרגשה של חו"ל וכאן בארץ.

    קראו בקומוניקט ותתרשמו מן התמונות. ריח איני יכולה להעביר וחבל.

    אירוע ההשקה בבוקר זה עשה לי את היום ואת השבוע. עונג של בוקר.

     

    המשך יום נעים חברות וחברים.

     

     

     

    ''

     

     

     

     

     

    ''

     

     

    ''

     

     

    ארקפה  משיקה את "בית ארקפה" שיציג

    את הדור החדש של הקפה!  


    ארקפה משיקה את "בית ארקפה" - ברחוב הצפירה 23 תל אביב.

    המקום החדש נפתח בהשקעה של כ- 12,000,000 ₪ ומשתרע על כ- 1000 מ"ר. הלוקיישן הייחודי מעוצב בסגנון תעשייתי חשוף, עם חצר ובר המאפשרים הצצה למטבח פתוח שיציע מגוון פיצות שף בטאבון לבנים. מעבר לחוויית קפה ואירוח ייחודים, משלב בתוכו המקום, בית קלייה ראשון מסוגו בארץ החושף את תהליך הקלייה והכנת הקפה.

    לאחר שנים של מחקר ואינסוף מבחני טעימות, נבחרו למקום, חמישה זני קפה, single estate (חד זניים), שאי אפשר לשתות בשום מקום אחר. זני קפה ייחודיים, מחוות הגידול הטובות והמיוחדות בעולם. חוות גידול המתמחות בגידול specialty coffee - תו תקן עולמי לאיכות, המבטיח תנאי גידול אופטימליים ופולי קפה מושלמים ללא פגמים.

    המקום מביא איתו חווית קפה אחרת, מרעש הקלייה, ריח הקפה האיכותי שנקלה במקום ועד לשיטות מיצוי ייחודיות המדגישות את הטעמים הטבעיים של הקפה. כל מי שיכנס יגלה מאיפה הקפה שלו הגיע, איך הוא גדל והמסע שעבר.

     

     

     

    ''

     

     

     

    ''

     

     

     

    ''

     

     

     

     

     

     

    ''

     

    ''

     

    ''

    משקאות הקפה  - בדור החדש:

    DRIP COFFEE - שיטת מיצוי קפה, בטפטוף איטי על ידי V60 / CHEMEX , ופילטר ייחודי. תהליך ההכנה מוקפד ומדויק הממצה את הטעמים הטבעיים של פולי הקפה.  

     

    COLDY (cold brew)

     הקפה הקר החדש של הרשת.

    מדובר על קפה קר ואיכותי, חד זני, בחליטה קרה ללא מגע עם מים חמים.  שיטת החליטה במים קרים הינה תהליך ארוך ומוקפד (כ- 20 שעות) הממצה את המתיקות הטבעית של פולי הקפה. מדובר בקפה עשיר בטעמים, ללא חלב, סוכר או ממתיקים מלאכותיים.

     

    The food 

    המקום יציע לצד הקפה האיכותי, מנות חדשות שישלימו את החוויה, ביניהן: ברוסקטות פתוחות עם תוספות מפתיעות, שנקן (מאפה שמרים מתוק, במגוון טעמים הנאפה במקום), חטיף גרנולה, עוגיות שוקולד צ'יפס נימוחות ועוגות בחושות אישיות. כל זאת לצד בר grab&go, עם מבחר רחב של סלטים וכריכים חדשים ומיוחדים.

    בצהריים ובשעות הערב יוגשו גם פיצות שף שיאפו בטאבון לבנים וסלטים טריים הישר מהמטבח.

     

     

    ירון ירקוני יו"ר קבוצת ארקפה:

    "פתיחת המקום מהווה התגשמות חלום ישן שלי. רצינו לקחת את עולם הקפה צעד אחד קדימה. קפה הוא כבר הרבה מעבר לרק משקה, הוא חוויה שלמה. רצינו שלקוחותינו יחוו קפה בדור השלישי, קפה איכותי מחוות גידול ייחודיות המגדלות קפה במיוחד עבורנו, לגלות להם עולם חדש של טעמים ושיטות מיצוי ייחודיות ותהליך הכנה מוקפד. כל זה פועל יוצא של מחקר וחיפוש של שנים אחר כוס הקפה המושלמת."

     

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין