עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    BARND NEW DAY

    בירבור חיים אמיתיים ובדיוניים בעירבוביה

    0

    תפוח אדמה ושעועית

    4 תגובות   יום שבת, 22/9/18, 07:43

    לא השרתי את השעועית 24 שעות,

    אז אני לא מסתכן בהפכתי לכור גרעיני...

    פתחתי שימורים מאיטליה של שעועית,

    שטפתי את הרוטב וסננתי,

    טגנתי בצק קצוץ דק דקותיים,

    וטגנתי תפוחי אדמה קצוצים דק יותר מדקותיים,

    ואז הוספתי את השעועית,

    תבלינים,

    15 דקות,

    ואז ריסקתי קצת את המתבשל,

    יצא מרק סמיך ביותר.

    שלא מצריך לחם.

    דרג את התוכן:

      תגובות (3)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      RSS
        22/9/18 15:19:
      בתאבון
        22/9/18 11:24:

      צטט: rosanak 2018-09-22 09:54:49

      שימורי שעועית מאיטליה ברוטב מסויים? אפשר תמונה/קישור ל...?

       

      אני משתמש במוצרים של הילפילדפודס - היצרן באיטליה

        22/9/18 09:54:
      שימורי שעועית מאיטליה ברוטב מסויים? אפשר תמונה/קישור ל...?

      תגובות אחרונות

      ארכיון

      פרופיל