עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    אוכל אותנטי בבית המארחת: החוויה הקולינרית החדשה לטיולי הקיץ

    0 תגובות   יום רביעי, 27/6/18, 18:35

     

    נשים מבשלות_מטבח לכל עדה צילום- איל קרן (12)1

    ''

     צילום- איל קרן 

     

    אצל סמיה מעכו תקבלו חשוואת-עוזי אותנטי ואפילו מקלובה צמחונית; אצל סמדר מנתניה, קליפורניה פוגשת את בוכרה בישראל - ומציעה סעודה אקלקטית אל מול הים ויפית תשמח להנעים את החופשה בצפון עם סעודה מרוקאית עשירה כיד המלך. "בתים מארחים" של מיזם "נשים מבשלות" מבטיח שבחופשה המשפחתית הבאה תיהנו מארוחה אותנטית מושקעת במחיר שעושה חשק להתחיל לטייל קצת יותר.

     

     

    מטיילים בצפון, נמצאים בסידורים במרכז או מבקרים בדרום, ורוצים ליהנות מהשפע הקולינרי שמציע המקום? לפני שתשימו פעמכם לרשת ההמבורגרים, לפיצה הקרובה או לעוד מסעדה גנרית - מה דעתכם לסעוד כיד המלך בבית של נשים המכינות במיוחד עבורכם אוכל אותנטי וטעים במיוחד, באווירה חמה, כמות גדולה ומחיר משתלם.

     

    הפרויקט החברתי-קולינארי "נשים מבשלות", מיזם חברתי-כלכלי המקבץ יחדיו נשים מתרבויות יהודיות שונות מרחבי התפוצות ומציע מאכלים של כ-20 סוגי מטבחים,  מציע כעת שירות חדש למטיילו ארצנו – "בתים מארחים" –בו יוכלו משפחות, זוגות ויחידים ליהנות מתפריט משתנה לפי בית המארח של מיטב המטבחים הייחודיים שיצרה החוויה הישראלית: מטבח מרוקאי, בוכרי, ערבי ואפילו כזה שמשלב את קליפורניה, בוכרה וישראל על צלחת אחת.

     

    הקונספט פשוט: נכנסים לאתר, בוחרים אזור בו תשהו, מתרשמים מעשרות התפריטים המגוונים, בוחרים את המאמא שהמטבח שלה הכי דיבר אליכם – ונהנים מאירוח ביתי, חמים ומפנק הכולל מנה ראשונה, לחם הבית, שלושה סוגי סלטים, מנה עיקרית בשרית וצמחונית, שתי תוספות, קינוח הום-מייד ושתייה. והמחיר? 120 ש"ח למבוגר, 55 ש"ח לילד. תיאום ותשלום מול בית המארח.

     

     

     

    "נשים מבשלות" כשר בהשגחת הרבנות נתניה

    מרכז הזמנות:  073-7826180 

     www.cooking-woman.co.il 

     

     


    מיזם "נשים מבשלות", שמובילה היזמית הקולינארית סמדר קפלינסקי, החל את דרכו כפרויקט חברתי-קולינארי במטרה להעצמה נשית ולפיתוח הפריפריה. הפרויקט החל באזור הדרום עם קבוצות נשים מאופקים ומנתיבות והתפשט לרחבי הארץ המפעיל מטבח קייטרינג מרכזי בפולג שבנתניה, המציע מגוון עשיר של מאכלים ביתיים המאפיינים שלל עדות ומגזרים, דוגמת המטבח האתיופי, הבוכרי, האירני, המרוקאי, התימני, הקוצ'יני, הכורדיסטני, הקראי וכו'.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון