עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    שבועות שמח מקנור ! מאפה שכבות פילו ברוטב ארביאטה וגבינות באדיבות קנור ועמית דונסקוי.

    0 תגובות   יום ראשון, 29/4/18, 21:26

    ערב מעולה,

     

     

     

     

     

     

    שבועות שמח מקנור !

    מאפה שכבות פילו ברוטב ארביאטה וגבינות

    באדיבות קנור ועמית דונסקוי.

     

     

    ''

     צילום- בועז לביא

     

     

    תבנית מלבנית בגודל 25 x 30 ס"מ

    חומרים:

    1 מיכל (500 מ"ל) שמנת מתוקה

    1 גביע (250 גרם) גבינת קוטג'

    100 גרם גבינת קאשקבל מגוררת

    3 ביצים

    מלח, פלפל שחור גרוס

    8 עלי פילו מופשרים

    1/4 כוס שמן זית

    2 כפות רוטב ארביאטה של קנור

    לציפוי והקרמה:

    1 צנצנת רוטב ארביאטה של קנור

    1/4 כוס מים

    150 גרם גבינת מוצרלה מגוררת

    אופן ההכנה:

    1.  בקערה גדולה טורפים היטב את השמנת המתוקה, הגבינות והביצים עד לקבלת בלילה

        חלקה ואחידה. מוסיפים את המלח והפלפל ומערבבים.

    2. משמנים את התבנית בשמן זית ומניחים בתוכה עלה פילו. מורחים על העלה 2 כפות

        מרוטב הארביאטה ומניחים מעליו עלה פילו נוסף.

    3. יוצקים 1/3 מבלילת הגבינות ומורחים. מניחים 2 עלי פילו נוספים מעל ומברישים במעט שמן זית.

        ממשיכים באותו האופן פעמיים נוספות ומסיימים בשכבה של 2 עלי פילו המכסה את הכל.

    4. מערבבים את רוטב הארביאטה עם המים, יוצקים מעל הפילו ומורחים לשכבה אחידה.

    5. מחממים תנור ל-180 מעלות ואופים את המאפה כשעה. מוציאים מהתנור, מפזרים מעל גבינת
        מוצרלה ומכניסים לתנור ל-10 דקות נוספות. מוציאים ומגישים חם.

     

     

     

    ''

    צילום-רחלי קרוט

     

     

    שבועות שמח עם קנור!

    לזניה פסטה עם קישואים וגבינות ברוטב נפוליטנה

    מתכון באדיבות קנור ורחלי קרוט

    מצרכים לתבנית בגודל 20X30:
    1/2 חבילת דפי לזניה, לא מבושלים

    3 זוקיני/קישואים, לא קלופים
    1מיכל (200 גרם) גבינת שמנת או ריקוטה או מסקרפונה
    1 קוטג'
    150 גרם גבינה בולגרית או פטה
    200 גרם גבינה צהובה מגורדת (מחולקת ל-150 גרם ועוד 50 גרם בנפרד)
    2 ביצים
    2 כפות קמח – לא חובה
    10 עלי בזיליקום
    2 צנצנות רוטב עגבניות נפוליטנה של קנור

    אופן הכנה:
    - חותכים את הזוקיני לאורכם לפרוסות בעובי 3-5 מ"מ וקוצצים דק את עלי הבזיליקום.

    - מערבבים בקערה את הגבינות עם הביצים והקמח – שימו לב לשים רק 150 גרם גבינה צהובה, השאר מיועד לחלק העליון. מוסיפים את עלי הבזיליקום.
    - בתבנית שמתאימה לתנור שמים 2-3 כפות מרוטב העגבניות ומורחים כך שתיווצר שכבה דקה.
    - מניחים דפי לזניה אחד לצד השני בלי שהדפים יעלו אחד על השני.
    - מניחים מעל דפי הפסטה 1/4 מכמות הגבינות ומורחים בצורה שווה על כל הפסטה.
    - מזלפים 1/4 מכמות הרוטב ומניחים הפעם שכבות של פרוסות זוקיני. חוזרים על הפעולה כאשר פעם אחת שמים עלי לזניה ופעם אחת זוקיני (סה"כ 2 שכבות דפי פסטה ו-2 שכבות פרוסות קישואים/זוקיני).  בשכבה האחרונה, אחרי רוטב העגבניות, מפזרים את שאר הגבינה הצהובה.
    - עוטפים את התבנית עם הלזניה ברדיד אלומיניום ואופים בתנור שחומם מראש ל-190 מעלות במשך 30 דקות.
    - מסירים את רדיד האלומיניום ואופים עד הזהבה, בערך 20 דקות.

     

     

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין