עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    מותג ברילה מציע לחג השבועות דפי לזניה + מתכון לזניה מרשים במיוחד

    0 תגובות   יום שלישי, 24/4/18, 12:52



    מותג ברילה מציע לחג השבועות דפי לזניה +מתכון לזניה מרשים במיוחד  
    לקראת חג השבועות, הידוע גם כחג הפסטה הלא רשמי,  ברילה, יצרנית הפסטה הגדולה בעולם, מציעה דפי לזניה העשויים מחיטת דורום משובחת, בעלת מרקם "אל דנטה" המקובל באיטליה. דפי הלזניה של ברילה הינם קלים להכנה,  ללא צורך בבישול מקדים, ועם תוצאה מושלמת בכל מתכון. דפי הלזניה מצטרפים למגוון רחב של פסטות ורטבים של המותג המשווקים בישראל. 
    מחיר  לצרכן  לאריזה: 15.6-21.7 ₪ (של  500 גרם)
    את מגוון מוצרי "ברילה" ניתן להשיג ברשתות השיווק המובחרות.

    גם אנחנו הכנו לזניה עסיסית עם המוצרים לערב יום העצמאות עת חגגנו עם חברים את יום הולדתה של מדינתנו הקטנה. תודה רבה לברילה על מוצרים נפלאים ואיכותיים. 
    ממש כמו באיטליה כאן בארץ!!





    מצ"ב מתכון לזניה שישדרג את שולחן חג  השבועות וירשים את האורחים:
    לזניה בתבנית אינגליש קייק  
    מתכון מאת אינס ינאי:
    מצרכים:חצי חבילת דפי לזניה ברילה200 גרם גבינת ריקוטה 100 גרם מוצרלה מגוררת300 גרם תרד קצוץ דקחצי כוס בזיליקום קצוץ דקשני שיני שום כתושות1 צנצנת רוטב נפוליטנה ברילהכפית מלחכפית פלפל שחור 1 מיכל שמנת לבישולקמצוץ אגוז מוסקט
    אופן ההכנה:
    1. מבשלים את דפי הלזניה במים רותחים כ-3 דקות, ומניחים על נייר אפייה משומן מעט, אחד ליד השני.2.בקערה עמוקה מערבבים יחד תרד, בזיליקום, מלח, פלפל, אגוז מוסקט, שמנת לבישול, ריקוטה ומוצרלה.3.בתבנית אינגליש קייק מסיליקון, או מרופדת נייר אפייה מניחים 3 כפות רוטב נפוליטנה.4.מרפדים את התבנית בדפי לזניה כך שיצאו כלפי חוץ .5.מניחים ממלית הגבינות והתרד, מניחים 3 כפות רוטב ומניחים שוב 2-3 דפי לזניה.6.חוזרים על הפעולה ומסיימים בדפי לזניה שעליהם יתרת הרוטב. עוטפים בנייר אלומיניום ואופים כ- 25 דקות בחום של 180 מעלות.7.הופכים על מגש הגשה, מסדרים עלי בזיליקום ומפזרים מעל פרמזן מגורר.

    להגשה: 100 גרם פרמזן מגוררעלי בזיליקום שלמים

    ''

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין