חגיגת חנוכה עם "דורות"
גילוי נאות: אצלי בבית הדלת של הפריזר מפוצצת במוצרים של דורות, אני לא יכול לעבוד במטבח בלי שום קפוא, מוצאים ופלופ זה בחומוס או בטחינה וכנ"ל הג'ינג'ר הקפוא שלא לדבר על מוצרים אחרים מעולים.
הנה קיבלתי מתכונים שיכולים לעניין עם הקפואים וגם בלי .. מגישה מתכונים קלי הכנה ללביבות בטטה, תירס ותפוח אדמה עם פטריות אוהבים לביבות? החגיגה הזאת מיועדת עבורכם. חברת "דורות", יצרנית מוצרי השום והתיבול הקפוא, מגישה לרגל חג החנוכה שלושה מתכונים קלי הכנה ללביבות ירקות בטעמים עשירים, להנאה מושלמת בימי החג. השימוש במתכונים בטבליות התיבול הקפוא של דורות, מה שהופך את ההכנה לקלה ופשוטה במיוחד. בתיאבון! לביבות בטטה
מצרכים (ל-12 יחידות): 1 ק"ג בטטות קלופות וחתוכות לקוביות 1 כוס קמח לבן 1 ביצה 4 טבליות ג'ינג'ר דורות מלח ופלפל שחור 2 כפות חמאה מצרכים לרוטב: 1 גביע קרם פרש 1/4 כוס עירית קצוצה מלח ופלפל אופן ההכנה: 1. מבשלים את הבטטות בסיר בינוני עם מים כ-10 דקות, עד לריכוך הבטטות ומסננים מנוזלים. מועכים בקערה את הבטטות עד לקבלת מחית. 2. מוסיפים את הביצה, טבליות הג'ינג'ר, קמח, מלח ופלפל ומערבבים היטב עד לקבלת מרקם אחיד. 4. מכניסים למקרר לחצי שעה. 5. מוציאים את התערובת מהמקרר ויוצרים לביבות. 6. מחממים חמאה במחבת גדולה ומכניסים את הלביבות. מטגנים כ-3 דקות מכל צד ומוציאים מהמחבת. 7. בקערית קטנה מערבבים את הקרם פרש עם העירית ומתבלים במלח ופלפל. 8. מניחים על צלחת קרם פרש ומעל את הלביבות ומגישים. לביבות תפוח אדמה ופטריות
![]() מצרכים (ל-12 יחידות): 5 תפוחי אדמה מבושלים למחצה בקליפתם 2 ביצים 4 טבליות בצל טרי מטוגן דורות 1 טבלית פטרוזיליה טרייה דורות 1 טבלית כוסברה טרייה דורות אופן ההכנה: ומוסיפים לקערה. 4. מתבלים במלח ופלפל ולשים לתערובת אחידה ומכניסים למקרר לחצי שעה.
לביבות תירס, שום ובזיליקום
![]() מצרכים (ל-12 יחידות): 1/2 כוס קמח אופן ההכנה: 2. מוסיפים לבלילה את גרעיני התירס תוך כדי בחישה מתמדת. 3. שמים במחבת מעט שמן זית ומניחים כף מהתערובת במחבת ומשטחים אותה. 4. מטגנים את הבלילה מכל צד עד שנוצרת השחמה קלה. מניחים כל לביבה על נייר סופג ושומרים חם עד להגשה. צילום: באדיבות דורות/מוצרים ארקדי רסקין |
תגובות (0)
נא להתחבר כדי להגיב
התחברות או הרשמה
/null/text_64k_1#
אין רשומות לתצוגה