עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    הקדרה של ששת

    ששת מכין, מבשל, כותב. הולך לאכול, מתרשם ושוב כותב

    לכבוד חג החנוכה- לביבות טונה עם עשבי תיבול, כרישה ומנגולד ברוטב לימון

    0 תגובות   יום רביעי, 15/11/17, 17:25

     

    באדיבות טונה סטארקיסט

     

     

    ''


    חג החנוכה מתקרב אלינו, ואחד ממאכלי החג המסורתיים הוא הלביבות. טונה סטארקיסט מציגה מתכון בריא ומזין ללביבות המסורתיות עם טוויסט, של לביבות טונה, כרישה ומנגולד ברוטב לימון.

    לביבות טונה, כרישה ומנגולד ברוטב לימון

     

    מצרכים

    2 קופסאות טונה סטארקיסט עם עשבי תיבול (מסוננות)

    2 כרישה (החלק הלבן בלבד)

    1 צרור עלי מנגולד טריים

    2 חלמונים

    3-4 כפות פירורי לחם

    שמן קנולה \ חמניות – לטיגון

    3 כפות שמן זית

    3 שיני שום קצוצות

    1/3 כוס מיץ מלימון טרי

    1 כוס מים

    מלח ופלפל לפי הטעם

     

    אופן הכנה

    1. מפרידים את עלי המנגולד מהגבעול הלבן וקוצצים את העלים, הגבעולים והכרישה בנפרד.
    2. מחממים במחבת שמן זית ומאדים את הכרישה ועלי המנגולד הקצוצים. לאחר האידוי, מכסים אותם עד שמתרככים ומקררים.
    3. מוסיפים לתערובת הקרה להוסיף טונה, פירורי לחם, חלמונים, מלח ופלפל.
    4. יוצרים לביבות ומטגנים 2-3 דקות מכל צד עד להזהבה.

     

    הכנת הרוטב

    1. מחממים שמן זית, מוסיפים את השום ואת גבעולי המנגולד הקצוצים (החלק הלבן).
    2. מאדים 2 דקות, מוסיפים מים,מיץ לימון, מלח ופלפל ומבשלים 10 דקות.
    3. מוסיפים את הרוטב ללביבות ומבשלים כ-10 דקות, עד שהרוטב מסמיך.

    חנוכה שמח ! 

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון