עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    חג שמח עם סופגניות טעימות ומפנקות

    0 תגובות   יום שלישי, 14/11/17, 13:27

    מתכון מנצח לחנוכה

    רשת ביגה מציעה מגוון סופגניות בטעמים מפנקים:

    במילויים קרם פטיסייר, רושה, ריבה ולוטוס

     

    ''

    רשת ביגה, מציעה מגוון סופגניות במילויים ייחודיים קרם וניל, רושה,ריבה ולוטוס. באדיבות רן בן דוד הקונדיטור הראשי של רשת בתי הקפה ביגה מציע מתכון לסופגניות במילוי פטיסרי, לקראת חג החנוכה. הסופגנייה עשירה, רכה ונימוחה בפה.

    מתכון - סופגניות במילוי קרם פטיסייר:

    מצרכים -

    1 קילו קמח.

    50 גרם שמרים טריים.

    200 גרם סוכר.

    200 גרם חלב.

    30 גרם ברנדי.

    6 ביצים.

    מקל קינמון.

    10 גרם מלח (כפית).

    150 גרם חמאה רכה.

    שמן לטיגון.

    אבקת סוכר לפיזור מעל.

    אופן ההכנה:

    משתמשים בוו לישה, שופכים קמח לקערת המיקסר מוסיפים שמרים ומערבבים היטב. מוסיפים חלב, סוכר, ביצים, מערבלים הכל במהירות נמוכה עד קבלת בצק אחיד. מוסיפים מלח ומערבלים במהירות גבוהה, שוב עד לקבלת בצק אחיד וחלק, מוסיפים חמאה ומערבלים עד שנטמעת היטב בבצק.

    מתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו. לאחר שהכפיל את נפחו, מחלקים את הבצק ל-30 ומגלגלים ל-30 כדורים. משמנים את הכדורים למניעת התייבשות, ומניחים להתפחה על מגש משומן עד שמכפילים את נפחו שוב. ניתן לטגן בשמן עמוק עד שיזהיב מעט וכשמצטנן יש להכניס באמצע הסופגנייה את המילוי.

    מילוי קרם פטיסייר -

    100 גרם סוכר

    500 חלב

    4 ביצים

    מקל וניל חצוי לאורך(להשתמש בחצי מקל)

    40 גרם קורנפלור

    להרתיח חלב עם וניל (יש לגרד את גרגרי הוניל מהמקל), בקערה נפרדת לערבב ביצים סוכר וקורנפלור ולהוסיף את החלב לביצים.

    יש לעשות תחילה השוואת טמפ', להחזיר לאש ולבשל על אש נמוכה עד הסמכה. להעביר דרך מסננת למניעת גושים, לכסות בניילון נצמד ולקרר לילה במקרר.  ולמלא את הסופגניה.

    מחיר סופגניות :   6 ₪ , במילוי ריבה ו- 8 ₪ ,במילויים מיוחדים .

     

    רשת גרג משיקה סדרת סופגניות במילויים ייחודיים

    לחג החנוכה:

    סופגנייה במילוי ריבה, ריבת חלב ולוטוס

    ''

    חג החנוכה נחגג במשך שמונה ימים. הדלקת החנוכייה המסמלת את מנורת בית המקדש שהגנה באורה על העם היהודי. טקס ההדלקה מלווה בשירי חג סביבונים וכמובן החשובה מכל הסופגנייה שכולנו ממתינים לה בקוצר רוח במהלך כל השנה עסיסית טעימה ובמילוים מפתיעים שמעניקים חוויה קולינארית משמימה .

    ברשת קפה גרג, בחרו להשיק לחג החנוכה  סופגניות ייחודית במילוים של: ריבת תות, ריבת חלב וסופגנייה במילוי קרם לוטוס.

    מחיר סופגניות :   6 ₪ , במילוי ריבה ו- 8 ₪ ,במילויים מיוחדים .

    מתכון להכנת סופגנייה קלאסית עם ריבה

    מתכון לסופגניות גרג

    חומרים:

    1 קילו קמח.

    50 גרם שמרים טריים.

    200 גרם סוכר.

    200 גרם חלב.

    30 גרם ברנדי.

    6 ביצים.

    מקל קינמון.

    10 גרם מלח (כפית).

    150 גרם חמאה רכה.

    שמן לטיגון.

    ריבה למילוי.

    אבקת סוכר לפיזור מעל.

    אופן ההכנה:

    משתמשים בוו לישה, שופכים קמח לקערת המיקסר מוסיפים שמרים ומערבבים היטב. מוסיפים חלב, סוכר, ביצים, מערבלים הכל במהירות נמוכה עד קבלת בצק אחיד. מוסיפים מלח ומערבלים במהירות גבוהה, שוב עד לקבלת בצק אחיד וחלק, מוסיפים חמאה ומערבלים עד שנטמעת היטב בבצק.

    מתפיחים עד שהבצק מכפיל את נפחו. לאחר שהכפיל את נפחו, מחלקים את הבצק ל-30 כדורים. משמנים את הכדורים למניעת התייבשות, ומניחים להתפחה על מגש משומן עד שמכפילים את נפחו שוב.

    ניתן לטגן בשמן עמוק עד שיזהיב מעט וכשמצטנן יש להכניס באמצע הסופגנייה את המילוי הרצוי.

    ''

    שיהיה חג שמח!

     
    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      ארכיון

      פרופיל

      משהפשה
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין