עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    תמרים וכדורי בשר טלה לחג

    0 תגובות   יום רביעי, 11/10/17, 12:14

    ''

     

    באדיבות השפית עינב גפן ל 'קנור'

     

    חומרים (4-6 מנות) :

     

    500 גר' בשר טלה טחון

    2 תיבוליות בטעם הודי

    כפית מלח

    20 תמרים (מג'הול) ללא גלעינים

    שתי כפות שמן זית

    בצל קטן אחד מקולף וחתוך לרצועות

    שתי שיני שום גדולות כתושות

    רבע כוס חומץ בלסמי

    שתי כוסות ציר בקר של קנור מוכן (כף שטוחה של ציר בקר בשתי כוסות מים רותחים)

    טימין טרי

    כוסברה טרייה

    נענע טרייה קצוצה

     

    אופן הכנה:

     

    1. מניחים את הבשר הטחון בקערה. מפוררים את התיבוליות לתוך הבשר (דק ככל שניתן) ומתבלים בעוד מעט מלחץ מערבבים היטב.
    2. ממלאים את התמרים בבשר. מכמות הבשר שנשארת לאחר מילוי התמרים מעצבים כדורים בגודל כדור גולף.
    3. מחממים סיר שטוח על להבה בינונית-גבוהה. מוסיפים פנימה את השמן והבצל עד להזהבה קלה של הבצל, בערך כחמש דקות. מוסיפים את השום ומממשיכים להזהיב עוד כדקה.
    4. מוספים את כדורי הבשר והתמרים הממולאים ומטגנים אותם קלות למשך 1-2 דקות. מוסיפים את החומץ הבלסמי, ציר הבקר והתימין. מביאים לרתיחה ומנמיכים את האש. מכסים את הסיר חלקית כדי לאפשר לאדים לצאת ומבשלים למשך שעה.
    5. להגיש עם קוסקוס או אורז ולפזר כוסברה ונענע קצוצה מעל.

     

     

    טיפ, כדורי בשר לטעמי מחייבים לחם או פירורי לחם וביצה.

    אולי אכין עם ציר הבשר פריקי מהיר יום אחד.

    דרג את התוכן:

      תגובות (0)

      נא להתחבר כדי להגיב

      התחברות או הרשמה   

      סדר התגובות :
      ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
      /null/cdate#

      /null/text_64k_1#

      אין רשומות לתצוגה

      פרופיל

      הקדרה של ששת
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין

      ארכיון