עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (1)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    RSS
      25/8/19 17:01:

    הי! 

    ואוו איזה יופי, נראה מקסים ומרתק! בתור מי שעוסקים בתחום האפייה, שודאי מכינים לא מעט מאפים שונים, ומאכילים לא מעט פיות, אשמח לדעת איפה קניתם ציוד למטבח המוסדי. אני מחפש לקנות ציוד איכותי למקום החדש שלי, וקצת מתלבט איפה הכי מומלץ לקנות. מחפש מקום שמוכר ציוד איכותי ומקצועי, עמיד לאורך זמן, עם תמיכה וטיפול בתקלות במקרה הצורך, וכמובן מחירים הגונים. בעיקר חשוב לי לרכוש תנור אפייה איכותי למטבח, גדול ומקצועי, שיוציא לנו מאפים מושלמים. יש המלצה? 

    תודה!

    0

    טחנת הקמח "הטחנות הגדולות של א"י" מחיפה מארחת את מיטב מומחי האפייה והקונדיטוריה בארץ, ומשיקה סדנאות אפייה מעשיות לקהל הרחב

    1 תגובות   יום שלישי, 16/5/17, 11:15

    בוקר אור

    לכל שוחרי ושוחרות האפייה ובמיוחד עם הקמח הנהדר של "הטחנות הגדולות של א"י.

     

    כעת אירוח של סדנאות אפייה וסיור בטחנה המיתולוגית. 

     

    חג שמח

     

     

     

    ''

     

     

     

     

    בואו ללמוד לאפות ממיטב האופים והקונדיטורים בארץ!

    טחנת הקמח "הטחנות הגדולות של א"י" מחיפה מארחת את מיטב מומחי האפייה והקונדיטוריה בארץ, ומשיקה סדנאות אפייה מעשיות לקהל הרחב

    בסדנאות ישולב סיור מרתק בטחנה ההיסטורית

    טחנת הקמח הוותיקה 'הטחנות הגדולות של א"י' מחיפה משיקה סדנאות אפייה מעשיות מקצועיות שיועברו על ידי מיטב האופים והקונדיטורים בארץ. הסדנאות מיועדות לקהל הרחב וישולב בהן סיור היסטורי מרתק בטחנה אשר הוקמה לפני יותר מ-95 שנה על ידי הברון רוטשילד (הסיור ישולב בסדנאות לאפיית לחמים).

    בחודשים הקרובים יתקיימו בטחנה מגוון סדנאות בהן סדנה להכנת לחמים ולחמניות מיוחדים לחג השבועות, סדנת לחמי מחמצת ושאור, סדנה של מאפי שמרים וקיפולים, סדנה לטארט צרפתי ועוד. משך סדנת קונדיטוריה – כ- 4 שעות. משך סדנת לחמים – כ- 6-5 שעות.

    תכנית הסדנאות לחודשיים הקרובים:

    16.5.17 –  סדנת אפייה בהדרכת סער מור – "מחשבות על לחם" – בנושא לחמי מחמצת ושאור בהידרציה גבוהה. (רמה: מתקדמים).

    18.5.17 –  סדנת אפייה בהדרכת תומר בלס – "הלחם של תומר" – בנושא לחמי מחמצת ופוקצ'ה. (רמה: מתחילים).

    19.5.17 –  סדנת אפייה בהדרכת הקונדיטור גל בוכניק – בנושא מאפי שמרים וקיפולים. (רמה:  מתחילים).

    21.5.17 –  סדנת אפייה בהדרכת אנורמאל עוגן, אופה הכפר –  בנושא פוקצ'ה והמטבח הרומי. (רמה: מתחילים).

    25.5.17 –  סדנת אפייה לחג השבועות בהדרכת סער מור – "מחשבות על לחם" – בנושא לחמים ולחמניות מיוחדים לחג. (רמה: מתחילים ומתקדמים).

    8.6.17 –  סדנה לאפיית לחמי מחמצת ושאור בהדרכת סער מור – "מחשבות על לחם". (רמה: מתחילים).

    11.6.17 –  סדנה לאפיית טארט צרפתי בהדרכת הקונדיטור גל בוכניק. (רמה: מתחילים).

    18.6.17 –  סדנת אפייה של מאפי שמרים וקיפולים בהדרכת הקונדיטור גל בוכניק. (רמה: מתחילים).

    29.6.17 –  סדנת אפייה של לחמי מחמצת ושאור מקמחים מלאים בהדרכת סער מור – "מחשבות על לחם". (רמה: מתקדמים)

     

     

     

     

     

    ''

    הסדנאות יתקיימו בטחנת הקמח – רח' חטיבת גולני 40, חיפה.

    הסדנאות בתשלום. מספר המקומות מוגבל.

    לפרטים ולהרשמה בטלפון: 04-8672137 שלוחה 4, באתר ובפייסבוק:

    http://www.hagdolot.co.il/%D7%A1%D7%93%D7%A0%D7%90%D7%95%D7%AA-%D7%90%D7%A4%D7%99%D7%99%D7%94.html 

    https://www.facebook.com/pg/hagdolot.co.il/events/?ref=page_internal 

     

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין