עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    השקת קונפיטורות חדשות מבית יד מרדכי

    0 תגובות   יום ראשון, 7/5/17, 12:48

    שבוע מבורך

     

    חג השבועות מתקרב בצעדי ענק (לשמחתי כי רבה) כולנו מתכוננים, מתרגשים, מחפשים מתכונים, מעבירים אחת/אחד לשני/ה, מתכננות/ים, בודקות ומנסות מתכונים.

    אני מאוד אוהבת לשלב גם ריבות לצד הגבינות, שלא ישעמם השולחן ושיהיה צבעוני. 

    יד מרדכי מגיעה לעזרי ומשיקה קונפיטורות משגעות בטעמים נדירים ומשגעים וללא חומרים משמרים וצבעי מאכל- אז מכיוון שאני את שלי מבחינת הריבות הביתיות עשיתי (כל החודשיים האחרונים הכנתי ריבות תות ביתיות) וכעת הגיע תורי להתפנק ועל יד מרדכי אני סומכת בכמה וכמה תחומים. 

    חוץ מאשר להשתמש לאפייה לעוגיות ועוגיות כפתורי ריבה שאנחנו נוהגים לאפות בבית משפחת ארז, אני אוהבת סתם ככה למרוח על פרוסת לחם טוב /צנים עם חמאה וקונפיטורה ליד כוס תה או קפה ומושלם לי- ההפסקה המתוקה.

    יופי של קונפיטורות בטעמים נפלאים.

    אז לכל ההרפתקנים וההפרתקניות במטבח, הנה לפניכן/ם יציאה קצת מהקופסה עם קונפיטורת תות בטעם וניל.

     

     

    ''

     

    יד מרדכי מרחיבה את מגוון הקונפיטורות שלה במדף. במאי הקרוב תשיק שלוש קונפיטורות בטעמים חדשים: משמש, שזיף ותפוז מנדרינה.

    ללא חומרים משמרים , ללא צבעי מאכל.

     

    הישראלים הכי אוהבים קונפיטורה בטעם תות! 

    להשקה החגיגית מצטרפות שתי קונפיטורות חדשות במהדורה מוגבלת וייחודית לחג השבועות.

    קונפיטורת תות עם פולי קקאו וקונפיטורת תות בטעם וניל.

    הקונפיטורות טעימות ונפלאות למריחה על לחם, פריכית ועוד. מצוינות לאפיה, כתוספת מרעננת ליוגורט ונהדרות להעשרת טעם וצבע בקינוחים, עם עוגת גבינה, כמילוי לעוגיות, לצד גלידה, וופל בלגי, פנקייקס ועוד.

    הקונפיטורות מכילות 50% פרי ומרקמן עשיר בחתיכות פרי גדולות.

     

    ההשקה החגיגית של הקונפיטורות בשלושת הטעמים החדשים- משמש, שזיף ותפוז מנדרינה- מלווה בהשקת מהדורה מוגבלת של שתי קונפיטורות בטעמים ייחודים וחדשים בסיגמנט התות, המועדף על הצרכנים- תות עם פולי קקאו ותות בטעם וניל. 

    הסדרה החדשה מתאימה לשוחרי הקולינריה והאפייה, שכן התות בטעם וניל מתאים לאפיה ולקינוחים ולצרכני הקטגוריה שמחפשים חדשנות על המדף.

     

     

    ''

     

     

     

    ''

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין