עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (0)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    אין רשומות לתצוגה

    0

    מוצר חדש בסדרת חטיפי הפירות המיובשים 'פריfree ': תפוח קראנצ'י

    0 תגובות   יום חמישי, 19/1/17, 11:59

     

    ט"ו בשבט הגיע חג לאילנות, ט"ו בשבט הגיע....

     

    פעם החג הזה היה מאחד את כל ילדי כיתות בית הספר היסודי לאירוע נטיעות חגיגי עם חולצות לבנות ושלל נטיעות ברחבי הארץ.

    אירוע מקסים, מגבש, פטריוטי ויפה . היו זמנים, היו ימים!!!

    ובל נשכח את הפירות היבשים שהגיעו אלינו מחוץ לארץ מלאים בזרחן לא עלינו. 

    כיום חוגגים את ט"ו בשבט בסגנון שולחן של סדר. עם פירות טריים ממיטב פרי הארץ ויש חגיגה אמיתית גם עם הפירות המיובשים של פריfree ורק עם פרי. גאוני לדעתי!

     

    ''

     

    בחג ט"ו בשבט נחגוג עם הפירות המיובשים – 'פריfree '  

    מוצר חדש בסדרת חטיפי הפירות המיובשים 'פריfree ': תפוח קראנצ'י

    סדרת 'פריfree ' מכילה 100% פרי. הפירות מיובשים בשיטה ייחודית של ייבוש בהקפאה כך שמתקבל פרי קריספי טעים ובריא!

     

    לכבוד חג ט"ו בשבט - סדרת חטיפי הפירות המיובשים 'פרי free' מציגה מוצר חדש בסדרה: תפוח מיובש קראנצ'י. התפוח הטרי עובר תהליך של ייבוש בשיטה ייחודית של ייבוש בהקפאה שהופכת אותו לקריספי וטעים לאכילה כחטיף. המוצר מכיל 100% פרי נטו, ללא כל תוספות כמו סוכר, חומרים משמרים וחומרי טעם וריח.  

    חטיף התפוח מצטרף לסדרת חטיפי הפירות המיובשים, הכוללת: ליצ'י, אגס, אננס, בננה ומשמש. המוצרים מכילים 100% פרי ומיובשים בטכנולוגיה ייחודית בהקפאה, השומרת על הערכים הבריאותיים של הפירות.  כמו כן, הפירות לא עוברים שום תהליך של אפיה, טיגון, ניפוח וכדומה. (חטיף המשמש הוא היחיד שהומתק בנגיעות סוכר). על החטיפים מסומן תו הטבעונות –Vegan-Friendly.

    חטיפי הפירות המיובשים 'פרי free' מיוצרים בתהליך מתקדם בתעשיית המזון, המאפשר להוציא 95% מהנוזלים שבפרי בחום של 30 מעלות בלבד, וכך לשמור על מירב הערכים הבריאותיים של הפרי.  נאס"א משתמשת בטכנולוגיה הזו על מנת לאפשר לאסטרונאוטים לאכול אוכל מזין בחלל.

    תהליך הייבוש מתבצע כך: הפירות הטריים, הנבחרים בקפידה, נשטפים, מקולפים ונפרסים לפרוסות על גבי מגשים. המגשים מוכנסים למקפיא ומשם הם מועברים לתא ואקום שמאדה את הפרי באיטיות (בטמפרטורה של 30 מעלות), כך שהפרי מאבד 95% מהנוזלים שבו. בתהליך זה (הקרוי "המראה" - מעבר ממוצק לגז בצורה ישירה) – מופסקים כל פעולות האנזימים, מה שמונע את התיישנות הפרי ושומר על הפרי בצורתו המקורית - טעים, פריך ובריא לזמן ארוך (לכשנתיים!). כמו כן, שיטת הייבוש ב- 30 מעלות בלבד, כאמור, מאפשרת שמירה על מירב הערכים התזונתיים של הפירות.

    מכיוון שבמהלך תהליך הייבוש הוצאו 95% מנוזלי הפרי, משקלו יורד. כך שלהכנת שקית של 20 גרם פרי נדרש כ- 300 גרם בממוצע פרי טרי. כלומר - חטיף ליצ'י מיוצר מ- 10 ליצ'י טרי, וחטיף אננס מיוצר מכ- 440 גרם אננס טרי.

    חטיף 'פריfree ' מהווה למעשה ריכוז מיטבי של הפרי, עם מירב הערכים הבריאותיים שלו. הערך הקלורי של הפרי בכל אריזה (במשקל של 20 גרם) הוא כ- 70 קלוריות בלבד.  

    חטיפי הפירות מספקים מנת אנרגיה חיונית, בריאה וטעימה, וגם קלה לנשיאה - לנשנוש בכל עת – בבית הספר, בבית, בטיולים, לפני או אחרי פעילות גופנית, כקינוח טעים לאחר הארוחה, בצבא, בזמן הצפייה בטלוויזיה ועוד.

     המוצרים כשרים בהשגחת הבד"ץ – חוג חתם סופר בני ברק.

    מחיר: 9.90 ₪ (לאריזה של 20 גרם).

    להשיג: ברשתות שופרסל דיל, ניצת הדובדבן, טבע קסטל, אניס, סופר פארם, ספייסס, לגעת באוכל, בתי טבע ובתי מרקחת מובחרים.

    לפרטים נוספים:   http://www.prifree.co.il/ 

     

     

     

    ''

     

     

     

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין