עדכונים מעכבר העיר אונליין >
    ';

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    סל התרבות של יפיתוש

    בלוג עם המלצות על מסעדות, מוצרים, אירועים,ספרים, טיולים ומתכונים

    תגובות (2)

    נא להתחבר כדי להגיב

    התחברות או הרשמה   

    סדר התגובות :
    ארעה שגיאה בזמן פרסום תגובתך. אנא בדקו את חיבור האינטרנט, או נסו לפרסם את התגובה בזמן מאוחר יותר. אם הבעיה נמשכת, נא צרו קשר עם מנהל באתר.
    /null/cdate#

    /null/text_64k_1#

    RSS
      8/1/17 12:46:
    נכון. תמיד צריך לשים לב ולאכול בריא. שבוע טוב איילת
      1/1/17 03:40:
    גם אני מחובבי המרקים המוכנים' אלא שחובה לשים לב לתכולה הגבוהה של נתרן (מלח !) במוצרים אלו. ביחוד בעלי לחץ דם גבוה.
    0

    קנור מתחדש לקראת החורף עם טעמי מרק אהובים

    2 תגובות   יום שלישי, 27/12/16, 09:40

    בוקר טוב

     

     

     

     

     

    כילידת חורף וקשתית מובהקת אני אוהבת כל מה שקשור בחורף, גשם מתדפק על החלון, צפייה בסרט תחת שמיכת הפוך וכמובן "הדובדבן שבקצפת"- ללגום מרק חם.

    בחורף איכשהו אני נהפכת לסוג של עצלנית ופחות בא לי לטרוח ולהכין בעצמי אוכל, כלומר צריך איזשהו עניין מיוחד כדי שאהיה במטבח וכשיש הצעה כזו טעימה למרק מוכן של קנור וכיאה לבית שרובו מורכב מתימנים שאוכלים חריף וכאלה הם פיקנטיים שלי - חגגנו על המרקים המוכנים של קנור.

    מרק העדשים החריף הוא ממש מוצלח - כוכב לעניות דעתנו והכתומים כיאה למרקים כתומים לא מבייש את "הפירמה"

     

    למען האמת לקחתי גם למשרד שאוכל להנות ממרק חמים בעודי ישובה ומרותקת לעבודה במחשב המשמים במשרדי הקט השוכן לו בקמפוס.

     

    תודה רבה לקנור על מרקים נפלאים ואני ממליצה באהבה.

     

    ''

     

     

     

     

    ''

    קנור מתחדש לקראת החורף

    עם טעמי מרק אהובים :
    מרק "נמס בכוס" עדשים חריף

    ומרקים משפחתיים מסדרת "מרק היום"
    בטעמים קטניות וירקות כתומים

     

     

     

    קנור, המותג הקולינרי המוביל מבית יוניליוור, משיק לקראת החורף מרקים חדשים בסדרת "נמס בכוס" ובסדרת מרקי הבישול המשפחתיים.

     

    המהדורה החריפה של "נמס בכוס" מתרחבת עם מרק עדשים חריף, שמצטרף למרק עגבניות חריף.

    סדרת נמס בכוס מציעה הפסקה קטנה ומשביעה המהווה פתרון מושלם לצורך בנשנוש או בשתייה חמה, לצריכה בבית ומחוצה לו - במקום העבודה, בצבא, לימודים וכדומה. המרקים קלים ומהירים להכנה (2-3 דקות) ומיועדים להכנה בספל עם מים חמים.

     

    סדרת "מרק היום" המציעה מרקי בישול משפחתיים, מתרחבת ומשיקה שני טעמים חדשים : מרק היום - קטניות, המצטרף לסדרת מרקי הקטניות של קנור הכוללת את הטעמים שעועית ועדשים. מרק הקטניות החדש מכיל עדשים כתומות, עדשים חומות, אפונה, גריסים וירקות. האו"ם הכריז על 2016 כשנת הקטניות, ולא לחינם, הן דלות שומן, נטולות כולסטרול, ועשירות בחלבון, סיבים תזונתיים, ברזל ומינרלים.

     

    עוד חדש בסדרה : מרק היום - ירקות כתומים בטעם האהוב על הישראליים. המרק מכיל גזר, בטטה ותפו"א. סדרת "מרק היום" של קנור מציעה מגוון מרקים מהירי הכנה בטעמים מצוינים, היכולים לגוון כל  ארוחה מבלי לשעמם. כל שקית מכילה 3-4 מנות. המרקים החדשים הינם ללא צבעי מאכל וללא תוספת מונוסודיום גלוטומט.

     

    ניתן להשיג ברשתות השיווק ובחנויות הפרטיות

     

     

     

    מרקים – כדאי לדעת

    באדיבות אורנה לוי,  דיאטנית ראשית יוניליוור

    • · בחורף קר לנו ואנו לא חשים בצמא ומרק זו דרך נהדרת לצריכת נוזלים.
    • · מרק מסייע לשמירה על המשקל - אכילת המרק משרה עלינו תחושת שובע וכך אנו לא "טורפים" את שאר הארוחה. כמו כן, תחושת השובע המתקבלת מאכילת מרק מורידה את סך צריכת הקלוריות היומית.
    • · מרק היא דרך טובה להעשיר את תפריט הילדים, שברובם סרבני אכילת ירקות. מרקים תורמים לאיזון הוויטמינים, במיוחד B5  ו-B6 (חומצה פולית).

     

     

     

    דרג את התוכן:

      פוסטים אחרונים

      ארכיון

      פרופיל

      יפיתארז
      1. שלח הודעה
      2. אוף ליין
      3. אוף ליין